Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi kupili prenosno klimo

Bi kupili prenosno klimo

In če…kakšno? Prosim za nasvet. Nimamo klime, zato bi nam prenosna prišla prav.Samo malo bi jo uporabljali čez dan, ker je tako vroče.

Hvala za (pametne) nasvete. Lp

Jaz sem kupil kar eno x znamko za 300 evrov v sparu. Malo bolj so glasne prenosne klime, ker ni zunanje enote. Pa cev za odvajanje vrocega zraka moras speljat nekam ven. Jaz sem cev vštekal kar v odprtino dimnika. Drugace moras pa speljat cez okno ali vrata in izolirat. Za teh par vrocih dni mi je cist dovolj prenosna klima.

Ne.  Spredaj piha mrzlo, zadaj pa vroče.  Nima smisla, stran vržen denar.

Ne.

Sem jo imela v pisarni in v bistvu ni bilo haska.

Jo slišiš, čutiš pihanje, ohladi pa mogoče za kako stopinjo.

Skratka, neuporabno.

Potem sem dobila normalno klimo.

Kupili smo jo v bauhausu za okoli 400€. Imamo jo na morju, na delno zaprti terasi. Nam je ok.

Imam prenosno – cev moraš napeljat ven. Hladi čist ok.

Jaz imam v malo večji pisarni prenosno klimo Gorenje, ki ima možnost tudi gretja. Imamo jo že 5 let in je super. Na mesec za hlajenje 60m2 plačamo extra nekih 25€ elektrike. Super zadovoljen. Cena bagatela okoli 300€. Smo potem kupili še eno za drugo pisarno.

Bila pri enih na obisku, totalno neuporabno. Raje si kupi mocnejsi ventilator, bo bolje.

Ne, kupila sem normalno klimo.

Klima je v teh časih “must have”!!!

Odgovor na objavo uporabnika
ne, 10.07.2024 ob 10:55

Ne.  Spredaj piha mrzlo, zadaj pa vroče.  Nima smisla, stran vržen denar.

CEv je treba speljat ven!

Kupil še eno za 200eur za punčkino sobo; bauhaus 5 jahre garantie.

Za ta dnar odlična tistih 20 dni na let.

Ne maram tistih grdih sčasoma pajčevinastih škatel na fasadi.

Ali bodo sčasoma klime, ki so monoblok samo na notranji strani stene, ali pa bomo uredili centralni klimatski sistem.

Za zdej so pa men te ” klime za enkratno uporabo” odlične. Ko crkne, vržeš stran, nič servisov, sam filter spucaš.

Zakaj pa ne prave klime, ki se montira.

Smo kupili že pred več leti, nato še malo boljšo, imeli stropne ventilatorje, a ni kaj dosti pomagalo. Preskoči te faze in nabavi pravo klimo.

za prenosno klimo, ne hladi dovolj. Če je možno zunanja klima , če ne pa vsaj, kakšen  močnejši ventilator, lahko tudi 2 kom. v istem prostoru . Toliko, da razpiha  vroči zrak v prostoru.

Brez prave zunanje  klime  v tej vročini  bi bilo pa res hudo pri nas v mestu.

In zdaj tudi vidimo, kako umazan zrak vdihavamo, saj je zunanja klima zelo hitro umazana (siva, črna ) in tudi nova bela fasada, kar hitro postaja sive barve.  🙂

Mi jo imamo. Res je malo glasnejša, vendar fajn ohladi dnevno sobo. Priporočam.

Imamo eno na terasi na morju. Eno smo kupil očetu. Ce slučajno klasična neha delati, nas pa ni doma, da je vseeno na hladnem.

Naša klima hladi samo pozimi 🤓

Od kje vam ideja,da prenosna klima ne hladi dovolj? Ker ste tako prebrali na internetu? Mi uporabljamo prenosno klimo že 10 let in odlično ohladi 25m2 prostor.

New Report

Close