Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi imeli moškega, ki je brez izpita

Bi imeli moškega, ki je brez izpita

Tudi to je res, odvisno, zaradi česa je na psihiatriji. Dobro si napisala, tudi lepo obrazložila, zakaj želiš od partnerja nekaj – ker se sama vseskozi boriš za to.
Moj komentar je bil namenjen punčkam, ki celo otroštvo gledajo hollywoodske filme, in potem – vse, kar je manj od tega, kar so videle v osladnih limonadah – odpade!!!

Povsod je na bla bla in resnosti propada. Kar tako naprej v celoti slednjega ter predhodnosti.

Danes debelo gleda kdo, če mu rečeš, da greš peš. To je moški. Ki debelo gleda. Po odzivih mon. No tudi ženske.

Nisem emancipirana do daske, fajn je, ko potrebuješ, da te človek ne vozi ravno na štangi kolesa, če jo niti sam ne bi zmogel uporabiti.

Če ne bi bilo avta, bi bilo več denarja ter časa. Kjer avto včasih ne odtehta.

Ne bi imela moškega, ki je nezaposlen in brez izpita in brez avta. Najem me ne moti. Bistvo mi je, da se je sposoben preživeti sam.
Sem že bila bergla in sem možakarje podpirala enega tako drugega drugače, sedaj pa ne več, hvala lepa. Če ne probaš, ne veš, kako je, če so vse finance in vsa skrb za gospodinjstvo na tvojih plečih. Da samo tebe skrbi, kako plačat položnice ali s čim iti v trgovino po hrano. Ja, ljubezen je fajn, ampak preživeti z njo pač ne moreš.

imam ga, brez izpita …. v mladih letih je imel težko prometno nesrečo in se boji vozit … vozim jaz, ni problemov

Pa veš koliko žensk se patološko zaljubi v serijske morilce? Ne samo v tujini, tudi v Sloveniji je bilo kar nekaj primerov.

Avtorica – glede vozniškega: hja, verjamem, da kar nekaj slovek občasno “(pre)živi z moškimi brez vozniškega izpita in jih lepo vozakajo naokoli- ker jim ga za nekaj časa odvzamejo modri angeli. Meni je to hujše, da je nekdo tako neodgovoren za druge za volanom, če ni že zase ( vožnja podkrepljena z alkoholom, objestnost, povzročitev takšnih in drugačnih prometnih nesreč v takšnem in drugačnem stanju, pa naprimer pobeg s kraja nesreče), kot nekdo, ko sploh izpita nima.

OK, psihiatrična kartoteka – to je pa že drugo področje, ki mene nikoli ni privlačilo.

Povsod je na bla bla in resnosti propada. Kar tako naprej v celoti slednjega ter predhodnosti.

Danes debelo gleda kdo, če mu rečeš, da greš peš. To je moški. Ki debelo gleda. Po odzivih mon. No tudi ženske.

Nisem emancipirana do daske, fajn je, ko potrebuješ, da te človek ne vozi ravno na štangi kolesa, če jo niti sam ne bi zmogel uporabiti.

Če ne bi bilo avta, bi bilo več denarja ter časa. Kjer avto včasih ne odtehta.[/quote]

seveda – tak ima največ mozoljev na tazadnji, ker je neprestano na njej – če ne v službi, doma na kavču, pa v avtomobilu, ker se je treba od vrat do vrat pripeljat…..

Pa veš koliko žensk se patološko zaljubi v serijske morilce? Ne samo v tujini, tudi v Sloveniji je bilo kar nekaj primerov.

Avtorica – glede vozniškega: hja, verjamem, da kar nekaj slovek občasno “(pre)živi z moškimi brez vozniškega izpita in jih lepo vozakajo naokoli- ker jim ga za nekaj časa odvzamejo modri angeli. Meni je to hujše, da je nekdo tako neodgovoren za druge za volanom, če ni že zase ( vožnja podkrepljena z alkoholom, objestnost, povzročitev takšnih in drugačnih prometnih nesreč v takšnem in drugačnem stanju, pa naprimer pobeg s kraja nesreče), kot nekdo, ko sploh izpita nima.

OK, psihiatrična kartoteka – to je pa že drugo področje, ki mene nikoli ni privlačilo.[/quote]

Hibristofilja.

