BGV
Ma sej veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem kdo siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ………………. :)))))))))))))))))))))))))))
Sem se že spraševala, če so te ugrabli na morju, ker se nič ne oglasiš … :))) ;))))))
Lp, Bgv
Ti kar daj spet ta star nick … je bil veliko boljši … … …
Tisto so bile pa res sanje … točno tako kot sem napisala … Ma ja … dogaja se, da prihaja za mano vse kar se je zgodilo … in da se začenjam spominjati tudi lepih trenutkov preživatih z miškotom … Pa v zadnjih parih tednih sva se tudi parkrat dobila na samem in se pogovarjala, pogovarjala … in je bilo hudo … Miško se je v zadnjem času res precej spremenil .. in rešil določene probleme, ki jih je imel … in sem zelo vesela zanj … in … če bi postal tak, kot je sedaj, par mesecev nazaj … ali mogoče še en mesec nazaj … bi ostala skupaj … in sem prepričana, da bi bila lahko srečna … Vendar sedaj je definitivno prepozno … ker jaz sem srečna tako kot sem sedaj … in ne grem več nazaj … oz. … recimo tako, da bom prepustila času čas … in bomo videli, kam me bo pripeljalo … …
Kakorkoli … miško mi je že napovedal, da me bo osvajal kjerkoli me bo videl, kadarkoli me bo srečal, kadar bo le imel priložnost … … sam se bojim, kako bo vse to sprejemal Sončko …
Lp, Bgv
NE VEM, MENI JE VSEENO…. MORE ŠE BUGICA REČT…
NO, JST SEM TUD ZA, DA SI DAŠ NAZAJ TASTAR NICK, TA TI NE PAŠE (PA NE MI ZAMERIT)…. NE VEM KEJ POMENI (OKEJ, SE NI TREBA DE KEJ POMENI, NPR. MOJ TUD PROU NEČ NE POMENI)…. PA ŠE NEKAM GROZLJIVO MI DELUJE, TI PA NE…. ALOOOOOOOOORAAAAAAAAAAAAA….
CMOKA PAR HIŠNIH ŠTEVILK NAPREJ ;)))
Ja … prejšnjo nedeljo me je klical, če se lahko dobiva, da si imava še nekaj za povedat … pa da ima še nekaj stvari za mi vrniti .. pa to … in sva se dobila … in govorila, govorila, govorila … Pol sva se čez teden še parkrat slišala … me je klical on … V sredo me je klical, da rabi pomoč in da sem jaz edina, na katero se lahko obrne … da se lahko pogovori z mano … In ta ponedeljek sem ga klicala jaz in sva se spet dobila na klepetu … … … Podrobnosti pa … … sej niso pomembne …
Lp, Bgv