Bi bile s 55 letnikom?
A tako? Jaz sem pa naivno mislil, da samo čista materinska čustva gojiš zame? 😀
A tako? Jaz sem pa naivno mislil, da samo čista materinska čustva gojiš zame? :D[/quote]
Dobro ves, da sem mislila s tem nasplosno, da so tudi vam bolj vsec mlajse.Ne ne, prav si mislil 😀
A tako? Jaz sem pa naivno mislil, da samo čista materinska čustva gojiš zame? :D[/quote]
Dobro ves, da sem mislila s tem nasplosno, da so tudi vam bolj vsec mlajse.Ne ne, prav si mislil :D[/quote]
Mater, kako dobro nas poznaš moške, v dno duše, pa saj pred tabo ne moremo ničesar skriti? Tebe pa res ne more vreči na finto noben moški… 😀
Mlajši so ti všeč? Zakaj pa ne, še posebej če imaš učiteljske pedagoške sposobnosti, da jih vzameš v (pod)uk.
Jaz bi ko suha spužva požiral vso to tvoje znanje in modrost, ki ga prinesejo 50-ta zlata leta. 🙂
Dobro ves, da sem mislila s tem nasplosno, da so tudi vam bolj vsec mlajse.Ne ne, prav si mislil :D[/quote]
Mater, kako dobro nas poznaš moške, v dno duše, pa saj pred tabo ne moremo ničesar skriti? Tebe pa res ne more vreči na finto noben moški… 😀
Mlajši so ti všeč? Zakaj pa ne, še posebej če imaš učiteljske pedagoške sposobnosti, da jih vzameš v (pod)uk.
Jaz bi ko suha spužva požiral vso to tvoje znanje in modrost, ki ga prinesejo 50-ta zlata leta. :)[/quote]
Ne bom se vec s tabo pogovarjala, ker nisi resen! Bom pa morda napisala kak prirocnik in ( ce bos priden) ti ga poslala.
Kako bo v 50-ih, bom pa videla.:))
Jaz bi ko suha spužva požiral vso to tvoje znanje in modrost, ki ga prinesejo 50-ta zlata leta. :)[/quote]
Ne bom se vec s tabo pogovarjala, ker nisi resen! Bom pa morda napisala kak prirocnik in ( ce bos priden) ti ga poslala.
Kako bo v 50-ih, bom pa videla.:))[/quote]
Moški se ne morejo sprijazniti s tem, da se starajo tudi oni. :)) Tisti starejši, ki so zanimivi precej mlajšim ženskam, imajo debelo denarnico. Ljubezen je v teh primerih zelooooo redka. Aja, pa najdejo se tudi kakšne ženske, ki imajo nerazčiščen odnos z očetom in potrebujejo nadomestnega očeta.
Moški se ne morejo sprijazniti s tem, da se starajo tudi oni. :)) Tisti starejši, ki so zanimivi precej mlajšim ženskam, imajo debelo denarnico. Ljubezen je v teh primerih zelooooo redka. Aja, pa najdejo se tudi kakšne ženske, ki imajo nerazčiščen odnos z očetom in potrebujejo nadomestnega očeta.[/quote]
Tako je 🙂 Ponavadi se obremenjevanje z leti ocita predvsem zenskam. Moski radi zase mislijo, da jim leta prinesejo dodano vrednost. Ja, mogoce v denarnici, na zunanjosti ze ne :)) Leta naredijo svoje, neko vlogo igrajo malenkost geni, spol pa nikakor ne.
