Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BGV IS BACK!!!!!

BGV IS BACK!!!!!

Ha ha haaaaaa … pa sem nazaj … :))))))))))))))))))))))))) Koooooooooooooooolk sem vas greeeeeeeeeeeeeeeeškala!!! Pa to ni res.

Kako je lepo prist spet delat … da veš, da se boš spet po tolkem času lahko priklopil na net in poklepetal s svojimi prijatelji … :)))

No … z dvemi sem že v soboto poklepetala v živo … :))) (ni blo moč zdržat do danes) :))))))))))))))) … z ostalimi bom pa nadoknmadila v naslenjih dneh … ;))))

No … lepo je bit spet tu … res … GREEEEEŠKALA SEM VAS!”!!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

VAUUUUUUUUUUUU…….zakaj si grešila???????? ti ti packa……

lep delovni dan……….

heheh si še…

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ma ne grešila … :)))) … greškala!!!! :)))) ;))))

Cmoka Razo … tudi tebe sem greškala … :-****

Sem pa še, ja … :))) ;))))

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A RES???????????

djak prej ali potem?????

a si za kakšno novo pozico zvedela…..

Cmokca Bugica……….Si se napohajala? Nažurala? Nasexala? UPS!!! He, he, he….. kako si kaj miška???

Ta bi lahko tebe kaj naučila,stari moj!
;-)))))

HIHIIHIHIHI…kak si???

a si ono v tangicah že preveril,kaj skriva za trakcem???

Ja..preveril….eno suho ritko…ampak meni so bolj všeč zaobljene!
😉

Uh .. Stelči … vse našteto … :)))))))))))

Napohajala … ker smo šla vsak dan z motorinčkom okrog … enkrat sem, drugič tja … :))) … Nažurala … jaja … smo bli tut pijani, ja … :)))))))))) Nasexala … ohohohooooooooooooooo … he he … saj mislim da mi ni treba pisat … ;))))

Sicer pa sem zadnjih par dni kar slabe volje … Saj vem, da sem totalno budalo … da imam ob sebi človeka, ki je enkraten, ki bi naredil zame vse, ki me ima bolj rad kot lastno življenje … in jaz imam rada njega … sam … …… Pogrešam Miškota … Poleg tega sva se še včeraj z Miškotom videla in govorila … … in me je zvilo … … … :((((( Še vedno mi ob pogledu nanj poskoči srček … … … še vedno ga imam full rada … … … :((((( … in Sonči to ve … :((((((((

Mimogrede … še en problem … Danes ima Sončko rojstni dan .. … in se mi ne sanja kaj naj mu kupim … :(((((((((( … On pravi, da je zadosti da pridem k njemu in da sem njegova … … (še posebej po včerajšnjem dnevu) …

Ah … groza …

lp, Bgv

Valjda!Gola pred njega…pa na muco pentljo zaveži,da bo imel vsaj kaj za razpakirat!
😉

lepo pozdravljena nazaj!
Še malo, pa bomo spet kompletni.
Si se spočila?! Vidim, da. Me veseli.

:))))) Ma tisto šele na koncu … :)))) ;)))

Lp, Bgv

Bugi………glih nekaj takega sem ti hotela jaz predlagat….no….podobno….Kupi si lepo, sexi, spodnje perilo….pol pa en tak slow, sexi dance pred njim:)))) Sigurno mu bo všeč…..

Kar se Miškota tiče…………..ojej……….sam te pa razumem….ko si že kar nekaj časa z določeno osebo in gre potem narazen….normalno, da te zvije, ko ga spet vidiš…….sam……vprašanje……..je to zaradi tega, ker si pač nekako še navezana na njega………..ker sta bila toliko časa skupaj…ali pa še vedno nekaj čutiš……..ga imaš mogoče še vedno rada……….

Ni navezanost … … še vedno ga imam močno rada … Miškota … Samo imam rada tudi Sončkota … Vsakega na svoj način … … … Ne vem … težko je … Včeraj sva se z Sončijem cel popoldan pogovarjala o tem … jokala oba … … … vendar mi je lepo rekel … … … odločitev je v mojih rokah … in on jo bo sprejel … pa naj bo takšna ali drugačna … … …

Lp, Bgv

Ojej……….a tako hudo je bilo? Ma kaj…….se kesaš, ker si ga pustila al kako?

