Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi bile s 55 letnikom?

Bi bile s 55 letnikom?

Ve pa bi imele 35 let pa da bi vam obljubljal finančno in drugačno pomoč?On je še kar urejen za svoja leta in vitalen

a ti misliš to vsak dan z drugega zornega kota obdelat?
predvčerajšnjim si iskala, včeraj si bila stari prdec, ki ponuja, danes si tista, ki ji je to ponujeno…

A sama ne znas zasluziti? Mislim, a ni nobene druge opcije med brezposelnostjo in sponzorstvom?

Očitno je v igri denar in ne ljubezen?!
Drugače ne bi spraševala nas za mnenje!
Seveda, kar bodi z njim in mu igraj “negovalko”, on pa ti bo za to plačeval…. pa bosta oba hepi.
Veš, danes je s službami bolj slabo, tako, da ja ….. vzemi to kot delovno mesto – sponzoruša in negovalka.
Upam, da ti je moj odgovor kaj v pomoč pri taki pomembni ODLOČITVI.
Pa srečno!

je polno mlajših, od katerih bi mela več kot od tega starega prdca.

Zaradi denarja ne.
Če bi se pa zaljubila v starejšega, pa bi. Sicer pa se ne vidim s 20 let starejšim, niti se nikoli nisem zaljubila v starejšega..

Ne, no….
Ne glede kaj nudi, saj si ne izbiram osebe glede na to, ampak glede na ljubezen in neko normaliteto…
Prevelika razlika v letih, pogledih in ne rabim fotra…en foter je dovolj.
Prevelike razlike v letih so bolj pri nezrelih ljudeh, so kake izjeme, ampak me ne zanima, tako pac je.
Eno je ob taki starostni razliki odnos hci-oce, drugo pa je da imata oba seksualne popadke in motnje, on mlado meso, ona pa vidi samo koristi in denar. Oba se prej ali slej nasitita tega.
Odnos, partnerstvo ni korist, ampak zrela ljubezen, povezanost v dobrem in slabem, spostovanje, srce….da taki odnosi, zakoni obstanejo…
Kar isces in si zelis, to tudi dobis…
Partnerstvo oz ljubezen med dvema, ki se zacutita, ne pa primerjava ob nakupu pc, avta, kaj so prednosti, kaj slabosti. In to kot opazam je danes problem, ljudje niso sposobni vec zacutiti drugega, bojijo se druge osebe, sami sebe in delajo spisek – in +, pa saj druga oseba ni predmet, ampak bitje z napakami in srcem…

A brez žaljenja pa ne gre?Vprasala sem za nasvet ker mi je on vsec.pa tudi raznorazna pomoč bi prav prišla.Je pa res da je malo starejsi od mene po dolgem casu pa sem tudi zacutila moškega.

S 55-letnikom bi bila samo v primeru, da bi bila tudi sama podobnih let. Drugače pa se nikoli nisem videla ne s precej mlajšim, ne s precej starejšim moškim.

Enako.

Poznam enega, starega krepko čez 60 let, ki ima 21 letno punco (dve leti starejšo od njegove hčerke)! Stari se barva, zgleda kao Mick Jagger…vse skupaj je pa videti precej 😛 (patetično, ker ne zna sprejeti svojih let)

Sem stara točno 55.
Če bi bila stara 35 in bi mi bil kakšen 55-letnik apetitlih, bi bila brez razmišljanja z njim. Še posebej, če bi me razvajal.

Danes si take razlike namreč ne bi mogla več privoščiti 🙂

Če bo sreča božja, bom čez 5 let (ker moj jih ima zdaj 50, stara sva približno enako).

Sicer sem bila pa pri 21 s 44-letnikom, pri 33 z 21-letnikom, vmes je bilo pa še ene par variant. Ampak skupni imenovalec je bil to, da nikoli nisem spraševala okrog, ali naj ali ne, še zlasti pa ne, če se splača.

Sem se prej odjavil, da me ne zgrizete Mone.

