Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi imele razmerje z ločencem z otroki?

Bi imele razmerje z ločencem z otroki?

A nisi čisto isto temo enkrat že odprla?

Jaz sem ločena z otroki, stara 45, pa spoznavam same take brez otrok (pa bi jih v bistvu imeli) … prav grozno je no. Res si želim moškega, ki ima otroke, ker je to vseeno malo drugače.
Moji so že toliko samostojni, da ne rabim varuške za ven hodit. In moške nič ne moti, da imam otroke. Tudi to ne, da imam čisto korektne odnose z bivšim.

Nikar! Samo zamisli si, naletiš na enega takega psihota kot je Polarni sij.
Je že bolje, da se fentaš…

[/quote]

To pa vsekakor :).

Kake dobre izkušnje ni pa nobena imela?
Drugače me zanimajo moški 40+.
In tudi mi gre malo na jetra, ker ti isti ločenci z otroci razlagajo kako oni pa že ne bi imeli ločenke z otroki. Če tip začne kaj takega razlagat, ga v osnovi takoj skenslam. Pa nisem ločenka z otroki.

[/quote]

Pa saj nanj ne bi kar “naletela”. Najbrž bi ga najprej na nek način spoznala in če bi ji bil osebnostno všeč, je najbrž tudi dejstvo, da je ločen, ne bi motilo. Malce sumim, da avtorica spoznava “žrtve” izključno preko neta in jih želi selekcionirat že na podlagi statusa “ločenec” še preden ga/jih dejansko spozna.
Narobe svet… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

večina MONk ima izkušnje s poročenimi moškimi z otroki ☺

Pa saj nanj ne bi kar “naletela”. Najbrž bi ga najprej na nek način spoznala in če bi ji bil osebnostno všeč, je najbrž tudi dejstvo, da je ločen, ne bi motilo. Malce sumim, da avtorica spoznava “žrtve” izključno preko neta in jih želi selekcionirat že na podlagi statusa “ločenec” še preden ga/jih dejansko spozna.
Narobe svet… 😉
[/quote]

No ja, ko začne ločenec predvat o tem kako grozna je bivša… me mine želja do spoznavanja.
Tudi, ko začne, da mu je ženska podatknila otroka, da on ni želel otroka in da je tako ubog sedaj -…. mine vsaka želja.
Ko začne jamrat kako je hudo, ker mora plačevati preživnino … tudi ni želje po spoznavanju.
Potem pa že zmanjka kandidatov. Od tistih 300 kandidatov v dveh dneh, ko odštejem vse poročene, ostane samo še izbira med takimi ločenci. AMpak so pa tudi vsi po istem kopitu.

No ja, ko začne ločenec predvat o tem kako grozna je bivša… me mine želja do spoznavanja.
Tudi, ko začne, da mu je ženska podatknila otroka, da on ni želel otroka in da je tako ubog sedaj -…. mine vsaka želja.
Ko začne jamrat kako je hudo, ker mora plačevati preživnino … tudi ni želje po spoznavanju.
Potem pa že zmanjka kandidatov. Od tistih 300 kandidatov v dveh dneh, ko odštejem vse poročene, ostane samo še izbira med takimi ločenci. AMpak so pa tudi vsi po istem kopitu.
[/quote]
pač oddajaš takšne signale, da se samo opisani lepijo na tebe.

Narobe svet… 😉
[/quote]

Mogoče ne bi bila rada kanta za spermo kakemu zagrenjenemu ločencu.

