Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BGV IS BACK!!!!!

BGV IS BACK!!!!!

Sam če me bo vsakič, ko se bomo videli, gledal s takimi učki, kot me je gledal včeraj, ko so mu kar žarele … me objel … gladil moje kodre … in mi pravil, kako sem zanj še vedno najlepše bitje na svetu … … … ohjoj … … … :(((((((( … In največji problem je ta, ker ima tak močen vpliv name … ker ob njem enostavno ne morem bit ravnodušna … Ko sem z njim, tudi če jočem, se mi usta krivijo navzgor, ker sem srečna, ker je tam … … :(((((((

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … …

A ima kdo kako glavo za prodat … Mojo bi si rada odšraufala in jo fliklna direkt v smeti … na uničenje …

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ma daj pupa…………………a zdaj se boš pa silila, da si ne želiš miškota………………sam pomisli, kako je blo, ko sta se ljubila………….ko si te je ………ops………………kako moreš vse to završti….samo zaradi ene micene napakce, ko je te pustil od sebe….hihihiih…

a veš kaj naredi……še enkrat poskusi….boš videla, kako bo šele sedaj……

in ne verjemi zvezdici, ko pravi da ga moraš pustiti….kaj pa ona ve…saj ne pozna miškota…….

daj no, pupa, bodi ženska in se predaj…………..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hej!!!!!!!!!!!!!! Pa kdo je rekel, da ga mora pustit?!!!!!!!!!!

Saj ga je že pustila in zdaj je s Sončkom!!!!!!!!

Razo……..nauči se brat…………..

Prvo kot prvo sem rekla, da mora razčistit sama s sabo…………… odločitev je pač njena………….ti je pa ne spravljaj na stranske tire:((((( LUMP!!!

ufffffff….a zdaj sem pa lump……………kdo je pa spravlja na stranske tite???????????? saj je bila dolgo časa na teh tirih………….mater pupe, kako zlahka zavržete svoje velike ljubezni………..

grrrrrrrrrrr…..upam,, da moja bgv ni preblala tvojega zadnjega posta…..in da se ti ne bo pustila zmesti…..hahah

bgv ma daj zamisli se, kako te je miško ljubil, kako te je zjutraj s poljubi prebujal, kako si hrepenela po njegovem dotiku…..bgv preberi si še tole:

On se spopminja še besede nežne,
Ki tiho si mu jih dejala,
Da on je srce tvoje,
A ti si mu lagala.
Varaš ga, on vara te ne,
kaj res,da Konec med vama je…????

no bugi, kako moreš biti tako…………

Razo … … … vsega se spomnem … spomnem se velike ljubezni, ki je bila in ki je še … A kaj mi pomaga sedaj???

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Dej Bugica………..a ne vidiš, da te če spravit malo s tirov? Pa malo slabe vesti ti bi rad nakopal….???

Ti Razo……..pa si lump ja!!!!!!

Ma ja … sej vem kam pes taco moli … Samo v bistvu ima vse prav! Mislim, da on malo več časa sledi moji zgodbi (ki je vsem na voljo na Mladih … malo reklame) :))))) … in vse kar je napisal je res … … … Vse skupaj sem zakuhala jaz …. Tudi vse težave z miškotom … … za vse sem kriva jaz … čeprav nehote … … :((((( … to sem ravno včeraj ugotavljala … … Ko pogledaš nazaj … malo od daleč … vidiš kaj vse si naredil … :(((

lp, Bgv

Ma sej vem…sej te razumem…….

Tudi jaz sem pred leti vse sama zakuhala…………:(((((((((

Ampak…….zdaj ni več poti nazaj……..kar je bilo je bilo…………..

Zdaj moraš gledat naprej………….

