Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi kupili avto črne barve? je to za vas prednost ali slabost?

Bi kupili avto črne barve? je to za vas prednost ali slabost?

Bi kupili avto črne barve? je to za vas prednost ali slabost?

Gospod župnik ima črnega z belim pokrovom motorja, da se od daleč vidi, ker simbolizira njegov poklic. Meni je to najlepša kombinacija.

Če se le da, ne:) Zame slabost.

Včasih mi niso bili všeč.

Ko ga pa sam imaš voziš, pa belega ne bi (nikoli).

Meni je všeč. 🙂

Jaz bi tako ali tako imel le črn ali bel avto. V črnem bo poleti malo bolj vroče, pozimi pa bolj topleje.. Saj lahko tako ali tako le klimo prižgeš, če ti je prevroče

bolj toplo*

Vedno, črn avto je najlepši, sploh boljše znamke, beli avti so pa itak najcenejsi.

Slabost. Smo imeli istocasno belega in crnega, poleti je zrlo konkretna razlika, ce sedes v bel avto ali v crn. Je pa res, da je crn avto zelo lep.
Ne bi imela niti sivega in vse podobne sivkaste barve, ker je cisto neviden!

Minusi:
-Na črnem se vidi vsaka packa in praska.
-Poleti bolj vroče (pa itak imaš klimo) 🙂

Plusi:
-Pozimi zanemarljivo topleje (pa itak imaš gretje) 🙂

črn avto ni lep. Če je avto lep, mu najbolj paše bela barva, ker se vidi obline, s črno farbo pa se zakrije še tako grdo obliko (pa lepo tud).

Bolj se splača dogrevat avto, ker je toplota itak odpadni produkt motorja, za klimo se pa še dodatni bencin kuri. Torej s tega vidika bela.

jaz prisegam na belo in vozim beli avto, mož prisega na črno in vozi črn avto

nope
sem občutljiv na vročino in črn avto na soncu je za mene morilski
že četrti je svetlo sive kovinske barve

A je Mustang mogoče ?

A je Mustang mogoče ?
[/quote]

Ne vem, kaj je to. Gospod župnik nima brkov.

imela črnega pet let – pa če ni ravno avto mišljen za “poslovni” avto, nikoli več ne bo črn.

Zakaj?

Dvakrat nesreča zaradi nevidnosti – tako sta se zgovarjala tista, ki sta se mi zabila eden bočno pri vključevanju na mojo glavno cesto v mimovozu in tadrugi, ko me je nabil v zadek – njegova krivda.

Umazan neprestano, vsak prahec se gor pozna. Nisem pa “glonz manijak”, kot nekateri sužnji svojega pleha, da bi to nonstop prala in pucala.

vroče noter dosti bolj, kot v katerkoli drugi barvi vozila. Enkrat je stal na poletnem soncu 5 dni na parkirišču ( letališče) pa je dobesedno “zapeklo” gumo sovoznikovih vrat – se jih ni dalo odpret, je bilo treba na servis peljat zamenjat .

Zdaj imam kovinsko barvo, tako, ki je zelo trpežna in umazanija se nikakor noče videt 🙂

Ne vem, kaj je to. Gospod župnik nima brkov.

[/quote]

Črn pa bela hauba 🙂

https://www.google.si/search?q=ford+mustang+black+with+white&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjd1ejpq7fcAhWCYlAKHYq2BGMQ_AUICigB&biw=1440&bih=839#imgrc=SuqrfTjf-9UjnM:

Črn pa bela hauba 🙂

https://www.google.si/search?q=ford+mustang+black+with+white&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjd1ejpq7fcAhWCYlAKHYq2BGMQ_AUICigB&biw=1440&bih=839#imgrc=SuqrfTjf-9UjnM:
[/quote]

Ne, nima takšnega, ta bi bil premajhen, že na videz nima prave Božje elegance, kot jo mora izžarevati vsak njegov predstavnik.

črnega avta. Pa temno modrega tudi ne. Dizaster poleti, dizaster z umazanijo.

Da so črni avti najlepši? Ah, ne me smejat no. Vsakič, ko se mimo mene peljeta črna meca ali Audi, pomislim na pogrebni zavod. Ljudje ste popolnoma brez domišljije in predvsem ovce.

Črna barva mi je všeč. Zelo všeč, kjerkoli.
Zato sem takoj za črn avto. Imava črnega in še enega temnega (ne črnega). Če bom kdaj kupovala novega bo spet črn.

Običajno so črni avti lepši, izgledajo nadstandardno. Pod predpostavko, da jih zelo redno pereš.

Imeli smo temno moder avto. Čudovit je bil, ko je bil sveže opran. A že čez pol ure, ko se je nanj usedel prah (lahko le cvetni prah spomladi) je bil umazan. To je en vidik. Drugi vidik pa je poletje: avto je bil dobesedno spečen poleti; karkoli smo pustili v avtu, je bilo sežgano kljub zaščiti na sprednji šipi. V primerjavi s srebrnim avtom, ki smo ga imeli v istem obdobju, je bil strašno vroč, ko je bil parkiran kje na soncu. Ampak ok, ko si speljal, se je hitro ohladil s klimo.

Tvoja odločitev je predvsem ali imaš čas, da avto zelo pogosto pereš. Le tako bo avto izgledal lep. Če nimaš časa se ukvarjat z avtom in če ga veliko puščaš parkiranega na soncu, ti odsvetujem črnega.

Črn avto me spominja na tisti avto, ki večino pelje na zadnje potovanje. Tako da dokler se da, bežim od črne…

LOL
Zato so pa Ferarriji in Lamborghiniji predvsem rdeči, pa rumeni in drugih ne-črnih barv.

Ampak zaradi take mentalitete se vsi wanna-be-ji v Sloveniji prevažajo v črnih krstah od svete nemške trojice – in so spet ovce. Sicer ovce z malo več keša, ampak še zmeraj ovce.

Imamo črn avto, kupili od prijateljev. Poleti je res bolj vroč, se pozna! Je pa tudi hitro umazan. Je pa take znamke, da mu črna paše 🙂
Ampak jaz ne bi imela več črnega.

LOL
Zato so pa Ferarriji in Lamborghiniji predvsem rdeči, pa rumeni in drugih ne-črnih barv.

Ampak zaradi take mentalitete se vsi wanna-be-ji v Sloveniji prevažajo v črnih krstah od svete nemške trojice – in so spet ovce. Sicer ovce z malo več keša, ampak še zmeraj ovce.
[/quote]

Nisi na tekočem: po novem morajo biti beli. Samo BMW se tej barvi še uspešno upira, lastniki Audijev in Merđ so že podlegli.

New Report

Close