Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BGV!!!!!

BGV!!!!!

Mater,a spet kričiš!?
Tolk je zdaj zagrmelo in počilo,da sem se skoraj usral!
Bo treba fršterkeraj zapret,da mi spet kaj ne skuri!
😉
Sp

:(((((((((((((((((( Sej ne bom več … samo se mi je tok napetosti nabralo v meni, da kar iskri, bliska, grmi … :))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja slišim,tu je kot,da bi od Led Zeppelinov bobnar igral solo!
🙁
Sp

He he … najbolje, da si daš gor AC/DC … pa uni komad …Thunderstruck … ali kako je že … :))))))))) … na … nananana nananana … Thunder … nananana nana nana … thunder … :)))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Tistega sem imel pre gor!
Potem je prišel Fire Your Guns…..in je začelo treskat :-)))
Zdaj imam pa bolj nežno gor:Man at work!
Sp

Women at work … :))))))))))))

Lp, Bgv

Ja,imaš prav!
Jaz pa že eno leto jajca praskam…še sreča,da me plačajo za to!
:-)))
Sp

No … jst bi si tudi raje doma … hm … @!#$ praskala … kot pa brezveze tle sedela cele dneve … :))))

Če pa dobim še plačano za doma bit … no … pol pa … Ho hooooooooo …

A zamenjava? :)))))))))

lp, Bgv

Jaz bi zamenjal…sam te opozarjam,da sem jaz na tak način plačan sam do septembra….pol…..pa pojma nimam!
Sp

Hm … do septembra boš pa ja dobiš kako delce … Če ne drugo pridi obirat trte v Italijo … :)))

Bo že, bo že … prepričana sem, da boš dobil kako fajn delce .. pa da boš lahko cele dneve presedel za računalnikom in klepetal z nami … 😀

Lp, Bgv

ta kombinacija bo pa zelo težka!Je nekaj takega,kot da bi jaz zadel povrnjeno srečko v trafiki!
zelo redko!
Sp

Tudi čudeži se dogajajo … samo verjeti moraš vanje .. ;))))

Lp, Bgv

Prestar za to!
Sp

Eh …. izgovori izgovori … sami izgovori …

Lp, Bgv

New Report

Close