Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BGV IS BACK!!!!!

BGV IS BACK!!!!!

Z Miškotom sva se na začetku znala pogovarjat ravno tako kot se sedaj s Sončijem … Povedala sva si vse … brez problema … Bila sva res idealen par … in bila sva srečna … Na žalost sva potem vse pokvarila …

Kako Sonči čuti pa vem … Vem da mu je zelo hudo … in da se boji … ker je imel že podobne izkušnje v preteklosti, ki so se slabo končale … … in z mano je ravno zopet dobil zaupanje v ženske … pa … Vem da mu je hudo … vendar sva si odkrita eden do drugega … Rekel mi je, da mi bo stal ob strani … in če se bom odločila za Miškota … bo moral to odločitev sprejet … čeprav s težkim srcem in solznimi očmi … :((((

Kaj sem naredila?????? :((((((((((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Po pravici povej…………na čigavo stran te bolj vleče???

Na obe … saj ravno to je problem .. :((((( Imam taki kaos v glavi … … … :(((( …

Npr. … iz četrtka na petek sem sanjala Miškota (mimogrede: včeraj mi je povedal, da je tudi on mene tisti večer) … v petek zjutraj sem bila čisto paf … sem ga pogrešala … (bila sem pri Sončiju) in sem Sočiju povedala za kaj sem tako slabe volje in da rabim bit malo sama in sem se pobrala in šla domov … Doma sem en čas mislila in pogrešala Miškota … en čas Sončija … … V soboto zjutraj mi je bil prva misel Sonči … Sem ga poklicala in šla k njemu … … …

Kaos … totalni kaos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Razumem, da na obe……..res te razumem……..ker vem, kako je to…..

Toda v srcu……..ponavadi vleče bolj na eno, kot pa na drugo stran….

In kaj pravi zdaj Miško?? Je kaj drugače z njim?

Miško je sedaj čisto drugi … Že dva meseca hodi redno vsak teden k psihologu in je rešil večino svojih težav … Baje da bosta sedaj kmalu zaključila … Sedaj je sproščen … nasmejan … tudi v očeh mu vidiš, da je prav drugi človek … … Sedaj mi lahko tudi reče stvari, ki mi jih prej ni upal reči … zaradi njegove čustvene blokade … Zgleda, da je res končno rešil težave … … Je pa tudi res, da je lažje take težave reševat ko si sam … Če bi ostala skupaj jih verjetno ne bi mogel rešiti …

Srce vleče v eno smer … … … ja … saj vleče samo v eno smer … samo kaj ko vleče en čas v eno … en čas v drugo … :(((((((((((((((((((((((((((((((

Lp, Bgv

K psihologu? A je imel prav tako velike probleme? Ojej…. Ma ja no…saj je bolje, da se stvari razčisti…je tako? Pa naj bo na tak ali drugačen način…

A se še vedno dobita? Mislim tako…na kakšni pijački….ali pa gresta celo kam skupaj pohajat?

hhihihii…a zdaj se bosta pa pogovarjali…z deci mislim………

ma PUPE, DECI SMO UPoRaBNI ZA DRUGE STVARI…NE PA BLA..BLA…

ej zvezdika, kaj si se začela starati……
PA KAR BREZ MENE……

c**

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ja … prav tako hude probleme je imel … in največji problem je bil ta, da si jih ni priznal … čeprav sem mu že velikokrat rekla, da si mora poiskat strokovno pomoč … in sedaj je končno to naredil … … in sem full vesela zanj …

Sedaj se en lep čas nisva ne videla ne slišala … Kake tri ali štiri tedne nazaj sem ga klicala in zgleda, da je imel krizo in mi je rekel, da naj ga ne kličem več, ker da trpi ko me sliši … in da je bolje, da prekineva vse stike … in tako sem tudi storila … Na zbore sva z Sončijem tudi bolj malo šla ker je bil Sonči bolan … pa morje in to … tako da sva se videla na zboru šele prejšnji teden … po dolgem času … in smo se izogibali eden drugega … Že tam me je to močno zabolelo … in tisti večer sva se celo s Sončijem nekaj skregala (no … jaz sem pizdila na njega … ) … In potem se spet nismo videli do včeraj … … …

