Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Bi poročili mono ali monovca?

Bi poročili mono ali monovca?

Zamislite si, ste samski in se vam ponudi možnost, da lahko dobite katerega koli monovca.
S kom bi se poročili?
In zakaj?

Vse je šala mala…….hi, hi-:)

Jest bi prec Mavrota.
Bi imela osebnega fotografa.

ne bo slo,jaz bi ti pa njegovo fotko na glavi razbila,tolk da ves da se lahko mavro samo z menoj zeni haha

Ja.
Poročila bi se z DRRR-jem ali pa Primožem.

Na ohcet bi povabila tudi tebe in upam, da bi ujelaj šopek rož – solzice.

LP

Borata bi vzela.

Mimo grede, Borat, kako kaj tvoja babica?

No,potlej se pa bera že konča,..

ne bo slo,jaz bi ti pa njegovo fotko na glavi razbila,tolk da ves da se lahko mavro samo z menoj zeni haha[/quote]

O fak Monica, ti si pa opasna! :)))

Sicer je pa Mavro tak dec, da bi loh obe spedenal.

ne bo slo,jaz bi ti pa njegovo fotko na glavi razbila,tolk da ves da se lahko mavro samo z menoj zeni haha[/quote]

Sicer je pa Mavro tak dec, da bi loh obe spedenal.[/quote]
ma ja imas prav,skoda fotke-jeb.at ga s tem naju bo prezivljal,vec fotka lavfa,vec kesa za naju..zenske smo danes zahtevne

Sicer je pa Mavro tak dec, da bi loh obe spedenal.[/quote]
ma ja imas prav,skoda fotke-jeb.at ga s tem naju bo prezivljal,vec fotka lavfa,vec kesa za naju..zenske smo danes zahtevne[/quote]

Itak :)))

Vse bi neke stare kripe furale, jaz imam vsaj okus. BMW540 je prava stvar.

prou ne vem s kero mono bi se poročil…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Jaz ti predlagam tisto, ki ima nik “jaz ne vem”, al kako ji je ime.

Jaz bi se pa z Rokom-1.

Bacin, Monica, kje pa je vajin mož? Že spi ali pa tretji greje posteljo?

Moj zraven mene gleda tv. Zakaj vprašaš? :)))

elaine

hm kaj pa vem kje je,kjer ce bit,tam pa je

Jaz bi se z Boratom, pa bmw540…pol, če bi bilo še kej placa, pa
še z gunčijem.Gunči se sam dela, da ma dolg jezik, drugač je pa
dobra duša…celo preveč

Ja ja, BMW540 ali Rok1.

BMW540 je sicer zaseden, pravih let, če prav vem ima 2 otroka? Tko da odpade ampak drugače se mi dopade. Bi kr bil moj tip pomoje. 😉

Rok1 sicer zelo drugačen od merčija ampak taka nežna duša.

Elaine al pa cosmo, samo ta pride v poštev.

Jaz bi se z Gunnarjem, ker je čisto nasprotje mojega moža, torej duhovit, intiligenten,pomaga ob pravem času pri pravi temi, popizdi ob pravem času pri pravi temi… Moj mož bi bil pa rad vsem všeč in vsakomur leze v rit,kar mene vsak dan bolj nervira.Ampak jebat ga, tko to je:)Lp!

Ker je to jako resna tema, te je treba z rezervo jemat, saj si glih ti ne dolgo nazaj napisala (bistven je poudarek):

‘Imaš res rahlo hude kriterije oz. bolje bi bilo reči, da imaš tako natančno opredeljene in nanizane, da človek pomisli, kako od dreves sploh vidiš gozd.
Ne mislim ti pridigat, da kak kriterij spusti, ker če boš naredila kaj takega, se boš celo življenje čutila prikrajšana, nastradal bo pa partner in v končni fazi tudi ti. Le oči in srce imej odprte, pa možgane prožne. So ljudje, ki hočejo športen avto, iz trgovine se pa odpeljejo z enoprostorcem, ker v končni fazi ugotovijo, da pravzparav pa rabijo prav to.’

Ker je to jako resna tema, te je treba z rezervo jemat, saj si glih ti ne dolgo nazaj napisala (bistven je poudarek):

‘Imaš res rahlo hude kriterije oz. bolje bi bilo reči, da imaš tako natančno opredeljene in nanizane, da človek pomisli, kako od dreves sploh vidiš gozd.
Ne mislim ti pridigat, da kak kriterij spusti, ker če boš naredila kaj takega, se boš celo življenje čutila prikrajšana, nastradal bo pa partner in v končni fazi tudi ti. Le oči in srce imej odprte, pa možgane prožne. So ljudje, ki hočejo športen avto, iz trgovine se pa odpeljejo z enoprostorcem, ker v končni fazi ugotovijo, da pravzparav pa rabijo prav to.’[/quote]

Ampak tebe sem pa že prav pogrešala! Kje se skrivaš?

Mujota.

Jaz bi imela BMW 540.

New Report

Close