BI imele nekoga, ki bi vam pomagal pri organizaciji poroke?
Takole je….sama sem poročena, trenutno zaposlena v nekem podjetju. Zelo ampak res zelo uživam v organizaciji dogodkov. Imela sem že priložnosti velikokrat organizirati najrazličnejše dogodke, take od manjših do večjih za čez 200 oseb. Poroko pa samo eno – svojo.
Torej – že dlje časa razmišljam, če bi poskusila to počet profesionalno pa vsi vemo, da je težko kar presekat in pustit službo. Enostavno ne gre, sploh, če so otroci zraven.
Zanima me, kako o tem razmišljate ve, ki ste na tem, da se boste poročile? BI vzele nekoga, da vam pomaga ali organizira celo zadevo? Recimo, če bi vam nekdo ponudil, da vam pomaga pri celotni organizaciji, pa same poveste, koliko boste za to plačale – povsem po vaših zmožnostih?
Se za to odločate ali ne? Zakaj ne? Ker je predrago?
Razmišljam pač, če bi se hotela zadevo lotit popolnoma profesionalno, kot svojo službo, bi potrebovala izkušnje. Kar nekaj izkušenj. Zato bi bila pripravljena pomagat recimo 10 ženskam (ali 20) pri organizaciji za ceno, ki jo same določijo. Ok, ne ravno za 10 eur ampak recimo za toliko, kolikor bi se vam zdelo vredno za to plačat.
Se opravičujem, če vam s tem smetim forum ampak resnično si želim delati to, kar me veseli.
Pozdravljena, z veseljem bi ti dala priložnost, da se izkažeš in si pridobiš izkušnje, vsak si zasluži delati to, kar ga veseli! Ne izgubi poguma! Kljub temu, da je konkurenca velika, se pozna, kdo svoje delo opravlja z srcem, če so to tvoje sanje, jim sledi, verjamem da ti lahko uspe!
Moja poroka bo 3.8.13, lahko pomagava druga drugi!