Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bi rekla……..?

bi rekla……..?

da je danes večina vesela, ker gre v službo?
Ane?
In da ste srečni, ker vam vsakih 5 minut ne bo treba nekej dajat v usta?
ane?
dobr jutr na povsem navaden, deževen dan!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ooo jutro si mi besede snela z jezika….pomoje so vsi na dpustu,pa se tud tuki pozna zatišje….mi navadni smrtniki,pa lepo arbajtat…)))

Glede hrane no coment..mene še sedaj želodec boli,pa pretiravala lih nisem….ampak je too much….bom za silvestra prekleto premislila,kaj bom dala na mizo..solato pa neč drugega……..dans bom mela ziher post na vodi…..

ojla Steff

ma ja , ni problem s futrom :)) zajček tko al tko mora jest.
Je pa problem ker bi zajči rad meu mal frej , to pa ja.

Ker zuni noro dežuje , pa delat moram ): se vzdržim nadaljnjega komentarja , ker bi bil neprimeren 🙂

a lahko dam tuki lubije moji Marički ?
**

ja res nekaj samuje tole tjavendan , ampak nekako sej smo vsi tuki nekje:)

stef naj ti bo lep dan

hej štefi… šihta je sam še za vzorec… samo danes…. potem pa… frej tajm do ponedeljka :))

lepo jutro, čeprav je dež k strela 🙂 pa en lep dan!!! Vsem!

zajček jutro lepo z željo, da boš kej frej 🙂

Jani je še pol ure na šihtu pol pa frej do next monday :))))

zajčku pa lupčka!!!!

MAŠ PRAV.
PRAV NOBENE SOLIDARNOSTI NI VEČ NA TEM BOŽJEM SVETU:-((((
ŠE TAZGA NI VEČ, DA BI Z NAMA JOKAL TUKAJ:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hvala zajček za lepe želje…
sicer so mi dan že polepšali ene trije kolegi, ki so mi ob novem letu zaželeli, da naj v bodoče ne bom tako hudo nastrojena do moških:-)))
pa jim, žal, tega nikakor nisem mogla obljubit:-)))

japajade Jani, tko se pa ne gre:-))
vsem pošiljaš ene lupčke, men pa nič.
je že dobr, je že dobr:-))
ti v soboto tudi kave ne skuham, te tud ne pogledam, nč…
boš vidu, kolk se boš jokal:-)))

PS
Jani, a bi ti jemu 15. marca ponoč kej časa?
:-))))))

Ja, lahko tudi lubčka meni, kako da ne. Jaz sem
naveličana vsega, najbolj pa bolezni, ki že štirinajst
dni hodi tu po hiši. Zdaj je zagrabilo dete … prej sem
bila jaz taka, da se me bog usmili, zdaj pa čakam samo
še to, kdaj zboli “ta nar ta bolj scrkljan in ta nar ta večji
otrok”, ta bo pa težka in huda, takrat pa si bom zaželela
šihta, resda!

Aja, zajček, seks sem tudi že odpisala, nič ne bo, niti s
seksom v dežju ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hahahah najprej po buči pol pa.. Jani a bi … :))))))))))))))))

štefi.. matr.. kje je še 15. marec :)))))) načelno ja, ampak, dejva se midva to ment tam .. konc februarja :))))))))9

ajd.. evo lupčka tud teb hehehehehe :)))

haha, ko pr nas zboli ta “največji ” otrok, ob pogledu na njegov trpeči obraz nikol ne vem, al naj se smejem ali naj sotanem resna:-))))))))))))))))))

za crknt si grozn Jani:-))))
evo vredu, ok, sprejmem, da ne boš reku, da ne maram, če že enkrat sitnarim kot kakšno sitno babše :-)))))

heheheh štefi, štefi :)))))

Jani , zajček ti lima medenega lupčka na noska.
Bore malo frej bo letos in vem , da bom kar dol padla za nou let 🙂

In to še ni nič v primerjavi će zboli ta velik , vem.
Takrat šele je kalvarija ):

A na križ?
Dobro jutro, draga gmajna! Povejte in razložite
mi, zakaj ne morem spati zdaj, ko bi lahko?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Men pa gre na živce ta trpeči obraz, ker to
pomeni le eno: dej to, a mi “prosim” prineseš
uno sem, a bi “bila tako dobra, pa bi …..” ….
pismo rosno, če tako lepo prosi ja ne morem
pop….it! Potem imam le še slabše dneve, ko
mi čez čas, ko so zdravi ti taveliki otroci, znajo
očitati, kako lepo da skrbim zanje, ko so bolni !!!!

Mater sto mater !

Al’ pa glih 14. marca !!! Tisto je ta nar ta bolj ziher!

O , kuku Mariči..

Saj pri meni je enako. Strašim okol , ne spim , tega sem se vedno bala.
Kaj pa če bi se ga usula do amena , a potem bi spala :)))))))))

skrbi , premišljevanja , utrujenost , vse to botruje nespečnosti. Pa še ta večni dež. Verjemi , ko bi bilo zuni sonce bi bilo čisto drugače , človek se takoj počuti bolj high.

Ooooooooooo, a si tukile? Ja, skrbi in vse ostalo …
in premišljevanje …. in otožnost … in žalost …. in ….
in … ma ku…..c! Kaj čem zdaj? Bom zdaj jokala? Ne,
ne bom! Bom bentila in se jezila in ob tej jezi še vse
postorila! Ponavadi je tako.

Ja, strašiva okol kot kakšni dami v poznih letih, ane?

Tudi usula se ga bom, oja, bogve, če ne ravno danes.
Se spominjaš, ko sva imeli flašo fina kar pod mizo pri
PC-ju, pa sva vsake tolko časa naredili en šlukec? Ajd,
tako bova delali tudi danes. Ima, da ob 16. uri padeva
dol kot pokošeni snop, ne de?

Pri nas je ponoči snežilo. Imamo belo odejo. Sicer menim,
da bo le “dopoldanska”, potem pa bo že izginila. Dobro se
mi zdi, da sem prosta, da sem doma, da mi v tej plundri ni
nikamor treba …..

mariči…iz vse povedanega- tvojega in mojega sledi le eno:
SPLOH NI VAŽNO S KOM SE ŽENSKA POROČI, VSI SO GLIH :-))))))))))))))

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to je to !!!!

Ej, sem se zdejle namazala z eno kremo, ki
mi jo je dala prijateljica. Diši po zvončkih …. ojej,
diši tako, kot bi si k nosu nesla šopek zvončkov,
zamižala in …. ojej, da ima mene zdaj kdo priliko
od blizu povohati po licih …. ojej, ojej … sem kar
cel nos notri v škatlico pomaknila ….

HAHAHA
BERI, KAJ SEM NAPISALA mARIČI.-)))))

No, pogosti so tudi prizori kot sedajle, ko je prinesel časopis, ki je bil zataknjen za vrati v garaži. Vzamem ga, da ga PRVA preberem. On pa:”A sem ga ZATO šel iskat”?!
hehehe
ampak se nisem ozirala na izrečene besede, polne groze in osebnega trpljenja, hahahaha.

tak občutek imam kot da si zardel do korenin :-)))

za nočno delo dobim datum v naprej…
in saj veš mariči.ponoč je fajn, če si v ta pravi drušni:-)))

New Report

Close