Najdi forum

BGV

Bgv………Nič se ne oglasiš…….si še žalostna?……..Dej………piši kaj…….če ti lahko kako pomagam….saj veš, da pogovor pomaga………..CMOKA od tvoje zvezdice……….

Zvezdi … malo je to, da sem še vedno žalostna … malo je to, da imam delo … malo je to, da se na forumu nič ne dogaja … … … Mah … bo že boljše … Zgleda, da je čudno obdobje … Vseeno hvala za ponujeno ramo … :-***

Aja … mimogrede … Da ne bo koga skrbelo, ker se jutri ne bom nič oglasila … sem si vzela dopust … :))) … da si mal spočijem možgančke …

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hm, resnično je tako, da se na nobenem forumu nič kaj veliko ne dogaja… me je prav osmešilo, zdaj so naši gonji sosedi (Starši staršem in pa Življenje) prav grdo padli v takšno krizo kot pa mi pred časom…
Izgleda, da pomlad popušča ali kaj?!
Kaj pravita, bo držalo?!

Na, lep popoldne obema, BGV, ti pa se le malo odpočij.

kaj popušča,kaj!?
Meni pressure narašča!Se priklopiš?
😉
Sp

Zgleda, da je dež odplaknil še zadnje sledove svetnega prahu .. … … smrk smrk … …

No … he he … mogoče pa bo drugi teden spet kaj cvetelo … :)))))))))

Žverči … :-***********************************

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ti si kar lepo odpočij…………Imaš pa prav……da se zadnje čase tu na forumu ne dogaja prav posebno veliko…Ko boš kaj na volji……….bomo že medve popestrile………kaj praviš??? Hi, hi, hi…….

ne morem – nimam pravega nastavka zraven.
:-)))

Pa kdaj drugič.

danes bom pa čisto pocmokana šla domov…. hm, le kako naj dedcu razložim?! :-)))

Hvala in uživaj!

Saj nastavek imam jaz…ti imaš neki drugega!
Zgleda,da si res že pozabila!?
😉
Sp

CMOKA Žverči……..ja, je res……..ne vem kaj se tle dogaja zadnje čase……..bo treba kaj popestrit…….Kaj praviš?

;)))) :)))) … vsekakor … :))))))) … in … hm … mogoče popestritev ni tako daleč … :))))))))))))))))))))))

lp, Bgv

Rukni prej en pir,pa ne bo nadležnih vprašanj!
😉
Sp

Nimaš pojma.
Pri nas to drugače znižujemo.

Odpremo vrata, vtaknemo pritisk med njih in zaloooooputnemo.
Auč!

To se mi dopade…….tako se govori!!!!!!!

Predlagam,da se ovekovečiš v nudo pozi in se prilimaš sem gor!
Če drug ne,bova midva z Razotom krulila!
😉
Sp

ti šele imaš pametne – potem me bo pa še on začel cmokati…:-))))

vedno za.
No, mislim, za štose. Sp, ne glej tako škilasto, nema grupnega zame!!!

:)))))))))))))))))))))))))))) :-******

Lp, Bgv

Ti kar kruli………….prašiček mali………….:))))))))))))

Oštja!!!!!!!!
Neki ne štima tuki!
A so ti rep spulili?
😉
Sp

:)))))))))))))))))))) … He he … žverči … pa sej boš od šminke … tako da … :)))))) ;)))))

Lp, Bgv

No,zdaj vidiš,kje si napako naredila!
😉
Sp

že pred dnevi si se ti pipal zanj, danes pa….
eh, danes zaslužim črno piko. Pa ne samo jaz.

Pojasnilo na mail prosim!
Sp

ne morem vedeti, ne, da se šminkaš?!
Sem mislila, da si bolj “natur”….:-)))
Al’ pa, da si jo zraven sendviča pojedla….

New Report

Close