Bi bilo čudno?
Živijo
Zanima me samo vaše mnenje. Na nekem petrolu sem videl eno zaposleno delavko, ki mi je bila res simpatična. Zapomnil sem si njeno ime in jo našel na Facebooku. Zanima me samo če bi bilo čudno, če bi jo dodal in ji pisal? In če ne bi bilo čudno, kaj naj ji napišem po tem ko bi jo dodal 😀 z osvajanjem nimam ravno najboljših izkušenj 😀 hvala in lep dan še naprej
Jaz sem pa našel eno luštno (upam, da je tudi psihično) v Mercatorju, pogovor je bil samo med kupcem in prodajalko, nič osebnega. Tudi jaz imam težave pri navezovanju stika, sem introvert in mi pač to ne leži. Glede tvojega vprašanja, ker približno vem kako se počutiš, ti svetujem, da jo najprej osebno ogovoriš, pokažeš interes, vprašaš za kontakt. Navezovati stik preko pomoči izpiska/računa je nizko (čudno), vsaj zame je tako.
Vso srečo!
Ehmm, bi znalo izpast čudno. Če si res zelo simpatičen, bi mogoče dobil 1 pozitiven odziv od 10 poskusov (različnih žensk). Razen, če si izmisliš simpatično zgodbico, kjer bi ji misli speljal stran od tega, da si nek čudak, ki se boji žensk, takrat bi bil morda uspeh 3/10.
Forum je zaprt za komentiranje.