Ne vem ampak jaz ne razumem na kakšen način to iščete partnerja. Imate spisek in kljukate?
Če ima otroke odpade. Če je ločen odpade. Če je živel z partnerko 15 let neporočen pa ne?
Mislim hecno mi je kako posplošujete ljudi. A je vam všeč če vas v neko posplošeno luknjo vržete ker ste recimo 30+ ali karkoli že?
Jaz ne morem rečt ali bi ali nebi bila z ločencem z otoci. Tako kot ne morem rečt če bi bila z nekom nikoli poročenim. Odvisno od človeka pač a ne? No očitno ne in sem jaz čudna.
Recimo ne bi bila s človekom ki grdo o bivši govori, ki ne skrbi za svoje otroke, ki ljubezen do otrok inači z denarjem in se jih tako reši, ki bi začel ignorirat otroke zaradi mene, ki bi jih razvajal za brezveze zaradi slabe vesti namesto da bi jih vzgajal….to vse bi me motilo. Zakaj bi me pa motil krasen človek ki je pač ločen in ima otroke, ki ima urejeno z bivšo in rad svoje otroke, s katerim bi se ujela….pa ne razumem kaj naj bi me motilo. Ok če ne marate otrok razumem. Drugače pa res ne. Kaj je tako motečega na tem? Prilagajat se moreš ja. Ampak to se moreš v vsakem primeru. Sploh po 35em letu ko smo že vsi v svoji coni udobja in imamo ukoreninjen način življenja. Je kar šok ko ga moraš začet prilagajat še nekomu drugemu. Ampak tako pač je v vezi. Če hočeš življenje brez prilagajanja in da je vse po tvoje, pač ostaneš sam a ne.
Je pa res da sem 36 let stara. Pri 20ih sem drugače razmišljala. Ampak da pa iščeš 40+ moškega in imaš za pogoj da ni ločenec in da nima otrok (pa verjetno še miljon drugih pogojev)….no….vso srečo :).

Evo kva poslušam…evooo!!?!
In potem po možnosti naj se tedva ( v avtoričinem primeru) spetljata pa naštepata še enega ali tri mulce in familija je res popoolna! Pa da gre pol še to k vragu..heheh
Moje mnenje je,da ločenci načeloma niso slabi.
Pač, ljudje se ločijo iz različnih razlogov. Ni problem priti z nekom skupaj, se poročiti, večji izziv je, da s tem človekom gradiš , ustvarjaš, živiš v sožitju, ljubezni. Pa mnogokrat pari (pre)pozno spoznajo, da to ni to, da je ljubezen uplahnila, da sta si preveč različna. Po možnosti imata že da, tri otroke, in ko imata probleme jih rešujeta ( največja napaka!!) pred očmi otrok.
Otroci pa potem te travme svojih staršev prenašajo naprej ( tudi tako, da sami frocov nikoli nočejo imeti ) …
Jaz se z ločencem nebi šla petljat. Ne vem no…to potegne vse za sabo..njegove otroke, pa po možnosti se še bivša kaj začne zganjat nate, ki nimaš nobene veze z njunim nerazčiščenim odnosom.
Če bi se že šla petljat z njim, imej črno na belem, kako je z odnosom z bivšo..Ker imaš take tipe, ko se razide, boli jih, največjo napako pa naredijo, da ( preden razčistijo z svojo zdaj že bivšo ženo) skočijo v novo razmerje.
Ne moreš imet kvalitetnega, zdravega razmerja, če s seboj nosiš neke nepredelane , nerazčiščene stvari iz preteklosti. Še huje je, da greš v novo razmerje z namenom, da pozabiš bivšo in vse kar sta imela, gradila skupaj.
Razmerja z ločenci so po moje uspešna, če je ta moški ločenece razčistil preteklost in ve, kaj hoče v prihodnosti..Nagajanja, zamere..to nehote v ta njun boj potegne še vse ostale, ki niste ne dolžni ne krivi to prenašat. Plus tega, da si ne zaslužite.
U glavnem..jst bi bila prijateljica “na distanci”. Prej bi si pustila čas, da človeka dobro spoznam, da dobim čimveč informacij kako sta z bivšo. Če imata spucan odnos, da sta ostala prijatelja in nista ljubosumna drug na drugega, potem bi se s tem ločencem spustila v odnos. Drugače pa ne. Sem slišala tudi za primere, ko nista mogla pozabit en na drugega ( bivša in bivši), pol si je eden že ustvaril od njiju novo družino, pa jo (spet) razdrl, ker je spoznal, da bivšo še vedno ljubi in da jo nikoli ni nehal ljubiti.
To je pa potem hudo za to novo partnerico, ženo, s katero imata že otroka, otroke..
Vse skupaj je bolj zapleteno z ločenci, kot s samskimi, sigurno.
Najlepše so te, da sta oba ločenca ( že v štartu vesta kaj lahko pričakujeta, kaj hočeta drug od drugega in življenja) in začenjata OBA na novo. To pa je ponavadi lahko dobra odskočna deska za uspešen zakon. Prvič se je zalomilo, bila sta recimo oba mlada, naivna ..v drugo pa že veš, izkušen si, imaš določeno kilometrino in zato greš bolj moder v neko zvezo