Ja … sam če pogledam tvojo situacijo … potem si se vrnila nazaj k bivšemu in sedaj sta srečna … … je pa tudi res, da je bila tvoja situacija malo drugačna od moje … čeprav občutki so bili isti … …

Ne vem … res ne vem … Jutri se dobiva z Miškotom na pijači … popoldne … in se bova pogovarjala … in bom videla kakšna je sploh stvar … … … Tokrat se ne mislim odločat na silo … Če bo treba bom šla za en čas proč od obeh …

Lp, Bgv

Ti si kar lepo vzemi čas………in na prvem mestu si TI…in glej, da bo prav tebi……..pozabi malo na oba in nato se odloči…………

In ja……imaš prav……jaz sem šla nazaj k bivšemu……..ampak ti ne morem povedat, kako je bolelo, ko sem ta drugega pustila, ker mi ni bilo vseeno in pa rada sem ga tudi imela……..in zato ti hočem dopovedat, da dobro premisli, preden se boš dokončno odločila. Sej ne rečem, mogoče bi ti bilo potem tudi tebi z Miškotom lepo………bi pa sigurno trajalo full časa, preden bi Sončka pozabila………….Verjemi mi………..

V kakšno klinčevo kašo sem se spravila … :(((((((((((((((((((((

Lp, Bgv

Ma sej bo boljše dej………………

akko ti ne pomaga?????????

saj sama nečeš……………….da bi se dotaknila ponovno svoje sreče z imenom Miško………….
ma pupi kako moreš…kako morš kar pozabtii….vožnje na zadnjem sedežu, ko si se s svojo muco čisto pritisnila ob njega in privila nase……………in ko te veter božal po laseh…….in ko sta se ustavila ter se ljubila…mislih,pupaa, ne moreme razumeti…kako lahko kar zanikate, če po nekom hrepeniš…..IN SI GA ŽELIŠ……………..

bugi nehaj si zanikati………….lepo prveri svoja čustva….nekje v mirni gostilnici ob svečkah in dotikih……………boš videla, kako boš zadrhela, ko te po prijel za rokco,pobožal po ličkih…..tako kot samo miško zna…………….ma nehi se že slepiti………zapelji ga ponovno…boš videla, kakšne občutek bo, ko bo ponovno v …………pa zakaj bi ti to jaz moral govoriti, saj ni mogoče, da si vse pozabila……………….poglej in preberi, kot da ti miško piše:

Če si prepričana, da so ti tvoje lastne napake uničile srečo, se ne sprijazni s tem.
Nehaj misliti na to, saj se lahko vrniti in poskusiti še enkrat. Uči se! Pojdi naprej! Sedaj si modrejša! Nikoli ne moreš spremeniti preteklosti – lahko pa spremeniš sedanjost!

bo boljšš……že jutri, ko bo pupa padla v objem, za katerega se ji je vredno truditi………………….

ne vem, zakaj tudi ona ne bi ponovno okusila sreče…………….pa tak je fletkana…………saj bo imela še vedno mene, ko jo bo razočaral…hiihi

Razo … … … zdej pa so mi prišle solze v oči … da veš … .. … :((((((

Nisem pozabila … nisem … Dobro še pomnim kako je bilo … ko sem bila srečna z njim … … …

Lp, Bgv

Boš videl ti, ti, ti…………..ko boš okusil srečo z…………..:)))

OKUSIL??????? S KOM?????????

saj mi ne dovoliš…………………..

cmokec na bušija…….

uffffffff…ne jokaj….no pa si spet mlada zanimiva zaljubljena pupi……………

a veš, da :::

Ti ljubiš in ljubiš nesrečno!
O, ne pričakuj, da bi te tolažil in slepil, kakor se vedno še sama tolažiš in slepiš!
Ne ugasni zadnje iskrice upanja,
ki ti še vedno tli na dnu srca.
Naj se ti on povrne – ponovno!

Ne dovolim pa zato…………………

CMOKCA pa nazaj……….

Dva meseca nazaj sem se mu dokončno odrekla … … naredila sem tako, da bi me moral zasaovražiti v dno duše … in takrat sem ga tudi sama sovražila v dno duše … … Dobila sem človeka, ki je taka duša … tako srce … ki bi dal zame vse … ki mu pomenim na sedaj na svetu vse … Kako naj sedaj zaradi ene iskrice upanja zavržem vse … se vrnem spet tja, kjer sem bila nesrečna … (seveda obenem tudi srečna) … in za seboj pustim ponovno še eno strto srce … Kako naj to naredim, Razo? Kako?????

Poleg tega, Sončka imam rada … in vem, da lahko rata res nekaj lepega iz tega … … … samo Miškota moram preboleti … vendar to ni lahko …

Lp, Bgv

New Report

Close