Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BGV…

BGV…

Bugica……A veš, da sem se prav zdaj med vikendom spomnila nate, kako smo enkrat ene romančke pisale……..in vidiš………kako se je obrnilo………… ko sem te jaz pustila v sobici s tvojim motoristom in potem……..he, he, he………………. Evo…zdaj ga pa imaš….tvojega motorista:))))))))))))))))

In Vitki pa……..se od takrat sploh ni več oglasil……..da ga nismo preveč ustrašile s tistim grupnim kaj praviš???:))))))))))))

Jaaaa … točnoooooooooooo … :)))))))))))))))))) He he … ko smo se peljale na morje … … … in smo šli lizat … :))))))))))))))) … hi hi hi … Sem že prav pozabila na tisto zgodbico … :))))

In glej ga zlomka … res sem ga dobila … in je še boljše kot sem si predstavljala … :)))))))))))))))

Vitki pa se mi tu pa tam oglasi na MSN-u .. sam ima polne roke dela … in nima časa za forum … :((((((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Mislim……sam je bilo pa full dobro tisti dan, ko smo se tako hecale kaj??:)))))))))))) In zanimivo res……..kako se obrne……….

P.S. ma kaj pa dela Vitki?

Ja … kako se obrne … :))))) Takrat sem samo sanjala o tem, da ga bom lahko stisnila k sebi … ga poljubila … čutila njegove roke na mojem telesu … … … in sedaj … sedaj … imam vse to in še dosti dosti dosti več … :))))

Vitki pa dela vse mogoče … … … :(((( … še nek s.p. ima zraven in mu pobere čisto ves prosti čas …

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ojej…….bogi Vitki……………pusti ga pozdravit……..pa reci, če bo le imel kaj časa naj skoči kaj na forum, da še njega pozdravim, preden grem na porodniško:))))))))

Ti pa……….zdaj ni več treba romanov pisat, ker imaš kar v resničnem življenju tvojega Sončkota………:)))))))))9

Jp …

Jp …

:)))))))

Lp, Bgv

New Report

Close