bi imeli poroko pod šotorom in v stilu bifeja?
moj prihaja iz hribov. kjer je ena res fenomenalna razgledna točka. najino poroko sva si tako zamislila na tej fenomenalni razgledni točki, pod najetim šotorom in s toplim bifejem ter kuharskim osebjem poleg seveda, ki bi bife dopolnjevalo… pa seveda za živo glasbo bi bilo poskrbljeno. na sami razgledni točki so že bile razne gasilske veselice pod šotorom in podobno, tako da z elektriko in vodo ni problem, ker je vse v manjši stavbi, ki je na razgledni točki.
kaj menite o taki poroki? ste že bile na kakšni?
Bi imela in to z veseljem. Prej bi sicer dala verjetno za kakšno mašo, da bi bilo lepo vreme, ampak dobro, recimo, da bo čudovit sončen dan 🙂 Nekaj več imaš sicer organizacije okoli stolov, miz in podobnega, ampak obstajajo tudi podjetja, ki vse to plus hrano pripeljejo s sabo. Še enkrat – ideja je fenomenalna!
saj to ni nova ideja. take poroke so že bile tudi v sloveniji, ampak jaz nisem bila še na nobeni.
ja, vreme, to je edina stvar, ki je riskantna…
ne, gostje ne bi rabili priti v planisnkih čevljih, ker je urejena vozna cesta do točke. sama razgledna točka je pa nekaj hektarov velika, dovolj prostora za parkiranje.
Bila sem na podobni poroki, sicer ne v hribih, temveč kar na večjem piknik prostoru, z živo glasbo, začelo se je ob dvanastih in trajalo cel dan in pozno v noč, bilo je enkratno, primerno za otroke, ki so noreli, igrali odbojko na travi, se igrali na igralih, tastari smo si lahko privoščilo dobro hrano in pijačo v miru in se zabavali. Tudi iz občine so brez problema prišli tja in mladoporočenca poročili, se mi zdi, da tudi cena ni bila kaj višja za poročni obred. Priporočam.
Tako poroko bi takoj imela, ker mi tiste obične gostilne niso všeč pa še na zraku si. Sem videla kar nekaj slik takih porok in je bilo res vse zelo lepo organizirano. Na taki poroki še nisem bila bi šla pa takoj, če bi me kdo povabil 🙂 kar se vremena tiče – enkrat je ena na enem forumu pisala, da so imeli celo noč obupno vreme pa jih sploh ni motilo.
Moja prijateljica je imela podobno varianto. Bilo je super, je pa res, da smo imeli idealno vreme. Šotora niti niso postavljali, hrano so pripravljali profiji v hiški zraven. Hiško se je uporabljalo še za sanitarije (no, predvsem ženski del, ostali so tudi to opravili v naravi :), vse ostalo se je dogajalo zunaj. Mize in klopi so bile gasilske, ampak lično dekorirano, tako, da se sploh ni videlo.
LP
Kako bi pa z wc-ji uredili? Je kak toaletni prostor ali bi tiste prenosne najeli? Meni bi bil to zelo pomemben faktor pri odločanju.
LP,
Lenka