Bi imele razmerje z ločencem z otroki?
Prisebna oseba s pošlihtanim podstrešjem se lahko loči brez vojne. Mene je mož varal, zanemarjal je mene in otroke, za vse sem bila sama in ko mi je to dosadilo, sem predlagala ločitev. Ni se sicer strinjal, a ni imel izbire. Jaz sem svojo dragoceno življenjsko energijo raje vložila kam drugam kot v prepire. Ločila sva se sporazumno, ker sem popustila pri delitvi premoženja. To je bila tudi edina stvar, ki ga je zanimala (razen ljubice). Otroci so bili nekje na predzadnjem do zadnjem mestu.
In imava čisto korekten odnos. Ločitev so izredne razmere, ko so dovoljena vsa sredstva, po vojni je pa treba sklenit premirje in iti naprej.
Vem, da ti tega žal nisi sposoben, zato si pa še vedno v svojem internem peklu, sploh glede odnosa do žensk. Vidiš, jaz imam še vedno rada moške in me pekoča izkušnja z možem ne obremenjuje, nisem zaradi tega začela sovražiti ves moški rod, ne govorim, da zaradi deset dek salame ne bom redila celega prasca in podobno – če se navežem na tvoje sovražne izjave do žensk.
[/quote]
1. O meni nimaš pojma. 3 čiste.
2. Z mojo bivšo imava (sedaj) zavoljo otrok povsem korekten odnos. Danes me je celo peljala na servis po moj avto. 😉 Seveda pa je za to potreben čas. Ti si pač ta čas porabila že v propadlem odnosu, jaz pa šele po njem. Če razumeš.
3. Ženske imam rad. Nimam pa rad nekarakternih ljudi in lažnivcev – ne glede na spol.
1. O meni nimaš pojma. 3 čiste.
2. Z mojo bivšo imava (sedaj) zavoljo otrok povsem korekten odnos. Danes me je celo peljala na servis po moj avto. 😉 Seveda pa je za to potreben čas. Ti si pač ta čas porabila že v propadlem odnosu, jaz pa šele po njem. Če razumeš.
3. Ženske imam rad. Nimam pa rad nekarakternih ljudi in lažnivcev – ne glede na spol.
[/quote]
Tako zaničevalno pišeš o ženskah, da ne verjamem.
Za odnos z bivšo pa čestitam, če je seveda res. Čeprav, glede na teme, ki jih odpiraš, … malo dvomim. Še vedno brskaš po tem turu, pa je minilo že nekaj let a ne?
Tako zaničevalno pišeš o ženskah, da ne verjamem.
Za odnos z bivšo pa čestitam, če je seveda res. Čeprav, glede na teme, ki jih odpiraš, … malo dvomim. Še vedno brskaš po tem turu, pa je minilo že nekaj let a ne?
[/quote]
Očitno sploh ne razumeš.
Za predelat ločitev rabiš čas, ker se pač nihče ne loči iz dolgčasa. Tudi tvoja ločitev je imela tehten razlog, samo da si ti svojo jezo in frustracije predelala že pred dejansko ločitvijo (zagotovo ne v enem dnevu), jaz pa šele po razhodu.