Oče hči odnos, prežvečeno do konca. Nekaj drugega se spomnite.
Imel sem 48 let ko sem spoznal 28 letno. Sedaj imava točno 35 ona, 55 jaz.
Nobenega sponzorstva ni bilo, vse je bilo tako, kot da ni toliko mlajša.
In ja, če mi bo tečna bom pa jo za drugo zamenjal.Samo ne še mlajšo, to ne.
Čeprav imam malo na sumu, da se te teme odpira, že včeraj je bila podobna, ena moja bivša soseda.
J….a, pozdravljena, ne bodi tako radovedna.

Kake imate, kar vsak dan že. Zakaj pa ne vprašate tistih, ki so,paboste izvedele iz prve roke :-)))

A so problem prihajajoči prazniki, da bi se kar zakadile v enega, samo zato da ne boste same??? :-))))

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Čeprav imam malo na sumu, da se te teme odpira, že včeraj je bila podobna, ena moja bivša soseda.
J….a, pozdravljena, ne bodi tako radovedna.[/quote]

Ne morem, da ne bi. A ti to menjaš kot bavarce?

Če imaš namen biti z njim 5 let, potem ok, potem pa gre drastično navzdol in te bo težko zadovoljil.

Še kar urejen za svoja leta in vitalen??? Pa kaj je s teboj, res misliš, da so moški pri 55 letih klošarski starčki???

Ne, nimam želodca za to. Pa nikoli mi niso bili všeč starejši moški ala “nadomestni oče”, ker tudi tega nisem nikoli potrebovala, ker nisem imela čustvenega primanjkljaja lika očeta iz mladosti.
Tudi če je bila kriza kdaj finančno, pa se ne spomnim, da bi v mladosti in v solo časih bila, sem si vedno našla še dodatno delo, da je bilo vedno dovolj denarja. Z delom svojih rok, ne mendožja.

Imam pa tudi primer v bližnjem sorodstvu, ko sta bila partnerja 3o let razlike ko sta se spoznala pred 40 leti. To je bila takrat ljubezen, noben lov na material, skuaj sta si ustvarila dom, družino – poročena sta bila37 let, nikoli problemov, je pa res, da je bil gospod vitalen in poskočen še v 80-ih. Torej hiravlika je delovala, možgani pa tudi niso bili starokopitni, stiskaški ali žleht.

Ja, če je sedaj prikriti alkoholik, pa bo kasneje to prešlo v redni alkoholizem, ali pa če ima kakšne težave s prostato, potem hidravlika ne bo več delovala. ALipa kakšne psihične težave tudi hitro lahko potenco vzamejo.

Ženskia ki je pomemben najprej seks, nato material ali pa sploh n materialna preskrbljenost, bo najprej na to gledala, zagotovo. Ker tam 50-55 letniki znajo bit gajstni in če obdržijo seks kondicijo, so lahko gajstni in spolno aktivni tudi do 80-ega. Vse je pa odvisno od njegove že sedajšnje psihofizične kondicije in kakšne pregrehe poleg seksa še ima.

Temu se reče: “glava sivi, rit nori!”. No, če ima 21-letnica želodec in tako nizko samopodobo in dve levi roki, da sama ne zna zaslužit za preživetje, potem je vse jasno.

Ja, čist res je! Babe po 40 tem so res že izpete 🙂

J….a, pozdravljena, ne bodi tako radovedna.[/quote]

Ne morem, da ne bi. A ti to menjaš kot bavarce?[/quote]

Še bolj pogosto. Saj veš. Mlada je za podret, stara pa za……..

Furam takšno vezo, le sponzorira se sama.

No jaz pa sem kar lep čas pri 30ih bila s tipom starejšim od mojega očeta. Imel je 56 let , dobro sva se ujela, in no šlo za kako materialno podporo. Pač vedela ava naj hočeva. Skupaj sva bila 2,5 Leti. Potem sva se lepo razšla zaradi selitve, sva pa v stikih, da si voščiva, se pozdraviva v mestu…
Sedaj imam 3 leta mlajšega in je isto ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close