Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Bi pasal

Bi pasal

zdele en na hitro, potem pa ena dobra kavica in čvek. 😉

Se kar strinjam s teboj.Paše še pa še.

mmmmmm, bi Majči bi!!! Pol pa eno dobro kavico in cigaretek, tako nič oblečena, pa pod tuš in spet! mmmmm!

Ok. Jaz poskrbim za kavico, ti za cigarete. Za tuš si pa upam da mislil, pa pod tušem in potem spet. 🙂

…. ja to sem mislil, saj ti itak veš vse

Res? Ne vem če vem vse. Npr. ta trenutek ne vem kako bi si me vzel prvič.

Hmmm, moram res vse od začetka? Tako dolga pot je od enourne masaže z masažnim oljčkom vsakega dela tvojega telesa posebej, sploh dela pod venerinim gričkom…

Ohhh KIR, tvoja masaža bi zelo pasala po tušu, prej pa hočem, da me vzameš na hitro, malo bolj grobo, strastno,…. da nama na koncu ne bo do pogovora, ampak bova samo ležala vsa prepotena, ti s cigaretom v roki, jaz z glavo na tvojih prsih, ob postelji bi naju pa že čakala dišeča kavica.

Oh ja draga..

Oh dragi, si me pustil dolgo čakati. Malo je manjkalo do vrhunca že samo ob misli nate, na tvoje roke na meni,…. potem pa tako dolgo nič, da bi bila verjetno res prej potrebna masaža, da me spet razvnameš.

Saj bi, sam danes je en čuden dan, tako me podijo, komaj bom do konca del. časa vsaj tisto najnujnejše..! Kaj, najnujnejši je dober sex!!

Ah, srček moj, potem ti pa dam dihati. Da se pa ves napet spustiš v sex, ne more nič dobrega ratati iz tega. Nadaljujeva drugič, ko bo napet samo tvoj korenjak, ko bo ves trd in utripajoč čakal, da ga zarineš v mojo vročo, mokro pičkico, ki že tako dolgo časa nate.
cmoka zate in še ena za tvojega korenjaka 😉

Tudi tebi miška!

Neutrudljiv si stari! 🙂

Vidim, da je bil kot po pravilu najprej čvek. Verjetno je pr tem tut ostal’.

New Report

Close