Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Bi rade zapravljale in hkrati privarčevale?!

Bi rade zapravljale in hkrati privarčevale?!

tudi meni je zadevo predstavil prijatelj, zdela se mi je zanimiva in bi se ze skoraj odlocil, ampak se nisem ravno zaradi tega ker je bilo potrebno placat 2000eur in ce hoces nekaj zasluziti moras imeti pod seboj maso ljudi, kar pa jaz nisem bil sposoben zagotoviti. je pa dejstvo da bojo tisti ki so prisli v sistem prvi tudi tukaj lepo zasluzili, ostalim pa ostane kartica popustov in upanje na milijone in gledanje zasluskov na seminarjih.
lp

Ne verjamem. Mislim, da bo zadeva , ko bo speljana izgledala povsem drugače, kot jo prikazujejo sedaj. Konec koncev mora bajne zaslužke, ki jih sedaj ponujajo nekdo tudi plačati – mislite, da se trgovcem to dejansko izplača? POleg tega, kje boš dobival plačo (in to ne slabo) brez da bi karkoli delal? Na info brošuricah so tudi neke tabele, o katerih se zaenkrat še nič ne govori , prikazane so neke stopnje in neki pogoji. Mislim, da mora biti zanka v tem in da boš moral za prisluženi denar vsak mesec kar krepko migati, če ga boš želel imeti izplačanega. Če pa ne, pač super, tisti, ki bodo zdaj “raskirali” bodo profitirali, ostali pa…

Ampak, zakaj govorite samo o tem vložku denarja v sistem.
Saj v sistem ni potrebno dati nobenega denarja , če ne želiš…in pač le za sebe kupuješ s kartico popustov. Danes, ko se vse že tako draži – zakaj pa ne bi šel na bencinsko črpalko, ki ti nudi ob vsaki storitvi popust…zakaj ne bi šel v Avstrijo, kjer normalno poteka sistem Lyoness in si brez problema lahko že zdaj kupuješ na popust v več kot 100 trgovinah ??

Če ne nekdo kupuje ta trenutek kuhinjo ali spalnico v KiKi( Avstria )…še mu kako prav pride, da bi imel brezplačno kartico – ki ga ne stane nič. Nekateri si kupujejo kuhinje za 12.ooo eur dalje itd….a to ni zaslužek, ko dobiš 10% od 12.000,oo eur nazaj, zgolj zato ker imaš brezplačno kartico ??

Mene osebno sploh ne zanimajo ti paketi, ko je potreben vložek…ker se mi ne da ljudem razlagat kaj in kako…ne vem pa, zakaj je ne bi imela jaz.

Ampak dejansko ti ne dobiš 10% popusta, ker se ta popust razdeli na tri različne in tisto kar dejansko dobiš recimo v roku enega meseca je kaj 2-3 % maksimalno. Malo bolj si poglejte sistem teh popustov, pa boste videla, kako se ta popust porazgubi in navadnim potrošnikom kaj malo ostane od tega popusta. Sicer pa mislim da je pri nas takšnih, ki si privoščijo kuhinjo za 12000 evrov bolj malo… Nimam pa osebno nič proti, me je pa zeo zmotila predstavitev, zato bi rada videla,kaj je dejansko na tem in kaj je res, ker stvari niso tako lepe in enostavne kot govorijo.

Ja, pa smo spet tam…ne poznam dovolj sistema.
Vendar po drugi strani, pa tudi če se razdeli na tri dele, kartica je še brezplačna – kar pomeni, da izgubil nisi, vložka pa tudi ne dal.
Glede kuhinje in cene mimogrede…pri nas jih je veliko, ki kupujejo kuhinje po tej ceni, sploh če imaš večjo kuhinjo in je ne misliš zamenjat naslednjih 10-15let.

mene pa zanima zakaj ste vsi in vse tako nastrojeni in nastrojene ena prodi drugim.
Piramidni sistem in kaj? Pika, moderator naj zaklene to brezpredmetno natolcevanje, kdor se pa hoče it piramido ali se nategniti, naj pa to stori, če mu paše.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Janis kaj lahko to malo bolj pojasniš? O piramidah imam že svoje čisto jasno mnenje:) tega kar si napisala pa vseeno ne razumem.
trr številke niso tako zelo anonimne in ne vem kako bi lahko nekdo karkoli dvignil iz mojega transakcijeskega računa.
Delam z bančnim poslovanjem in se mi to zdi nemogoče.[/quote]

vabim *lyoness* ali še koga drugega, da objavi svoj bančni račun kar tu zgoraj, poleg IP in nevednosti uporabnika znam kar hitro obogateti…

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Ljudje božji, kje vi tukaj vidite piramido?
Brezplačna kartica, brez vložkov, dobivate samo povrnjen del nakupov.
Rabatna kartica, ki se financira od marže trgovcev in ne od vlagateljev.
Ljudjem se splača imeti to kartico zaradi povračila dela nakupov, trgovcem pa zato, ker krog imetnikov te kartice kupuje pri njemu in ne pri konkurenci.
Po vaši logiki je potem tudi Mercator pika piramida. Samo Mercator ne rabi vašega TRR, ker vam za nakupe daje pike in nalepke, Lyoness pa denar nazaj.

