Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi bile s 55 letnikom?

Bi bile s 55 letnikom?

Normalno. Saj ženske isto pravijo za moške.
Verjetno so za m111 še 35+ letnice predobre in imajo za njega previsoke kriterije. :)[/quote]

Jaz sem samo rekla, da se ne bi odločila za moškega, ki je precej starejši od mene, ker ga ne bi doživljala kot partnerja, ampak kot očeta. Ne vem, kaj m111 muči. Ta današnja njegova izjava mu ni čisto nič podobna. Razočaral me je, virtualno. ;))[/quote]

Življenje ni pravljica, sploh ko si starejši, ne moreš sanjariti preveč. Če si 40+ in realna, moraš kar pomakniti razpon od 5 pa vse tja do 15 let navzgor pri letih moških, da tudi padeš v njihovo kategorijo žensk, ker večina si bo mlajšo iskalo, ker takšna je narava. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, ne zasleduj me po forumu! 🙂

Haha, jah, ne morem si pomagat, sem kot m111, norim za +35 letnicami. 😀

35+ letnice niso nič manj vredne.
Manj zanimanja je seveda le zato, ker je večina moških v teh letih v zvezi. tisti, ki pa so ločeni ali pa samski, pa večinoma obupani nad ženskami in nič ne iščejo.[/quote]

Pozabljas na mladce. Oni bi potem morali vskociti 😉

Kdo je zate “mladec”? 🙂 Tisti, ki si vstavi uhan v uho in kupi motor?

20 letniki in manj.

35+ letnice niso nič manj vredne.
Manj zanimanja je seveda le zato, ker je večina moških v teh letih v zvezi. tisti, ki pa so ločeni ali pa samski, pa večinoma obupani nad ženskami in nič ne iščejo.[/quote]

Pozabljas na mladce. Oni bi potem morali vskociti ;)[/quote]
Tistih mladcev je izredno malo, ki pri starejših iščejo drugo mamico, da bi jim dala instrukcije iz spolne vzgoje. 🙂

Si ti samo na forumu daš duška, a si tudi v reali tako žleht? :)))

Pozabljas na mladce. Oni bi potem morali vskociti ;)[/quote]
Tistih mladcev je izredno malo, ki pri starejših iščejo drugo mamico, da bi jim dala instrukcije iz spolne vzgoje. :-)[/quote]

Robi, meni se zdijo uboge tudi tiste ženske, ki si iščejo “sinove” za partnerje. Te se ne morejo sprijazniti z naravnim pojavom – staranjem.

Tistih mladcev je izredno malo, ki pri starejših iščejo drugo mamico, da bi jim dala instrukcije iz spolne vzgoje. :-)[/quote]

Robi, meni se zdijo uboge tudi tiste ženske, ki si iščejo “sinove” za partnerje. Te se ne morejo sprijazniti z naravnim pojavom – staranjem.[/quote]

Ne iščejo si partnerjev za neke zveze, ampak seks.
No, Antilopa, a je kak abrahamec na vidiku? 🙂
Midva z m111 sva še skoraj otroka zate, oba pod 40? 😀

Robi, meni se zdijo uboge tudi tiste ženske, ki si iščejo “sinove” za partnerje. Te se ne morejo sprijazniti z naravnim pojavom – staranjem.[/quote]

Ne iščejo si partnerjev za neke zveze, ampak seks.
No, Antilopa, a je kak abrahamec na vidiku? 🙂
Midva z m111 sva še skoraj otroka zate, oba pod 40? :D[/quote]

Ravno te dni se en tak suce okoli mene. Precej bogat. Naj vzamem? Za ljubimca pa potem mlajsega. Kakega 29 letnika. ☺

Pri matematiki zivljenja nas zenske odlocno prekasate.

Kaj se usajate mladički. Jst poznam enega, ki je jummmy… 😉

Kaj se zdaj stare babe delate fine. Vrtite se ko mušice okoli dreka o fetiš rajcariji. Ne morete pozabit srečnih dni mladosti, ko so vas fotri na skrivaj vlekli za ta sladke.

za 55+ je bejba 35 dobra samo še za 2 – 3 leta … pol je prestara

Uporabna vrednost povprečne 40-letnice je primerljiva z uporabno vrednostjo revnega 40 letnika. Kvečjemu za pofukat.

Pri 55+ je pa dobra samo njegova denarnica za nekaj casa…katera bo prenasala ovenjenega, sluzastega starcka za dalj casa. Vsaka pametna ima se poleg, mladega zrebca.

Pisite in teoretizirajte kolikor zelite ampak v reali je tako, da je veliko razmerij, zvez, kjer je razlika v letih precejsnja. Gre v obe smeri, tam kjer je on starejsi in obratno. Vcasih je bilo ” normalno ” , da je moski tisti, ki je starejsi ( 10 in vec let ).Zdaj je pa cedalje vec taksnih, kjer je zenska precej starejsa. Seveda je od posameznikov odvisno za kaksno vrsto odnosa gre.
Vecina moskih je zagovornikov starejsi moski/mlajsa zenska in ce je za oba ok, zakaj ne. Verjemite pa, ko/ce gre za dolgorocno, si vecina zensk prej ko slej, najde ljubimca.Leta naredijo svoje in staramo se VSI.
Vsak ve zase in pocne, kar mu pase oziroma kar lahko.