Jaz sem v zadnjem mesecu spoznala štiri moške nad 40 let brez otrok 🙁 Pa tolk rada bi spoznala nekoga, ki jih ima (in je seveda samski). Narobe svet.

Jaz sem v zadnjem mesecu spoznala štiri moške nad 40 let brez otrok 🙁 Pa tolk rada bi spoznala nekoga, ki jih ima (in je seveda samski). Narobe svet.
[/quote]

Ojej, midve bi morali skupaj na lov :).
Jaz pa same take z otroci, ki pa pogosto rečejo, da nočejo ženske z otroki. Verjetno je v tem problem, da ločenci z otroki nočejo ločenih mamic?

Posebej zate:
isto velja, če je bil na koruzi z žensko in ima otroke. Zame je koruzništvo enako kot zakonski stan.
Ni pa enako ločen z otroci in ločen brez otrok. Ampak tema ni o samskih ločencih brez otrok :).

Veliko resnic 🙂

Če bo kdaj do tega prišlo, pa lahko tudi spremenimo mnenje. Ali je to prepovedano?

Zaenkrat je pa tako, da ne. Nimam svojih otrok in z otroki nekega moškega se prvo sploh ne znam, niti ne mislim ukvarjat. Sem v letih, kjer so otroci potencialnih kandidatov še majčkeni ali dojenčki. Ne, hvala.

Sem prijateljevala z enim, ki je imel 2, želel biti z mano, a mi je to bila pač ovira, poleg tega, da mi niti karakterno ni bil všeč, tako da ni šlo. Je spoznal še ene par takšnih brez otrok in ja, pri vseh je bil prvi problem to, da ima otroke. No, nato je končno spoznal eno, sebi enako, ki je imela 2 in kot opažam, jima laufa.

poznam tipa, ki ima bivšo, ki ima že zdavnaj otroke z drugimi, pa še vedno živi z njim oz. on z njo, ker se ne more sprijazniti, da je konec in je ne spusti iz bajte. Izgovarja se da je to zaradi otroka… bebav izgovor, saj nje njun skupen otrok ni prav nič oviral, da ne bi šla naprej in imela otroke z drugimi. kaj njeni tipi na to porečejo ne vem, itak je pa vse skupaj zelo čudno – tam v odnosih ne veš kdo pije kdo plača.
Ko mu paše izrabi bivšo za pretvarjanje da so vsi skupaj one big happy familiy, in še ona lazi po njemu, kao da je njen in oni otroci, ki so od drugih tipov, da so njegovi in take igrarije za okolico… čist mim… bolj zmešane familije ne srečaš… ubogi otroci, ki itak nimajo pojma kdo je kje mama in kdo ata.
mislim – ko to enkrat vidiš – take igrice in odnose, te mine s katerimkoli ločencem imeti kaj.

Imaš prav, tako na MONu pač je. Razvrednoti se vse, ki niso piscu podobni. Ampak naj te ob tej priložnosti spomnim, da si tudi sam v podobnem tonu govoril o ženskah nad 30 ali 35 … Kot o mesu ki je ali ni dovolj dobro za uporabo. Češ, da ti mlada pička bolj diši.

Prav ne morem pozabit, tako grozljivo se mi je zdelo napisano.

