BGV!!!
Ojla…….Upam, da si še v službi…….Imam eno vprašanje glede četrtka….če se še spomniš za kaj smo se menile……….Verjetno jaz ne bom utegnila prit………Ali bi mi full zamerila??? Se mi je res toliko vsega nabralo, pa še na dopust se odpravljam konec tedna, tako da mi verjetno res ne bo zneslo…Helči sem nekaj videla in smo se pogovarjale (je rekla, da ji ne dela mail in net…) Jaz sem ji tudi povedala, da z mano verjetno ne bo nič….. Danes imam pa tukaj itak gužvo, tako da nisem mogla nič gor, da bi prej kaj povedala….
Torej…če ne bi bilo nič narobe……bi res prosila, če bi se lahko zmenile po mojem dopustu….se pravi…začetek julija…..Če lahko……..Sicer pa…..hi, hi, hi…..ti imaš itak zdaj romance s tvojim ta novim Romeom…..:)))))))))))
Piši in cmoka…
Zvezdi … nč bat … Z Helči sva se že slišale prej preko maila in mi je vse sporočila. Mi je žal, da se ta četrtek ne bomo mogle dobit …. ma ni problema … Veš da te počakamo in potem ga zažuramo za nazaj in za naprej … :))))))))))) ;))))))) :-***********
Jst pa … he he … ja … Imam romance … in od včeraj naprej uradno novega ljubeta … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv