Bi bile s 55 letnikom?
Sem se prej odjavil, da me ne zgrizete Mone.
Oče hči odnos, prežvečeno do konca. Nekaj drugega se spomnite.
Imel sem 48 let ko sem spoznal 28 letno. Sedaj imava točno 35 ona, 55 jaz.
Nobenega sponzorstva ni bilo, vse je bilo tako, kot da ni toliko mlajša.
In ja, če mi bo tečna bom pa jo za drugo zamenjal.Samo ne še mlajšo, to ne.
Čeprav imam malo na sumu, da se te teme odpira, že včeraj je bila podobna, ena moja bivša soseda.
J….a, pozdravljena, ne bodi tako radovedna.[/quote]
Kr tolaži se s tem, da gre pri vama za čustva..nobena ženska , ki ima vse razčiščeno pri sebi, ne bo s tipom, ki bi ji po letih lahko bil oče. Seveda govorimo o dolgoročni zvezi, zakonu in otrocih. Vedno pride obdobje , ko je ta razlika še bolj opazna in ni šans, da lahko normalno funkcionirata.Poznam kar nekaj takih parov tako , da če ostanejo skupi, imajo one v večini mlajše ljubimce.
Sem se prej odjavil, da me ne zgrizete Mone.
Oče hči odnos, prežvečeno do konca. Nekaj drugega se spomnite.
Imel sem 48 let ko sem spoznal 28 letno. Sedaj imava točno 35 ona, 55 jaz.
Nobenega sponzorstva ni bilo, vse je bilo tako, kot da ni toliko mlajša.
In ja, če mi bo tečna bom pa jo za drugo zamenjal.Samo ne še mlajšo, to ne.
Čeprav imam malo na sumu, da se te teme odpira, že včeraj je bila podobna, ena moja bivša soseda.
J….a, pozdravljena, ne bodi tako radovedna.[/quote]
Kr tolaži se s tem, da gre pri vama za čustva..nobena ženska , ki ima vse razčiščeno pri sebi, ne bo s tipom, ki bi ji po letih lahko bil oče. Seveda govorimo o dolgoročni zvezi, zakonu in otrocih. Vedno pride obdobje , ko je ta razlika še bolj opazna in ni šans, da lahko normalno funkcionirata.Poznam kar nekaj takih parov tako , da če ostanejo skupi, imajo one v večini mlajše ljubimce.[/quote]
Kaj se pa ti usajaš? Kje piše, da bo vedno tako. Sem napisal, če ne bo šlo, pa bo druga prišla.
Ker mlajše ljubimke si ne bom omislil, dve sta preveč potem.
Ste pa ene ženske zadrgnjene, moški lahko pri 55 tih zgleda boljše kot en 40 letnik. Tudi kondicijsko.
Tebe ne bi imel, ker še ločil ne znaš umestiti med dve besedi.
Jaz ne. Sosedova Poldka ja, Lojzka s tržnice ne, njena sestrična Francka takoj.
Ti zdaj odgovor kaj pomaga?
p.s. Če ti gre za keš, potem raje najdi nekoga, ki ni zelo vitalen…
p.s. Če ti gre za keš, potem raje najdi nekoga, ki ni zelo vitalen…[/quote]
Dobra.
Edino, če je po BRAD PITT
Niti pod razno.
Nikoli ne reci nikoli. Vidim fante, stare okrog 30-35, ki so v zvezah ali poročeni, da so bolj zato, da kdo skrbi zanje, varnost pa bolj nudi ženska njim kot oni njej.
Na drugi strani pa je moški, ki je zrel, ve, kaj hoče, finančno preskrbljen. In če imata skupne hobije, podoben pogled na stvari, na življenje, zakaj pa ne…..
Nikoli ne reci nikoli.
Če čutiš, da se lahko obnese, poskusi in boš videla, to glede koristi pa je” lari fari”, toliko je tega, da boli glava …tako da, nima smisla svetohliniti, tukaj je prisotna razlika v letih, drugje v znanju, lepoti …vsak se lahko prosto odloča, …Če spodleti je pač ena izkušnja več, ljudje vsepovprek preveč ocenjujejo, obsojajo, kažejo s prstom …vsak ima svojo prtljago tako ali drugačno, kamen naj vrže pa tisti, ki je brez greha.
Če si res začutila nekaj več in če meniš, da imata več skupnih točk ter če te ne bo sram iti v domačem kraju, kjer te dobro poznajo in pred tvojimi prijateljicami z njim na sprehod, potem je odgovor Da, drugače pa Ne.
Samo, da ne boš potem govorila prijateljicam:.Koliko misliš ,da je star?
A ne, zgleda 10 let mlajši.