Mislim enako 🙂

Kaj pa nezdravljen norec s kupljenim izpitom in novim Mercedesom C? Ker eni gredo na psihiatrijo, drugi pa to skrijejo.
Za biti brez izpita je pa po moje samo slepota opravičilo.

Če bi bila kot oseba ok. Vsaj veš, da zna seksat in te zna zadovoljit. Btw, a hipermangan se lahko uporablja pri vas tam spodaj ali je škodljiv za sluznico, punce?

Kje piše, da ga ni sposoben imeti?

Anede, izpit je glavna stvar. Poleg tega, da te vsaj dvakrat na dan orng okrog ušes![/quote]

Originalno, ker nimam pojma, kako prideš od izpita do tepeža, ampak ok, me je nasmejalo :))

Ne bi, hvala. Brez izpita pa še zmešan? He he joj ne.

Mogoče res, ampak oprosti – smo tudi take, ki smo si položaj zaslužile izključno s svojim izvrstnim delom, se otepale idiotov, ki so mislili, da si lahek plen, in bile zaradi tega degradirane; pa nismo popustile, borile smo se naprej. Idioti slej ko prej odpadejo, če se gre za resno firmo. Nagrajen je tisti, ki dela. Zato sem jaz tukaj, kjer sem.[/quote]
Na MONu;-)?[/quote]

haha, dobra! :)) WD, prisežem, brez tebe nebi imeli smisla hoditi na MON, ker nas vedno nasmejiš!

Luzer zato, ker ga je spušil z norenjem po cestah? Ne vidim povezave. A če bi ti povedal, da imam izpit za čoln pa za Cesno, bi bil še vedno luzer?

In zakaj je brez izpita?

Hvala, da si delila svojo zgodbo z nami. Toplo mi je pri srcu ob misli, da še obstajajo taki ljudje. Upam, da se imata rada in vse dobro!

No npr. recimo pač da sem še ravno v tistih letih ko si moške lahko izbiram. In ena možnost je moški, res zelo premožen, milijonar, ki sem mu zelo všeč, kot oseba je ok, samo meni ji. Imam itak fanta na novo, ki sicer ima izpit, se sam preživlja in živi v najem (psihiater in brez izpita to bi bil alarm… se mi bi smilil, samo to lahko da niso enostavne stvari). Je pa moj fant npr. res reven… Brez določenih osnovnih stvari. Preživljala ga ne bi, ponudila sem mu pa eno delo pri meni, ki ga ni sprejel. Pač noče moje pomoči. Delo, še za boljšo plačo, si je zdaj našel sam. Govorim o res zelo dobri plači. Ko sva se spoznala mi je ena rekla da je klošar ki mi bo vse pobral in izkoristil. Zdaj, 2 meseca za tem moj dela za 3000 eur, njega pa ona preživlja tako da fele dneve dela za 4 eur na uro, njen pa doma brez dela tv gleda. Je pa res… da živita pa v njegovem stanovanju ki so ganjemu starši dali.

Mal čudn naoisala… bil je reven še ne dolgo nazaj. No ja še ni mimo… kljub plači je treba dolgove poravnat. In nikoli me ni prosil za pomoč, pa bi ju lahko pomagala.

Tole mi je polepšalo večer ��

Imela sem veliko našparanega, spoznala podobnega, tako škrt je bil da ni imel niti avta. Pred mano je imel eno punco, sodelavko, kot sem jo poznala je bila tudi primer za psihiatrijo, on totalno ljuvosumen nanjo, enkrat sva šla na pijačo in nikoli več….

To so kar neka nanizan dejstva. Hitler je imel same super lastnosti, če bi jih vzeli iz konteksta: bil je umetnik, rad je imel živali, bil je skromen, dober katolik (?), karizmatičen….

Samo ljubezen ni dovolj. Način življenja, finančno stanje, vse to pride na dan slej kot prej. Pravijo, da se nasprotja privlačijo in je res, na začetku, potem pa se odbijejo.

Je potrebno dosti kompromisov, ampak po moje morata biti osebi že v začetku karseda kompatibilni.

Ne.

Vprasanje je: bi sploh imela tipa ;)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close