Najdi forum

BGV

Ja tisto pa itak čakam od nje….;-)

Pripopam?Bolj jasno zdej?

Jasno, jasno……..čeprav je zunaj oblačno:))))))))))))

Ampak pikic ni več…….samo v vednost………so bile od sončka…….

Mene pa sonček vsak dan tako boža,da me sosedje že čudno gledajo.
Moja farba jim ne gre v račun……pa ne samo njim!
Prejšnji vikend me lastni tast ni prepoznal(res je možak malce bolan,pa vseeno)!Je mojo ženo(njegovo hči) vprašal,če ima drugega moža….!Si moreš mislit?

Ma resno?

Čisto resno!¨
Mož me ni spoznal!sam je pa res bogi,ker ga je pred leti kap užvajznila…:-(((

Uh … Sončko je pravi srček … :))))))))))) Nimam besed za ga opisat … … … kot bi dobila svojo dušo dvojčico … :)))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Vidiš……….se je splačalo dat nekaj skozi je tako???

Ja….bolezen zna bit zahrbtna…………..

Zato pa uživajmo,kot da je danes naš zadnji dan!!!!!!!!!
A se bomo kdaj tega zavedal?!
Cmoka Stelči!Obema!

Tole s Stelčico……….se mi vedno bolj dopade………….najprej sem mislila nazaj zamenjat nick na zvezdico……….ampak zdaj………..hm……….

Jebat ga!Oziroma se daj.
Mi itak vemo kdo si….pa ni velikega blema,pa četudi se boš Tarzan nickala…..

YOU Tarzan……….ME Jane???:)))))))))))

Ja … se je splačalo, ja … :)))) Sedaj sva tako srečna s Sončkom, da kar verjet ne morem … Sicer me res zdej malo matra to z Miškotom … sam bo tut to šlo mimo … :)))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A veš kako je enkrat nekdo rekel?

“Na svetu smo zato, da trpimo”……………Se pravi, da se je splačalo trpet in potrpet in sedaj imaš vse dvakrat ali pa trikrat povrnjeno…….

CMOKA

No!ajm a bik manki!end aj lav wimin!
😉

NO WAY!!!

U R HOT DOG:))))))))))

žame!že ne sui le šien!že sui slmon an garson,k em le fem!¨
😉

He he … ja … zdej mam dva osvajalca … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ne ne … res je … Tako sem srečna, da enostavno ne mislim več skoraj na nič drugega … Stalno sva na telefonu … ali pa skupaj … in se pogrešava že če sva eno minutko narazen …

Ta vikend sva bila na morju … in sva se imela KRAAAAAASNO!!!!! Res … … … … .. mi daje vse kar potrebujem … mogoče še celo preveč … Tako se boji, da me izgubi, da postaja na trenutke že prav rahlo nadležen … ampak … … he he … ga že spravim mal k pameti … ;))) :))))))

Lp, Bgv

Pa sej to itak vem, da imaš rad šjore:)))))))))))))))

Ja,und liebe auch die Frauen…aber Ich habe eine kleine problem…..alle Frauen sind schon….hmmmmm….besetzt!
:-((((

Ja, ja………..kleine problem………zadnja beseda pa ni ravno v mojem slovarju………Pomagaš?

Zasedene!
:-(((((((((((((
Smrk!
Zakaj ste vse dobre bejbve že oddane?Smrk!
🙁

Sentimenti……………ma ti kar uživaj sto na uro………..

Pa sej je tudi ena pesem o tipih……….najboljši fantje so že poročeni……

New Report

Close