Najprej smo se srečali z motorjem na cesti (me je začelo kar dušit ko sem ga zagledala … in on je baje šel kmalu v grapo) … in potem … kot pika na i … Z Sončijem sva šla na obisk k moji teti … in Miško je pa rabil nekej od mojega strica in je prišel tja … in od tam potem tudi vsa včerajšnja debata …

Ta teden pa bova verjetno šla tudi ven na pijačo, da se mal pomeniva … po dolgem času … na dolgo in široko …

Lp, Bgv

hmmmmmmmmm….pa ne zvečer iti ven…………..saj veš, romantika pa kako te on zna prijeti za prstek…………….pol boš pa spet vsa mokra..ops…mehka……………….
ampak BGV a ni lepo biti zaljubljen-a????????

Eh Bugica………….Eno vprašanje……………….Zakaj pa ga kličeš???

Mislim……..ne razumi me narobe……..ampak če si prekinila z njim in se odločila, da boš s Sončijem………..kako to, da ga potem še vedno kličeš? In normalno, da ti je rekel, da ne ga klicat, ker ga boli, ko sliši tvoj glas………..

In potem to, ko praviš, da si pizdila na Sončija…. zabolelo te je, ker si videla Miškota, ker nisi mogla bit z njim, ker se ti je v srčku spet nekaj premaknilo in potem si to svojo jezo spravljala na Sončka…Je tako ali se motim?

no pol pa mi ne recite, da nsite krivične do decev……………mater grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr……

zvezdika a si ti tud taka?????????

Razo, Razo…kaj bo s tebe?

Ja, ja………saj to je problem pri vas……….ko bi se človek kaj pogovoril z vami…stisnete rep med noge………..:((((

Te bom po riti, da veš!!!

Malo je takih tipov, s katerimi se da res odkrito pogovorit……….

no se daj pa še malo z mano….bova videla……do kam…..

lp

Kaj……….a pogovarjat s tabo??

Ravno zato se zvezdika z Bugico pogovarja o tem, ker je bila sama v podobnem, če ne istem položaju……………..(ampak kje so že časi….)

Takrat sem ga klicala zato, ker sem iskala njegovega očeta in ga nisem mogla po nobeni viži dobit .. pa sem rekla da pokličem njega in ga vprašam če ve, kje je tata … in potem se je debata premaknila v drugo smer … :(((

Sam se mi ni zdelo nič takega ker sva bla pa par dni prej na pijači (me je povabil on) in sva se zelo lepo in umirjeno pogovarjala … … …

Glede Sončija pa … Malo je bilo zato ker mi je bilo hudo ker se je Miško obračal stran … se nas izogibal … Pol je pa tudi Sonči naredil eno veliko neumnost, ki me je zelo zabolela … in sem zato popizdila … … sam sva pol razčistila … se mi je opravičil in mi obljubil, da tega ne bo več počel …

Lp, Bgv

heheheh..ne vem?????????’kaj pa bi rada počela??????hihi

In na koga misliš trenutno?? Sedaj……….v tem trenutku?

nate

Trenutno najraje ležala nekje pod palmami, pila limonadko in plavala v nebeško modrem morju………:)))))))) ahhhhhhhhh

???

Zanimivo da na oba … Na Sončka, s katerim sem še pred kratkim bila na telefonu in se smejala z njim in jokala z njim, ker si je kmalu fental prst (prvi dan v službi, pa se je že pohabil … uh) … In na Miškota, ko gledam slike iz zbora od dveh tednov nazaj, kjer je tudi on gor … … :((((((((

Sam me je pa Sprevržko napizdil … :(((((((( … tko da bo boljše da pustim Miškota kar tam kjer je, ker čene … ehm … … … bom dobila kako Bovško zaušnico … :)))

Lp, Bgv

Moram rečt, da se strinjam s Sprevržkotom……

:))) Bo Sonči vesel … :))))))))

No … sej v bistvu se tudi jaz bolj nagibam k Sončiju … samo nekako moram prebolet Miškota … in bo težko … resnično težko … prebolet nekoga, ki je še vedno v tvojih pčeh idealen … ustvarjen zate … :(((((((((

Lp, Bgv

Boš prebolela…….sigurno……..

LOVE TAKES TIME TO HEAL WHEN YOU’RE HURT SO MUCH…..

New Report

Close