Ker noben petinpetdesetletnik ne zgleda 10 let mlajši, kvečjemu lahko zgleda dobro za 55 let.
ker nisem imela čustvenega primanjkljaja lika očeta iz mladosti
ZANIMIVO…
Ne, niti v sanjah, ker potem bi danes imela 74 let starega moža. Groza od groze.
kaj se hahljaš 🙂 POznam veliko takih primerov, so same povedale, zkaj imajo naprimer 20 let starejšega, zato ker bodisi niso imele očeta, ali pa so ga imele in je bilo nekaj narobe v njunem odnosu. Zato so si poiskale kasneje “varen” lik starejšega moškega, a njim privlačnega za partnerja, v bistvu pa je lahko tudi nadomestek očeta, ki ga v mladostni niso imele.
Kaj nakladaš? Tiste, ki bi do tega prišle, ne bi imele toliko starejših partnerjev, ker jih ne bi več potrebovale.
Tole si kar lepo v raznih člankih/knjigah prebrala :))))
Ja ne vem kaj še čakaš. A te zanima zgolj neodobravanje okolice? Pa ne hodi ven iz hiše oz. stanovanja.
Kaj pa misliš, da imaš še na izbiro pri teh letih, bolj klavrno je kot veš, tvoj ciljni moški so itak že nad 40 v vsakem primeru, realno 45 +/-5let, se pravi je itak največ za 5let prestar, pa če je urejen, sploh situiran, z lahkoto premaga tistih 5let. Jutri boš ti 40 pa si boš rekla o kaj nism… Go for it girl:D
Nepotrebno vprašanje…Če ga ne ljubiš, boš z njim itak zaradi denarja in ugodnosti. Če ga pa ljubiš, bi ti moralo biti vseeno za mnenje okolice. Jaz ne bi bila s toliko starejšim od sebe. Sploh ne verjamem v veze, kjer je precejšnja razlika v starosti, ne glede na to, ali je starejši moški ali ženska. Tam -+ 5 let je zame sprejemljivo. Pa je ta moški samski?
Sem pa 48.
Za 35 je zadetek na lotu.
Kira bo pa ljubila 55 letnega plešastega zahojenca? Če to ni glih kak Tom Cruise, al Brad Pitt, bo bolj težko kiri dovolj zanimiv. Karizma mu tle ne bo prov nč pomagala. Lahko mu edin denar…
To, da se dva, ki sta razlike 15-20 let privlacita je samo v nekaterih glavah. Ni sans, da je mladi punci fizicno bolj privlacen tip, ko bi ji lahko bil oce in tudi obratno ne. Da sta taka 2 skupaj je mozno, iz veliko razlogo, privlacnost pa to sigurno ni.
Ne podcenjuj šarma in mikavne izpiljene osebnosti zrelih moških. 🙂
Zakaj pa ne bi recimo pri 50-tih privlačil 30-letnic? 😀
Zakaj pa ne bi recimo pri 50-tih privlačil 30-letnic? :D[/quote]
Ne gre za to, da ga podcenjujem. Meni osebno niso bili pri teh letih privlacni starejsi moski , ne glede na to koliko so bili sarmantni in prijetnega videza.Tudi ne poznam nobene zenske, ki bi jih privlacili toliko starejsi.Tudi sedaj, ce je recimo starejsi tam 10 ali vec let, enostavno mi ni 🙂
Zakaj pa ne bi recimo pri 50-tih privlačil 30-letnic? :D[/quote]
Ne gre za to, da ga podcenjujem. Meni osebno niso bili pri teh letih privlacni starejsi moski , ne glede na to koliko so bili sarmantni in prijetnega videza.Tudi ne poznam nobene zenske, ki bi jih privlacili toliko starejsi.Tudi sedaj, ce je recimo starejsi tam 10 ali vec let, enostavno mi ni :)[/quote]
O osebnih okusih se da razpravljati, kaj je komu všeč in kaj ni. Mlajši smo slajši, a ne? 😀
Ne gre za to, da ga podcenjujem. Meni osebno niso bili pri teh letih privlacni starejsi moski , ne glede na to koliko so bili sarmantni in prijetnega videza.Tudi ne poznam nobene zenske, ki bi jih privlacili toliko starejsi.Tudi sedaj, ce je recimo starejsi tam 10 ali vec let, enostavno mi ni :)[/quote]
O osebnih okusih se da razpravljati, kaj je komu všeč in kaj ni. Mlajši smo slajši, a ne? :D[/quote]
V bistvu ni kaj za razpravljat. Smo si razlicni in vsak ve pri sebi. Je pa res, da se okusi lahko, tako kot vecina stvari, lahko spremenijo.
Mlajse je slajse pa tako velja nasplosno, a ne? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.