Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi imeli moškega, ki je brez izpita

Bi imeli moškega, ki je brez izpita

Bi imeli moškega, ki nima šoferskega izpita, ima minaimalca, je večkrat zdravljen na psihiatriji, je praktično brez ničesar in živi v najemu? Jaz povedano iskreno ne.

Ne.

kakšne kvalitete si pa ti, da se tole sploh sprašuješ?

Mene je samo psihiatrija odvrnila, drugače pa sama dosti zaslužim, tako da to ni problem, avto pa tudi vozim 🙂

In tebe najbolj moti, da nima izpita?

Bi imele moškega, ki si trebi po nosu? Aja, pa serijski morilec je.

Prioritete zmagajo.

jaz bi ga imela, če bi mi bil kot oseba všeč. če si človek na mestu te minimalc ne bi smel motiti, razen če iščeš korist potem pa je sitacija drugačna. Ljubezen je važna folk, kaj vam ni jasn.

temu se reče skrb za higieno 🙂

Men je jasn :)))
Žalostno pa res, da se dandanašnji (očitno) parčkajo samo na osnovi podatkov prilivov zadnjih treh mesecev (to mora revež s sabo na prvi zmenek verjetno prinesti), poleg tega pa še sportno torbo, kjer so dokazi, s kakšnimi športi se ukvarja, pa seveda zgodovino bolezni v njegovi družini za vsaj 5 generacij nazaj.

Punce, kaj je z vami?
Veste, kaj zamujate? Res sijajne moške, to zamujate.

Mene pa zanima, če bi imeli žensko, ki si je služila denar kot prostitutka in je zdravniško pregledana, da nima AIDSA in ostalih spolno prenoslijvih bolezni?

Mene nebi motilo, ce bi mi kot oseba bil ok. Sej pa nihce ni popoln, pa ce se mu se tako zdi.
Odvisno pa tudi zakaj je bil na psihijatriji.
Najem me tudi ne moti, zal obstajajo tudi ljudje, ki jim nic ne pade z neba.
Da je brez izpita me tudi nebi motilo, ce bi imel zeljo ga pridobiti, bi ga vzpodbujala in mu financno pomagala (ce bi bil to razlog zakaj ga nima), ce si ga v osnovi ne zeli pa tudi prav.
Ne vem, ubistvu se nikoli nisem obremenjevala s tem.

Ne.
Edino, kar me ne bi motilo, je to, da živi v najemu.

To zame ni noben dec, če ni sposoben imet izpita. Ne bi imela takega tipa.

Ne bi me motilo, če bi bil slep in brez izpita. Da je pa nor in brez izpita to pa.

… slep in z izpitom ti bi bilo pa kul?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj pa mere, bi zaupala, a skače pa dobro?

Anede, izpit je glavna stvar. Poleg tega, da te vsaj dvakrat na dan orng okrog ušes!

Hahaha, veš, da. Koliko žensk na položajih, izobraženih, si je na ta način zaslužilo za vsakdanji kruh in še kaj za zraven.
Seveda pa ti ne bodo povedale.
Tista, ki je v javnosti najbolj proti in vzvišena nad tem, ima že tovrstne izkušnje. Brez dela ni jela.

… slep in z izpitom ti bi bilo pa kul?[/quote]

Aaahahahahahahahaha!!!

Resno punčke, tiste, ki gledate na to, kaj ima moški od materialnih dobrin – prav zaslužite si to, kar dobite!
Nastopaške goloprse frajerčke, ki vas vozi okoli z očijevim BMW-jem, vas pelje na kosilo in je čisto živčen, če naročite kaj, kar si on ni zamislil; cel čas živčno škili na svoj novi iPhone (courtesy of overprotective mother), vas posluša na pol in samo razmišlja, ali si vas sploh želi še v posteljo, ali naj si izmisli izgovor, da zbriše od vas….Ve pa po tisti solatki domov, ponosne kot pav, kakšen tip vas je peljal na kosilo!!! In seveda hvaljenje naslednji dan ali pa isti večer prijateljicam…
Pa to je še najboljši scenarij.
Drugi je veliko hujši, ga sploh ne bom pisala.
V glavnem – revčki ste.

Hahaha, veš, da. Koliko žensk na položajih, izobraženih, si je na ta način zaslužilo za vsakdanji kruh in še kaj za zraven.
Tista, ki je v javnosti najbolj proti in vzvišena nad tem, ima že tovrstne izkušnje. Brez dela ni jela.[/quote]

Mogoče res, ampak oprosti – smo tudi take, ki smo si položaj zaslužile izključno s svojim izvrstnim delom, se otepale idiotov, ki so mislili, da si lahek plen, in bile zaradi tega degradirane; pa nismo popustile, borile smo se naprej. Idioti slej ko prej odpadejo, če se gre za resno firmo. Nagrajen je tisti, ki dela. Zato sem jaz tukaj, kjer sem.

Tista, ki je v javnosti najbolj proti in vzvišena nad tem, ima že tovrstne izkušnje. Brez dela ni jela.[/quote]

Mogoče res, ampak oprosti – smo tudi take, ki smo si položaj zaslužile izključno s svojim izvrstnim delom, se otepale idiotov, ki so mislili, da si lahek plen, in bile zaradi tega degradirane; pa nismo popustile, borile smo se naprej. Idioti slej ko prej odpadejo, če se gre za resno firmo. Nagrajen je tisti, ki dela. Zato sem jaz tukaj, kjer sem.[/quote]
Na MONu;-)?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Dandanes vsak lahko pristane na psihiatriji … Če je to še vedno predsodek, namreč, da greš na Psihiatrijo, potem pa res ne vem … Me vse prej moti kot to. Imam kolegico, ki je po dva meseca letno na Psihiatriji, vendar je drugače res enkratna oseba. Je pa res, da je odvisno za kaj se je nekdo zdravil. Gre za resno stanje in resno bolno osebo? To je pa nekaj drugega …
Drugače pa, če bi spoznala fanta brez izpita, bi bilo moje prvo vprašanje, če ga bi bil pripravljen iti delat … Ker bi želela, da tudi on vozi avto.
Mislim, da z moškim, ki pristane na tisto minimalno glede zaposlitve, ker recimomo preživimo 1/3 časa svojega življenja, ne bi imela veliko skupnega. Ne gre za denar, gre za razmišljanje, način življenja zaradi ambicij. Meni je služba, status, ki ga imam zaradi službe pomemben, stalno težim k napredovanju v službi, stalno se dodatno izobražujem, učim … (tudi zaradi tega mi je propadel prvi zakon).

JA sej komentarji kažejo mentalno razvitost nekaterih žensk. NI čudno da so samske ali v čudnih zvezah. ČE bi mi bila ženska všeč je ni stvari ki bi me motila pri njej da ne bi bil z njo. Se pa strinjam da je moški brez vozniškega izpita navaden luzer.

Bolestna obsedenost s kariero torej. Težko pametuješ naokoli veš. Tudi sama nisi bila sposobna obdržati kar si mela

Mogoče res, ampak oprosti – smo tudi take, ki smo si položaj zaslužile izključno s svojim izvrstnim delom, se otepale idiotov, ki so mislili, da si lahek plen, in bile zaradi tega degradirane; pa nismo popustile, borile smo se naprej. Idioti slej ko prej odpadejo, če se gre za resno firmo. Nagrajen je tisti, ki dela. Zato sem jaz tukaj, kjer sem.[/quote]
Na MONu;-)?[/quote]
NE! :)))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close