Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi ostali doma, če partner zasluži dovolj

Bi ostali doma, če partner zasluži dovolj

Noo, jaz raje tule prečičam in vas mal berem, se nakafetkam in napričam, kot da bi doma kvačkala. Tako, da eni smo rojeni pod srečno zvezdo tudi glede službe in dela, ki ga opravljam z veseljem, pa zraven še dobro zaslužim in nimam nobenega stresa ob nedeljah. Seveda bi mi pasalo kak takle sončen dan preživeti na zraku in ga tudi bom, vsak čas se mi začne frej cajt. Verjetno nas je pa treba najdet z lučko podnevi :-)[/quote]
Temu se reče ne delo in je točno tisto čemur Robi nasprotuje. Seveda, da si zadovoljna, če nič ne delaš in si povrhu tega še dobro plačana.[/quote]

No, no, glih tako sicer ni, da ne bi nič delala, saj menda ne delate vsi tako da vam osem ur od riti teče? Al pa?

Ja ampak ljudje bi sami izbirali ”strese” in delo ki bi ga delali, zdaj so primorani izbirat to kar je in to za kar dobijo vsaj nekaj financ za preživetje, tako da govorit da rabimo tak način dela (ljudje) je skrajno neumno, milo rečeno.

Seveda bi spet nekaj začeli delat, ampak je razlika če delaš ker moraš (preživetje) ampak če delaš ker si želiš nekaj(točno to) delat……….. se ti ne zdi?[/quote]

Noo, jaz raje tule prečičam in vas mal berem, se nakafetkam in napričam, kot da bi doma kvačkala. Tako, da eni smo rojeni pod srečno zvezdo tudi glede službe in dela, ki ga opravljam z veseljem, pa zraven še dobro zaslužim in nimam nobenega stresa ob nedeljah. Seveda bi mi pasalo kak takle sončen dan preživeti na zraku in ga tudi bom, vsak čas se mi začne frej cajt. Verjetno nas je pa treba najdet z lučko podnevi :-)[/quote]

Bravo, si v tistih 5% če sploh, ko jim služba če že nezanimiva, pa vsaj nestresna….. Robi bi te ukino, za mene pa si v tej debati nerelevantna, torej se brezveze oglašaš…..

Če ti misliš da si one ženske v Boxmarku ipd. firmah komaj čakajo kako so blagoslovljene da grej odelat nočne, potem kar sanjaj dalje.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pametno povedano. Samo lenim ne boš dopovedal, da šport ni nujno drag. Leni so prepričani, da rabiš za smučanje ekstra drago opremo, ker rabljena zanje ni draga. Seveda so tudi prepričani, da moraš it smučat vsaj v Avstrijo, ker pri nas ni ok. Potem pa si lahko rečejo, da nimajo denarja za to.
Lenim ne moreš dopovedat, da je cel kup športov, kjer ni potrebno imeti veliko financ.
Kar se potovanj tiče, je pa tudi tako kot si napisal. Če ti je potovanje samo varianta hotel all inclusive, ja potem je drago. Če pa imaš pamet, če znaš sam zorganizirat, če ti ni pomebno spati v super hotelu, lahko prepotuješ ogromno za malo denarja.
Samo leni, nezainteresirani bodo še vedno trdili, da je šport drag in potovanja draga. Delno drži, ampak še zdaleč ne vedno. IZnajdljivi se vedno znajde.

Pametno povedano. Samo lenim ne boš dopovedal, da šport ni nujno drag. Leni so prepričani, da rabiš za smučanje ekstra drago opremo, ker rabljena zanje ni draga. Seveda so tudi prepričani, da moraš it smučat vsaj v Avstrijo, ker pri nas ni ok. Potem pa si lahko rečejo, da nimajo denarja za to.
Lenim ne moreš dopovedat, da je cel kup športov, kjer ni potrebno imeti veliko financ.
Kar se potovanj tiče, je pa tudi tako kot si napisal. Če ti je potovanje samo varianta hotel all inclusive, ja potem je drago. Če pa imaš pamet, če znaš sam zorganizirat, če ti ni pomebno spati v super hotelu, lahko prepotuješ ogromno za malo denarja.
Samo leni, nezainteresirani bodo še vedno trdili, da je šport drag in potovanja draga. Delno drži, ampak še zdaleč ne vedno. IZnajdljivi se vedno znajde.[/quote]

Tudi tvoja izpoved je pametna;)))
Dodala pa bi, da lahko gibanje in rekreacija stane skoraj nič.

Ne, ne bi ostala doma, pa bi partner lahko zaslužil tudi 5000 eur na mesec…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close