Bi kupili avto črne barve? je to za vas prednost ali slabost?
imela črnega pet let – pa če ni ravno avto mišljen za “poslovni” avto, nikoli več ne bo črn.
Zakaj?
Dvakrat nesreča zaradi nevidnosti – tako sta se zgovarjala tista, ki sta se mi zabila eden bočno pri vključevanju na mojo glavno cesto v mimovozu in tadrugi, ko me je nabil v zadek – njegova krivda.
Umazan neprestano, vsak prahec se gor pozna. Nisem pa “glonz manijak”, kot nekateri sužnji svojega pleha, da bi to nonstop prala in pucala.
vroče noter dosti bolj, kot v katerkoli drugi barvi vozila. Enkrat je stal na poletnem soncu 5 dni na parkirišču ( letališče) pa je dobesedno “zapeklo” gumo sovoznikovih vrat – se jih ni dalo odpret, je bilo treba na servis peljat zamenjat .
Zdaj imam kovinsko barvo, tako, ki je zelo trpežna in umazanija se nikakor noče videt
Ne vem, kaj je to. Gospod župnik nima brkov.
[/quote]
Črn pa bela hauba
Črn pa bela hauba
Ne, nima takšnega, ta bi bil premajhen, že na videz nima prave Božje elegance, kot jo mora izžarevati vsak njegov predstavnik.
Običajno so črni avti lepši, izgledajo nadstandardno. Pod predpostavko, da jih zelo redno pereš.
Imeli smo temno moder avto. Čudovit je bil, ko je bil sveže opran. A že čez pol ure, ko se je nanj usedel prah (lahko le cvetni prah spomladi) je bil umazan. To je en vidik. Drugi vidik pa je poletje: avto je bil dobesedno spečen poleti; karkoli smo pustili v avtu, je bilo sežgano kljub zaščiti na sprednji šipi. V primerjavi s srebrnim avtom, ki smo ga imeli v istem obdobju, je bil strašno vroč, ko je bil parkiran kje na soncu. Ampak ok, ko si speljal, se je hitro ohladil s klimo.
Tvoja odločitev je predvsem ali imaš čas, da avto zelo pogosto pereš. Le tako bo avto izgledal lep. Če nimaš časa se ukvarjat z avtom in če ga veliko puščaš parkiranega na soncu, ti odsvetujem črnega.
LOL
Zato so pa Ferarriji in Lamborghiniji predvsem rdeči, pa rumeni in drugih ne-črnih barv.
Ampak zaradi take mentalitete se vsi wanna-be-ji v Sloveniji prevažajo v črnih krstah od svete nemške trojice – in so spet ovce. Sicer ovce z malo več keša, ampak še zmeraj ovce.
[/quote]
Nisi na tekočem: po novem morajo biti beli. Samo BMW se tej barvi še uspešno upira, lastniki Audijev in Merđ so že podlegli.