Mah, tako mlada še, pa saj si še skoraj dekle!? Phah, pa ti še imaš razbeljenega železja v ognju, kolikor hočeš, samo malo je treba razpihati tlečo žerjavico, pa lahko ukriviš še tako trdo žezlo. Sem si oddahnil, tako da te ne rabim ljubkovalno klicati mami, kakor tvoji sinovi? 😀
Moški se ne morejo sprijazniti s tem, da se starajo tudi oni. :)) Tisti starejši, ki so zanimivi precej mlajšim ženskam, imajo debelo denarnico. Ljubezen je v teh primerih zelooooo redka. Aja, pa najdejo se tudi kakšne ženske, ki imajo nerazčiščen odnos z očetom in potrebujejo nadomestnega očeta.[/quote]
Mah, moški nimamo menopavze, se pravi, da smo nasprotnemu spolu privlačn,i dokler se ne ustavi proizvodnja semena, torej do smti. 🙂 Ženske pa, jah, lahko ste super babice in skrbite za vnučke. 😀
Mah, moški nimamo menopavze, se pravi, da smo nasprotnemu spolu privlačn,i dokler se ne ustavi proizvodnja semena, torej do smti. 🙂 Ženske pa, jah, lahko ste super babice in skrbite za vnučke. :D[/quote]
Tale ti je pa prava muslimanska. Raste brada?
..nwm zakaj bi bilo narobe če združuješ lepo z koristnim..:)
marsikatera pač ne bi mela dvajset let starejšega ,pa tudi ne bi imela dvajset centimetrov nižjega….
v pojstli se pač vse pogliha…:))
Zakaj pa ne? Delaj po svojem občutku. Če tip pri 55ih ne zgleda kot dedek in je zravn še skrben in ljubeč se nimaš kaj za spraševat če je primerno biti z njim. Če te privlači why not? Za nekaj let bo šlo, prav dolgo pa ne že zaradi njegovih let.
Sem moški star 39 let in 55 letne baburine so špic fuqašice.
Ce imas moznost (lepoto, mladost, denar, simpaticnost, duhovitost, denar, denar ali denar) izbirat, izbiraj. Ce nimas, spusti kriterije in vzemi kar je na voljo. V nasprotnem primeru se sprijazni da bos ostal sam.
Sedaj pa vprasanje za zenske. Koliko moske populacije zanimajo zenske 35 +? Zelo malo.
ne bi bila. Za interes že ne, edino, če bi se zaljubila.
To je realnost.
No, pa poglejva, cenjeni m111….saj ima vsak pravico do mnenja, a zanimivo mi je, da podpiraš želje homoseksualnih parov po posvojitvah na eni strani, na drugi strani pa se norčuješ iz žensk, ki so starejše od 35 let, češ da so za v smeti, ker nikomur niso več zanimive. Hinavščina, dragi m111? Katera 35+ letnica te je zavrnila? :)))
Nobeden se norcuje, samo opozarjam na objektivnost.
35+ letnice niso nič manj vredne.
Manj zanimanja je seveda le zato, ker je večina moških v teh letih v zvezi. tisti, ki pa so ločeni ali pa samski, pa večinoma obupani nad ženskami in nič ne iščejo.
Aja? No, ker se kar precej spoznam na ekonomijo….je povpraševanje odvisno od kvalitete, funkcionalnosti in izgleda izdelka. Vseeno pa ti privoščim kakšno mlajšo od 35 let, da se drugi ne bodo norčevali iz tebe.
Manj zanimanja je seveda le zato, ker je večina moških v teh letih v zvezi. tisti, ki pa so ločeni ali pa samski, pa večinoma obupani nad ženskami in nič ne iščejo.[/quote]
To je dober (realen) odgovor. Po 35. letu je precej manj izbire.
Manj zanimanja je seveda le zato, ker je večina moških v teh letih v zvezi. tisti, ki pa so ločeni ali pa samski, pa večinoma obupani nad ženskami in nič ne iščejo.[/quote]
To je dober (realen) odgovor. Po 35. letu je precej manj izbire.[/quote]
Normalno. Saj ženske isto pravijo za moške.
Verjetno so za m111 še 35+ letnice predobre in imajo za njega previsoke kriterije. 🙂
To je dober (realen) odgovor. Po 35. letu je precej manj izbire.[/quote]
Normalno. Saj ženske isto pravijo za moške.
Verjetno so za m111 še 35+ letnice predobre in imajo za njega previsoke kriterije. :)[/quote]
Jaz sem samo rekla, da se ne bi odločila za moškega, ki je precej starejši od mene, ker ga ne bi doživljala kot partnerja, ampak kot očeta. Ne vem, kaj m111 muči. Ta današnja njegova izjava mu ni čisto nič podobna. Razočaral me je, virtualno. ;))
Forum je zaprt za komentiranje.