Pa da se razumemo, sem zelo liberalna v tej tematiki in ne stigmatiziram moških, dokler niso do mene nasilni ali žaljivi. Ločenec ali neločenec, meni to ni pomembno. Želela sem ti le nastaviti ogledalo za trenutek, da se boš prihodnjič morda ugriznil v jezik preden razvrednotiš nekoga mimoidočega, za katerega ne veš kako je biti v njegovi koži.

Ja če so otroci starejši, že polnoletni ok. V nasprotnem primeru pa rajši ne.

Nekam se mi užaljenega delaš, a nisi sam pisal, kako bi najraje mlado frkljo?

Vidiš, mlada brez otrok noče dedca z otroki, ke rje dovolj takih brez.

Ja če so otroci starejši, že polnoletni ok. V nasprotnem primeru pa rajši ne.
[/quote]
meni se zdi,da so ravno mali otroci bolj sprejemljivi do nove osebe in se lažje privadijo sprejmejo, kot pa odrasli. Ti so z leti vedno bolj sovražno nastrojeni in nikoli ne sprejmejo novega partnerja njihovega starša… večji so, slabše je in manj verjetno je, da bodo kogarkoli sprejeli in bolj verjetno, da bodo sovražno nastrojeni.

Imaš prav, tako na MONu pač je. Razvrednoti se vse, ki niso piscu podobni. Ampak naj te ob tej priložnosti spomnim, da si tudi sam v podobnem tonu govoril o ženskah nad 30 ali 35 … Kot o mesu ki je ali ni dovolj dobro za uporabo. Češ, da ti mlada pička bolj diši.

Prav ne morem pozabit, tako grozljivo se mi je zdelo napisano.

Pa da se razumemo, sem zelo liberalna v tej tematiki in ne stigmatiziram moških, dokler niso do mene nasilni ali žaljivi. Ločenec ali neločenec, meni to ni pomembno. Želela sem ti le nastaviti ogledalo za trenutek, da se boš prihodnjič morda ugriznil v jezik preden razvrednotiš nekoga mimoidočega, za katerega ne veš kako je biti v njegovi koži.
[/quote]

Ne samo to, on o ločenkah govori kot o kantah za spermo. No, to sem si pa jaz zapomnila. Pa v smislu, da so glavne lovače na raznih portalih. On bo že vedel.

meni se zdi,da so ravno mali otroci bolj sprejemljivi do nove osebe in se lažje privadijo sprejmejo, kot pa odrasli. Ti so z leti vedno bolj sovražno nastrojeni in nikoli ne sprejmejo novega partnerja njihovega starša… večji so, slabše je in manj verjetno je, da bodo kogarkoli sprejeli in bolj verjetno, da bodo sovražno nastrojeni.
[/quote]

No, to pa seveda ne bo držalo. Drži, da je lažje začeti skupno življenje, če so otroci še majhni, ker imajo takrat manj zadržkov do odraslih oseb (ne samo do novih partnerjev) in skoraj nemogoče, ko so že najstniki – jaz se tega ne bi šla, temveč bi počakala do njihove polnoletnosti oziroma samostojnosti. Če je v družini en zdrav odnos med otroki in obema od staršev, potem tudi nove partnerje sprejemajo. Če so med ločenima staršema napetosti, pa težje. Najtežje pa, če gre za kake patološke odnose v smislu, da so preveč navezani na koga od staršev ali če eden od staršev hujska proti novim partnerjem.

Ne samo to, on o ločenkah govori kot o kantah za spermo. No, to sem si pa jaz zapomnila. Pa v smislu, da so glavne lovače na raznih portalih. On bo že vedel.
[/quote]

Ojej, in potem špila užaljenega gospoda, ker ena pa noče ločenca z otroki ?
No ja, takega sigurno ne.
Tudi takega ne, ki išče izrecno tako žensko, ki nima otrok, ker on ena mamice že ne bi hotel imet.

Midva imava nirmalen odnos , ce se srecava pizdravima tudi po telefonu poiklice, ces e hci ne oglasi je pa se v osni soli. Sva se spirazumno locila .Ni bilo glede tega spodtikanja ….nic.

New Report

Close