Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Bi me kateri razvajal?

Bi me kateri razvajal?

Za začetek želim daljšega potovanja po USA ali Avstraliji. Si lahko takšno potovanje privoščiš za dva?

Hočem, da si starejši, kreditno sposoben, časovno ne preveč omejen, urejen, skrbiš za postavo, imaš goste lase in šarmanten. Zaželjeno je tudi, da si ločen.

V zameno, da bom tvoja spremljevalka, bom v času potovanja tudi jaz razvajala tebe.

Nespodobna vabila na cenene čarterske destinacije po Afriki in Evropi me ne zanimajo.

Stara sem 19 let, vitka, imam dolge črne lase in temnejšo polt.

Pusti svoj kontakt.

Bye bye

In potem si se zbudila z roko v školjki 🤣

A himen imaš? Kaj ponujaš?

Take so . …. necastne nevredne.. kjafiri. To ni božije.

Alo. Šta nudiš? Si rabljena roba?? Ti bi vse..a dala bi samo vrečko hrane. To ni to  .

Ta oglas sem že videl na enem drugem forumu 🙄 Kaj ti mora falit v glavi

Takšna scena sicer obstaja, je celo spletna stran misstravel za to. A itak se vidi, da je ta oglas fake. Kako pa naj povprečna 19-letnica ve, katere so poceni charter destinacije? Kakšno zgodovino potovanj pa lahko že imaš pri teh letih?

In s stališča sugar daddyja je dosti boljša ne tako domišljava 19 – letnica, ampak kakšna iz bolj preprostega in revnega okolja. Za tako je že vsak izlet Amerika.

Jaz sem za AU. Če si za, piši.

[email protected]

se beremo.

Js te lahko razvajam za zgornjem štuku garaže od tuš planeta. Nabrišem te na zadnjem sedežu kot kak plemenit gospod, zataknem ti 100€ in briši mala.

Odgovor na objavo uporabnika
Vidalli, 08.10.2024 ob 13:31

Takšna scena sicer obstaja, je celo spletna stran misstravel za to. A itak se vidi, da je ta oglas fake. Kako pa naj povprečna 19-letnica ve, katere so poceni charter destinacije? Kakšno zgodovino potovanj pa lahko že imaš pri teh letih?

In s stališča sugar daddyja je dosti boljša ne tako domišljava 19 – letnica, ampak kakšna iz bolj preprostega in revnega okolja. Za tako je že vsak izlet Amerika.

VEč nepravilnosti je v oglasu. Naprimer tudi kreditno sposoben. Suggar daddy mora met keš ne pa kredite jemat. Krediti so za delavsko klaso in investitorje, ki jih frklje ne zanimajo.

Posebej smešno je to, da je avtorica/avtor tega fake oglasa napisal-a, da naj bi bil kreditno sposoben.

Ni mu/ji jasno, da takšni pač imamo veliko premoženja in niti pod razno ne rabimo kreditov. Res pa je, da prekleto tehtamo, koliko denarja bomo za kaj pognali in kaj je value for money. Tudi to, koliko je kakšna lulika vredna in kaj je že preveč. Ker je na voljo pač toliko drugih, konkurenčnih.

Bozomon, 08.10.2024 ob 10:58

Take so . …. necastne nevredne.. kjafiri. To ni božije.

Alo. Šta nudiš? Si rabljena roba?? Ti bi vse..a dala bi samo vrečko hrane. To ni to  .

Kaj se srotl tok sekiraš, saj ne tangira nate (v opisu ni omenjeno prehranjevanje s čokolinom, igranje igric, ženska rokica in mlečn pogled na svet..)

Torej himen odpade ker ga ni 😃

Iz takih blesavih pisarij potem nastanejo resnične tragedije za prvo stran črne kronike, ker se zares najdejo pacientke in pacienti za take objave.

To je sicer real life in nobena tragedija. In še zdaleč nima nič skupnega s črno kroniko.

Jaz sem že 2x vzel na kakšno potovanje po Evropi punci približno te starosti. Pogoj je, da se tudi osebno ujameš in se imaš kaj pametnega za pogovarjati.

Ne za moškega in ne za punco ne bi bilo fajn potovanje, če bi bilo neko hladno transakcijsko razmerje. Mora biti ujemanje, pa ves čas božanje, pa držanje za roke. S takšnim pristopom ima potem tudi punca luliko navlaženo in ves čas pripravljeno, da si jo pač vzameš, ko se ti zahoče.

crazyfrog, 08.10.2024 ob 13:53

Kaj se srotl tok sekiraš, saj ne tangira nate (v opisu ni omenjeno prehranjevanje s čokolinom, igranje igric, ženska rokica in mlečn pogled na svet..)

A si ti sploh opazla da to nisem jst?

Spizdi že, parazit islamistični!

Res ne rabiš smetiti čisto vsake teme!

Do it again,  kdo ti brani

bozomon, 08.10.2024 ob 14:18

A si ti sploh opazla da to nisem jst?

Ups, ne nism.. 🙂

tema je trolanje…

19 letnica, da tako rutinirano postavi seb tako ceno, se bi mogla za keš v visoki družbi dol dajat od njenega 16.. 17 leta, vsak vikend, da s čustvi postane kot šolan profesionalen vojak, mrtvo hladna….

potovanje v aus ali zda, malo bolj komot za dva.. je en teden 10 jurjev… itak se je pa že v startu sama odpisala.. z bay bay.., kar pomeni, da se dobro zaveda trolanja…..

Če si kje blizu, sem za

041 284 566

Vidalli, 08.10.2024 ob 14:13

To je sicer real life in nobena tragedija. In še zdaleč nima nič skupnega s črno kroniko.

Jaz sem že 2x vzel na kakšno potovanje po Evropi punci približno te starosti. Pogoj je, da se tudi osebno ujameš in se imaš kaj pametnega za pogovarjati.

Ne za moškega in ne za punco ne bi bilo fajn potovanje, če bi bilo neko hladno transakcijsko razmerje. Mora biti ujemanje, pa ves čas božanje, pa držanje za roke. S takšnim pristopom ima potem tudi punca luliko navlaženo in ves čas pripravljeno, da si jo pač vzameš, ko se ti zahoče.

Pa še kako imajo te sprdačine veze s črno kroniko. Ogromno barbik najde take fukače za eno noč, Jih poseksajo in potem zadušjo, zadavijo, zakoljejo in odvržejo v kanto za smeti ali v jarek. Ogromno je ubijanja preko teh “potovalnih poznanstev”, ker je veliko droge za posilstev in alkohola vmes. Vsi imajo cilj neko eksotiko in potem padajo z balkona v Dubaju. Avstralija je pa sploh morilska, tam vsako leto serijski morilci pobijajo turistke, pa Indonezija, Tajska … Vse cveti ko se seksa, potem pa privre na dan črna plat “gospodov”. Tega je vedno več. Tudi letos v Grčiji je tako umrla mlada Poljakinja, nadzorne kamere so posnele grupo tujcev iz Bangladeša ki so jo zvabili k sebi posilili in ubili. Iskalno akcijo je sprožil njen fant. Skratka ti pacienti ne končajo dobro…dokler vam je branje takih tem v veselje …

Ti si sama pacientka. Zmešala si nek butasti kompot brez repa in glave. Pusti drugim, da živimo in se lepo imamo.

V črni kroniki najpogosteje pristaneš kar s čepenjem doma. Šanse za to pa se ti povečajo, če imaš sama takšne misli.

jst bi tut tko potovala s kakšnim ok tipom k bi mu lohk zaupala

New Report

Close