Bgv in Razbojnik…
Draga Bgv. bojim se, da si nam zbolela, pozdravi se hitro in pridi nazaj, saj ves, da smo težko brez tvojih lepih okic.
Razbojnik, ti se pa že nasmej in pokaži svojo belino enice, in ne lutaj spet tam po mestu, ali ni zvečer služba? Potem nam boš pa spet okoli 1 ponoči pisal, kakšen je ta svet…
Cmoka obema, pa hitro se oglasita!
Kva j’zdj družba, moji zobki že sekajo hrano, sam je bolj za silo narejeno, bo še treba aprila enkrat.. Mi danes ni mogla dobro napravit, ker je (sva) bla sama v ordinaciji (ni imela pomočnice)… sem bil čist trd tam na stolu, ko je rekla, da bi rabla še kero roko, da bi me lohk orenh.. :)))
Zobka pa nebom preveč kazal, ker bo lahko še SončeK oslepel :))
Sem pa potem zopet kar malo lutal po mestih gorenjskih.. pa malo na pijačko, nažalost kar sam, ampak ok…
Bgv pa je zbolela ali pa je zopet na motorju… jej jej jej… jaba daba du aha aha.. ji že pokažem, ko se jaz prikažem :))))
Lp!
Sonček ne bo nič oslepel, če boš ti samo zobka kazal.
In po gorenjskih krajih si zahajal, še dobro, da se nisva srečala, ali pa sva se ….. in sedaj ninat, ali kaj???
Ja veš, zdajle sem mislil, da se bom šel malo pod tuš ogreti, ker imam danes tako presneto mraz tukaj v sobi (zakurit se mi ne gre, saj bom res šel sedaj v posteljo do večera, vsaj upam, da nebo potem ponoči kriza v službi) no, pa je bila tudi voda komaj še malo mlačna :(( vseeno sem se stuškal in sem se pritresel izpod tuša, da sm bil takoj posušen :)))
Zvečer- ponoči se pa zopet kaj oglasim!!
Lp!
…dan, ki da ti vse in vse ti vzame.. ..naj te upanje ne zapusti..