Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Bi mi pasale take kavbojke?

Bi mi pasale take kavbojke?

Zelo so mi všeč take kavbojke:
[img]http://gloimg.rosegal.com/rosegal/2014/201411/goods-img/1416420608259-P-2204817.jpg?20131202008[/img]

a sem bolj majhna in bolj okrogla in se bojim da bi izpadlo smešno, če bi jih nosila?

Kaj te briga, kaj drugi mislijo, vazno , da so tebi vsec. Torej , ko jih bos probala, se poglej dobro in se odloci. Itak bi te tudi mi morali videti, kar pa te ne bomo

Ta model je samo za visoke ženske in še to take, ki imamo primerne kilograme glede na višino.
Izberi nekaj svoji postavi primernega.

Zakaj pa ne!

Veliko bolj kot ozke z nizkim pasom, ki so pa res za manekenke, drugim pa v posmeh.

Pa povej še, kaj, saj zato pa sprašujem, in ne zato, da izkoristiš priliko, da poveš kako si ti popolna.

Te moras znat nosit, ce ne znas, si v njih kot kmet.

Te kavbojke so moškaste in jaz bi imela oziroma imam ene take na naramnice, ki jih nosim samo za na igrišče in podoben prosti čas. Te brez naramnic so mi mimo.

Hehe, na koncu so potem vsi modeli samo za vitke in dolgonoge. Svetujem, da poskusiš, najbolj važno je, da si si sama všeč in se dobro počutiš, pa morda, če ti poda kdo oceno od bližnjih, ki je iskren in mu zaupaš.

..če na mnenje tukaj gor kupuješ si en velik revež.
Ko imaš nekje priliko to preizkusit takšne kavbojke in se pogledat, takrat vidiš a se lahko prenašaš ali se ne moreš prenašat.

Res, tukaj ti bodo dopovedali da si premajhna za karkoli edino za not čepet in jamrat, pa še to ne na glas, ampak potiho in nikar sem gor.

Pa povej še, kaj, saj zato pa sprašujem, in ne zato, da izkoristiš priliko, da poveš kako si ti popolna.[/quote]

Tu imaš, če sama ne znaš poiskati:
http://www.goodhousekeeping.com/beauty/fashion/tips/g162/jeans-for-body-type/
http://www.denimblog.com/c/a/the-12-womens-body-types-and-jeans-that-will-flatter-each
jeans for fat small womens

draga lara krof, menda boš vedela, da ti splet vrže, kakor iščeš?

na primer

Po tem sodeč so ravno pravi model za nas okroglinaste 🙂

Ne, ne bi. To je za visoke in vitke ženske, oz. za ženske z dolgimi vitkimi nogami.
Problem je, ker se rob hlač zaključi na neprimerni višini – optično skrajša noge.

Če bi bile hlače do tal, oz. do čevljev, bi bilo mnogo bolje.

Ni čisto res. Ozke hlače z nizkim pasom izgledajo ok na vsaki ženski, ki ima lepo oblikovane noge in zadnjico, ne glede na njeno višino, oz. dolžino nog. Kombinirane morajo biti s primernimi čevlji in to je to.

Boyfrend kroj. Ja, take znajo na marsikatero postavo pasat, ne strinjam se, da je samo za visoke ženske. Fajn pa je, ker jih lahko kombiniraš tudi s visokimi petami, pa pride luštno. Če se v njih počutiš dobro in si si všeč, je to to!

Lara krof, kakšno težo imaš na vagi, veš sama. Kot virtualna forumašica si pa težka kot cent.

Tudi meni se zdi zelo hvaležen kroj, edino zavihane hlačnice pri nižjih ženskah verjetno ne izpadejo ravno. Meni je zelo lepo, če je zgoraj potem kaka lepša srajca ali majica, lepo krojena in bolj ženska.
Moja hči je visoka in vitka in nosi vse sorte hlač, ampak se mi zdi, da je najbolj luštna prav v tem boyfriend modelu.

New Report

Close