Jz sem tud naročila kartico lyoness.
Zanima pa me, se mogoče že kaj ve, katere trgovine bodo v Sloveniji v tem sistemu nakupovanj?
V Avstriji je Muller, pa neke bencinske črpalke…kaj pa bo še pri nas, poleg REBEL trgovin?

Veliko podjetij ima javno objavljeno številko TRR. Recimo Mercator:

Matična številka: 5300231
ID za DDV: SI45884595
Poslovni račun: TRR: 02922-0015960569 NLB

Mega ne, če tega nisi vedel do sedaj, potem pa kar na delo. Verjetno bo tvoje naslednje javljanje že kar s tihomorskih otokov.

Eno je podjetje, drugo pa fizična oseba….

Potem pa naj gre na http://www.bizi.si, kjer so prav tako javno dostopni podatki vseh obstoječih doojev, ddjev, spjev in kar je tega (matična, davčna, TRR številka). In spji so pravno izenačeni s fizičnimi osebami. Prepričan sem, da se tega ne da zlorabiti. Če pa kdo trdi drugače, ima na široko odprta vrata, da pokaže svoje hekersko mojstrstvo.

Povej kje so javno objavljeni podatki o trr fizičnih oseb – ne prodajaj buč (kot kaže neka modna muha okooli noči čarovnic) o sp, doo ,dd, in podobnem…

Niso nikjer, tega sploh nisem nikoli trdil, bolje beri drugič. Pravim le, da so spji pravno izenačeni s fizičnimi osebami in če zna mojster shekati račun fizične osebe, bo znal tudi tistega od spja. Dovolj jasno zdaj?

Ko boš razumel razliko med računom pravne osebe in fizične osebe pa se oglašaj…

A res nimate kaj druga počet, kot izzivat, napadat drug drugega?

Res ste dolgočasni :((

dolgčas,

imaš zelo prav.

:))

Prosim brez optoževanja, ker je to resni forum in ne čvek kar tako. Če zadevo argumentirate bo debata bolj plodna.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Najprej lep pozdrav vsem skupaj!
Glede na to da sem prebral vse objave takšnih in drugačnih ljudi na temo lyoness se mi zdi da nimate pojma! Določeni vejo zakaj se gre in takim dam tudi prav da pri svojem mišljenju ostanejo!
Kajti zadeva kot je Lyoness kartica je vrhunska!Imam jo tudi sam!
To kar pišete da je treba vlagat 2000 eur je sam larifari!JA LAHKO ČE ŽELITE!Da prej izpolnite pozicije in vam denar začne kapljati nazaj!Ni pa potrebno!Verjemite VSI pametnjakoviči ki mislite da je to (larifari, MV pa tko naprej) se krepko motite.Je pa res da je piramidni sistem!Kartico Lyoness bo do konca leta 2010 v Sloveniji uporabljalo najmajn pol miljona Slovencev!Glede na to da se je zadeva razvila že v 11 državah Evropske unije npr.(Astrija 90% prebivalstva, Nemčija 90% prebivalstva, Švica itd).Potem takem je zadeva RESNA!PUSTITE SE PRESENETITI!!!
REZULTATI BODO VIDNI DRUGO LETO ko bo zadeva tudi medijsko objavljena!
HVALA in lep pozdrav pa brez zamere!

Moje mnenje glede kartice je tako,kdor jo želi met si jo bo že priskrbel..iz izkušenj pa vem,da so bili ljudje že prevečkrat naplahtani,da bi še sploh v kaj verjeli,niti v kartico ki jo omenjate..dons ti ne da nobeden nič zastonj.Zato take oglase na forumu ne podpiram in kapo dol piramidi 25,se strinjam s tabo.
Za tiste,ki jo imate ugodno nakupovanje in varčevanje!
Za tiste,ki jo nimamo pa ugodno naložbo v nekaj donosnejšega!
Pa lep pozdrav vsem!

zanima me zakaj je potrebno dati davčno številko. naslov že razumem da vedo kam ti poslat kartico, ampak davčno številko pa rojstni datum,,,?????. recimo da odpreš nov trr…. sam vseen se sliši preveč lepo. konec koncov vsi nakupujemo in hodimo tankat naše jeklene konjičke a ne….

Vse vas, bi rad enkrat videl. Ko naredite iz preproste reči en velik zmazek. Bojazen pri ljudeh je pa še kar prisotna. Kdo ali katera ima od vas danes kartico?

In kje so zdaj vsi tisti, ki imajo kartico že 5 let in bi morali biti po vsej logiki že milijonarji?

hihihihi, uzela jih magla:-)

Jaz sem svojega znanca blokiral na telefonu, ker mi je skos težil o teh lyoness reklamah 🙂

Še zdaj po parih letih me ne more poklicati 🙂

New Report

Close