Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BGV!!!

BGV!!!

Ojla…….Upam, da si še v službi…….Imam eno vprašanje glede četrtka….če se še spomniš za kaj smo se menile……….Verjetno jaz ne bom utegnila prit………Ali bi mi full zamerila??? Se mi je res toliko vsega nabralo, pa še na dopust se odpravljam konec tedna, tako da mi verjetno res ne bo zneslo…Helči sem nekaj videla in smo se pogovarjale (je rekla, da ji ne dela mail in net…) Jaz sem ji tudi povedala, da z mano verjetno ne bo nič….. Danes imam pa tukaj itak gužvo, tako da nisem mogla nič gor, da bi prej kaj povedala….

Torej…če ne bi bilo nič narobe……bi res prosila, če bi se lahko zmenile po mojem dopustu….se pravi…začetek julija…..Če lahko……..Sicer pa…..hi, hi, hi…..ti imaš itak zdaj romance s tvojim ta novim Romeom…..:)))))))))))

Piši in cmoka…

Zvezdi … nč bat … Z Helči sva se že slišale prej preko maila in mi je vse sporočila. Mi je žal, da se ta četrtek ne bomo mogle dobit …. ma ni problema … Veš da te počakamo in potem ga zažuramo za nazaj in za naprej … :))))))))))) ;))))))) :-***********

Jst pa … he he … ja … Imam romance … in od včeraj naprej uradno novega ljubeta … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kurc vas gleda!Primorke so bile včasih zanesljive bejbe!Zdaj pa to,no!
🙁
Sp

:))))))))))) Kaj se pa ti jeziš??? :))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A greva na MSN,da se izljubiva?
:-))
Sp

OK … :)))))))))))))) Sem že tam … skoraj …. 😉

Lp, Bgv

Mislim, tole je pa too much. Pride ena druga in me takole pustiš. :)))))))))

:))))))))))))))))))))))))))) Shaky … sej sem sam prjatlca … :))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Veš kako pravijo – če ni fovšije je za vse zadosti
Cmoka prijateljica :))

Shaky?
Tudi če imaš obrito,bi se kljub temu ob te stisnil!
😉
Sp

No … ….. … pol si ga bova pa kar delile … Sej Sp-jkota je zadosti za vse …. ;))))))))

Cmoka … :-***********

Lp, Bgv

Lubi moj, zdajle te zapuščam. Se vidimo jutri. Bodi mi priden!!

Ah nisem glih ziher!
🙁
Sp

OPA!!!!!!! Lubeta…………A pol se je pa le zgodilo…………He, he, he….CMOKA

New Report

Close