BGV
Zadnjič se mi je spet zgodilo nekaj podobnega, kar sva se že pogovarjala. Pri mamini prijateljici smo imeli piknik in jaz sem prišel skupaj z mamo. POtem so mi predstavili od te prijateljice hčero, ki je nekje mojih let oz malo mlajša.
No, jaz sme predčasno potem odšel, kasneje sem pa izvedel, kako je punca spraševala, če sme jaz od moje mame frajer???!!! Halooooo, zdelo se ji je frajersko, da ima moja mama tako mladega frajerja. Da sem sin , ji ni padlo na kraj pameti…
Moji mami se vse to na moč imenitno zdi, ker je prepričana, da ona tako mlado zgleda. jaz pa si bom res kupil majco, na kateri bo pisalo , koliko sme star in je ne dam več dol grrrrr…
He he … :)))))))))) … Jah … kaj nej ti rečem … Jebat ga. Če zgledamo stari .. pač zgledamo stari … :(((((((((((((((((((((( … smrk smrk …
Sam ta tvoja mama pa more hodit po svetu z dvignjeno glavo, a? :)))) He he … si jo kar predstavljam, kako je ponosna, ko vsi mislijo, da ima mladega frajerja … pa da mogoče še ona zgleda kakih 10 let mlajša … ;))) :))))))
Lp, Bgv