Najdi forum

BGV

ni kaj pojasnjevati.
Grda grdavža sem, pa kaj?!
Saj sem lahko jutri še bolj, ne?! Hm, a bi morala napisati, da manj?!
:-)))

jaz nisem odojek!Jaz sem čist spodoben prasec!
Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
😉
Sp

po moje merjasec….

(plosim, ne biti hud, ni bilo tako grdo mišljeno)

Please check the engine!Security system!

velja zame…ne zate!

Kaj je za ena oštja!!!!!!!????
Sp

Ah dej no………jaz sem te pa hotela malo pocrtat….kuko mali…………:)))))))))))))

Se opravičuje,ko mi daje tak lep kompliment!
Pa to je pohvala dneva!!!!!!!!!
Hvala žverči!
te ne bom pojedu ….za nagrado!
😉
Sp

Nič.
Preveč zelenega sem pojedla, pa je ven usekala – hm, zavist. :-)))) No, ne lih to, daleč pa niiiii….

:)))))) Šminka je vedno v torbici … ni sicer upadljiva … ampak čisto rahlo rdeče obarvana labela … :)))))))) ;)))) … he he he …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Cmoka…….se pravi, da se beremo v četrtek? Upam, da boš do takrat že boljše volje in nasmejana…….ČAU

Nagrada pripada meni, merjaščev golaž je prav okusen, mljask.

Ne me jebat!Hitro napiši,kaj te matra!
Če ne ti krilo pojem!
😉
Sp

Zate sam malo prosa in konoplje,da boš lepš pela!Ptič mali!
😉
Sp

Ehm … v četrtek me bo pa verjetno že začela dajat trema … :)))))) … … … … … he he … sobota … spt moto zbor … in jaz nisem videla mojega motorista že … … … uh oh uh … več kot dva tedna … :((( … ta je že tretji … :(((((((((((((((((((((((((((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Katero?! Okensko?! Kaj drugega tule ne boš našel….:-)))

Tako te bom noter zvabil,da ne boš imela časa štet!
In se boš na koncu vprašala,kaj je šlo čez tebe!
😉
Sp

če bi pa morala peti, potem bova pa zamenjala domek – jaz k pujsom krulit, ti pa na vejo….:-)))))

Tisto bo za zraven,ker tvoje je premajhno!
😉
Sp

… eeee, tramvaj morda?!
:-)))))

Nič ne bo. Zame sta dva v postelji več kot dovolj.

Bugica…………………………….a te še vedno cvetni prah daje??????

Zdaj pa razumi, kakor hočeš!

boš pa moral imeti svetovno srečo, da me najdeš v krilu…. Naj se ve, kdo nosi hlače pri hiši!

A poleg tebe?
Ja ,pol smo pa zmenjeni,kajne?
Kdaj?Kje?Igralci smo pa znani!
😉
Sp

:)))))))))))))) … Zdej je sunčk posjal, pa zgleda, da spet okrog mal cveti, ja … :)))))))))

Kako izjavo mi je dal zadnjič moj mišek … Da če greva midva narazen, da sploh ne bom mela težav za dobit druzga … :(((((( … Da bi jih že samo na zborih dobila cel kup … :))))))

lp, Bgv

kdo pa je tebe zraven omenjal?! Sorči, prva runda je moja. Pa druga tud’, tretja tudi…..ccccc, odpadeš ko usran golob.

Kril!
bom mal rilec dvignil zdaj!
nobene erotike…kao meho v hlačah!
Bljak!
Ne hočem tega!
😉
Sp

New Report

Close