Se ne kesam … ker če ga ne bi pustila bi ostal takšen kot je bil … vendar sedaj se je spremenil … je rešil probleme, ki jih je imel v sebi … sam s sabo … in sedaj je spet tisti človek v katerega sem se zaljubila tri leta in pol nazaj … … … In bila sva res idealen par …

Ne vem več kaj naj naredim … … … samo po drugi strani … ne morem it nazaj … … … mislim, da bi bilo nemogoče … po vsem kar se je zgodilo … … …

Lp, Bgv

zakaj nemogoče????????

kaj pa si tak grdega naredila????

Razo … a se lotim naštevat? Mislim, da ni potrebno … :(((

Lp, Bgv

e pupa………..sploh ne štekam……..eko…imaš dva super frenda, ti pa se ne moreš odločiti, za katerega…..hihiihihihihi….ti predlagam..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tretjega……hihihiih…ta bo še boljši………

cmok

Najprej moraš sama razčistit s sabo kaj oz. koga hočeš….

Dobro premisli………….in raje trikrat, kot enkrat……..in potem……se pač odloči………..Zdej……če se boš spet odločila za Miškota…….bojo spet ranjena srčka…..ampak……odloči se, tako da bo tebi prav…………

Na srce ti polagam samo to……..DA SE NE BOŠ POTEM KESALA….če slučajno pustiš Sončka…in bo šlo z Miškotom nekaj časa v redu, potem pa spet vse po starem……… DOBRO PREMISLI!!!

O, si že nazaj? To je blo pa hitro :))) Si bla na morju?

Pa težko se je odločiti … … Miškota noro ljubim že skoraj štiri leta … mi je vizuelno idealen in preden so se začeli problemi sva se tudi izredno dobro razumela … bila sva najboljša prijatelja in enkratna ljubimca … … bilo je kot v pravljici … zato sem se tudi vsa ta leta trudila in pretrpela marsikaj … Bila sva ustvarjena eden za drugega …

Sonči … on je pa tako nežen, pozoren … dal in naredil bi vse zame … me obožuje in spoštuje tako mene kot mojo družino … Poleg tega se resnično veliko pogovarjava … in rešujeva probleme še preden nastanejo … … … in neverjetno kako sva si podobna … … kot sem že velikokrat napisala … kot bi bil moj klon … Želi si iste stvari kot jaz … misli isto kot jaz … In ljubim ga zaradi vseh teh stvari … … …

Ne vem … resnično je težka odločitev … … … …

Lp, Bgv

Bla na morju … tri dni sem pohajala z barko po Jadranu … :))))))))))))))) He he … luštno luštno … …

Lp, Bgv

Ja … najbolj enostavna odločitev … … če imaš na izbiro dva izberi tretjega … .. … Tako sem počela nekoč … … … leta nazaj … ko me ni brigalo za nobenega … Sedaj pa na žalost ni več tako … :((( …

LP, Bgv

Hm………..praviš, da ti je Miško vizuelno idealen…zdej…če je samo to…. Pa sta se znala pogovarjat tako, kot se Sončkom?

Ker…saj veš…videz le ni vse….ne rečem…normalno da nekaj mora bit na človeku, da te pritegne…ampak videz vseeno ni vse…. Ker z leti bo tudi lepota minila…. Sploh pa….mislim, da Sončiju čisto nič ne fali in je prav luškan…. In je veliko že to, kar imata, da se znata pogovarjat, reševat probleme sproti…ne pa da se ti nabirajo in kopičijo…..

In vem, da ti je Sonči rekel, da bo sprejel vsako tvojo odločitev….vendar verjemi, da mu ni lahko…četudi ti je to rekel….

Toda…kot sem že rekla….odločitev je na tebi…

Ko sem bila jaz v tvoji situaciji mi je rekla sestra pusti oba in jima reci, da bi bili samo prijatelji………….. Ampak je težko veš…kaj takega naredit…. Pustit oba….in najti nekoga tretjega…čeprav je včasih to edina rešitev…

New Report

Close