Itak!

Vampasti, prevarani in ločeni zafrustrirani mončki se spet oglašajo, ja. 🙂 Dobra baba bo dobra baba pri 25, 35 in 45. Dedcev, željnih ljubezni in bližine je kot listja in trave, vseh letnikov.. Bila nedolgo nazaj z enim 50+, vrhunski dedec, športnik, cele dneve aktiven, pozoren, zadovoljen z življenjem, tudi stoji mu nonstop. Pred njim imela pa 35 in 40 letnika, oba bolj mehka in zamorjena. Ne hvala.

Tako da dobra baba si bo vedno našla dobrega dedca, ustreznega pač, pri vsaki starosti.

Ti tudi nimaš pojma in se delaš neko superjornico. Prava baba mora biti 6-8 let mlajša od moškega.
Tudi 10 let mlajša je še OK.
Vse ostale razlike v raznih spolnih kombinacijah so stvar posameznikov.

Ti tudi nimaš pojma in se delaš neko superjornico. Prava baba mora biti 6-8 let mlajša od moškega.
Tudi 10 let mlajša je še OK.
Vse ostale razlike v raznih spolnih kombinacijah so stvar posameznikov.[/quote]
Aha. Malo si zgresil point teme in tega kar sem napisala.
Tvojo trditev si pa povzel iz kje? Biblija, kuran? Moski zivite v povprecju 7 let manj kar pomeni po tvoje, da je vsaka potem v povprecju obsojena na to, da zivi se sama v starosti, kaksnih 15 let.

Uravnilovk ne moremo delati med moškimi in ženskami, ker ni isto, ker si v povprečju nismo isti ne biološko in ne psihološko. Če pa že govorimo o biologiji glede staranja, pa je moški v prednosti, zato je bila pač že od nekdaj bolj naravno, da je moški bil starejši od ženske. Ženske, ki imajo precej mlajše moške, so bodisi osebnostno nezrele (težave s spoprijemanjem s staranjem, dokazovanje v družbi, čustvena labilnost) ali pa iščejo goli seks, še posebej petične dame pogosto odpotujejo kam v trope, Afriko – same.

Uravnilovk ne moremo delati med moškimi in ženskami, ker ni isto, ker si v povprečju nismo isti ne biološko in ne psihološko. Če pa že govorimo o biologiji glede staranja, pa je moški v prednosti, zato je bila pač že od nekdaj bolj naravno, da je moški bil starejši od ženske. Ženske, ki imajo precej mlajše moške, so bodisi osebnostno nezrele (težave s spoprijemanjem s staranjem, dokazovanje v družbi, čustvena labilnost) ali pa iščejo goli seks, še posebej petične dame pogosto odpotujejo kam v trope, Afriko – same.[/quote]
Kdo govori o uravnolovki? Govorim o tem kaksna je realnost v tem trenutku. S tem, da je moski v prednosti biolosko verjetno mislis, da je dalj casa sposoben reprodukcije. Ok je ja, ne bi se pa spuscala v podrobnosti. Jaz zase vem, da nimam in verjetno ne bom imela partnerja, govorim o skupnem zivljenju, iz 2 razlogov. 1. Bila sem v zvezi in porocena od svojega 17 leta ( dobrih 20 let ) in imam 2 otroka, ki sta samostojna.Torej reprodukcija opravljena. 2. Ce si omislim, v svojih skoraj 50ih partnerja 10 + starejsega od sebe, bom v vsakem primeru na stara leta sama, ali se bolje, lahko sem vmes se negovalka nekomu s katerim niti nisem prezivela vecino svojega zivljenja.
Torej zivim tako kot zivim. Zaenkrat si lahko privoscim sem ter tja kako razmerje, ki je ponavadi z moskim mlajsim od mene.Preprosto.

Zenska si lahko vedno privošči moškega ………… za seks, ne glede na leta.
Lahko si lahko ‘privoščiš’ 30-letnika, ki bo pripravljan seksati s tabo.
Za kaj drugega pa dvomim, da bo uporaben oz. si bo kaj drugega želel od tebe.

Zenska si lahko vedno privošči moškega ………… za seks, ne glede na leta.
Lahko si lahko ‘privoščiš’ 30-letnika, ki bo pripravljan seksati s tabo.
Za kaj drugega pa dvomim, da bo uporaben oz. si bo kaj drugega želel od tebe.[/quote]
Ni treba,da je ali da zeli kaj drugega.Sicer jih ne izbiram, glede na njihova leta, tako pac nanese. Sem napisala zgoraj kako razmisljam in zivim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close