Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bi rekla……..?

bi rekla……..?

Ojej, ojej, Stephi, vidim ta fris, vidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm ga,
vidim tiste veliiiiikeeee oči in vidim tiste iztegnjene roke, ki ostajajo
po odvzemu časopisa iztegnjene, kot bi vse svetnike moledovale
za pomoč, vidim ta prizor in se hahljam, hahljam …. ja, mučeniki so
tile gospodje, o pa kakšni mučeniki.

Veš, kakšna je bila prva, ki jo je to jutro naš “gospod” izustil, ko
sem tulila gor po stopnicah, naj dvigne rito iz postelje …????

“Pa zakaj me moraš spraviti ven, ko pa je notri tako lepo in tiho in mirno in … ja in uspavajoče …? Še bi, a veš, čisto lahko bi še, pa prav res bi še …!”

Kdo ne ve, da bi še, ko si je tako lepo “ogrel” ??? Mene pa zagrabi živa groza in krik ob pogledu na njegovo frizuro in vse, kar sledi “razpuščenemu grmovju” navzdol do kosmatega obraza, ko se mi v hipu zazdi, da sem se srečala z enim od dvanajstih ….. tistih iz povesti o Petru Klepcu, saj veš, kaj mislim ane, no, krik groze onemi in se spremeni v zlobni nasmešek, tisti najbolj zlobni, kar jih premorem, ko mu povem:

“Eh, prijateljček, bo kar treba iti v tuto, pa v čevlje, jaz pa bom šla na kavč, pod topli kovtrček, odprla si bom TV, pila bom kavico in mi bo takooooooo zelooooooo lepoooooooooo!!!”

Hm, hm, hm … komentarjev ne bi ponavljala.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hudir a da je snežilo ?
Ja jaz definitvno ruknem štamperle dva , deset in sem za 🙂
se spomnim ja , ej to je bilo noro takrat . Mormo ponovit. hehe ej , maš tm dol u frizerju še šnopc:)

Ne pravi, ooooo ne pravi !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mi to vemo. Prava družba , to je za crknt fajn !

V katermu “frizerju”, a spodi u kuhni? Mam, mam, ga mam od ene dobre prijateljice, ne veš, kako pogreje … ej, a greva pojnga?

Ma ne za crknt, duša, za “delat”, ja, ja, za “delat”. Mater ej, pogrešam vas.
Pa kako! Bom to hitro uredila, bemu sveca!

jaz že celo živlenje iščem primerno kremo, ki bi bila ravno prav mastna in vlažna za MOJ OBRAZ
(da ne bo kešnih perverznih drugih misli!)

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

jest vem zakaj ne spim..ker me je tavelika s komolcem direktno sunla pod rebra,da sem vidla sonce in zvezde hkrati.Bemti! Pr nas je v taveliki postelji luda gužva…hudirja da se bo tastara spravila na pograd pa bo mir….isusek isusek..))!!!

hahahahahaha
a ni zanimivo mariči…….
so bili časi, ko se je človeku vse našteto zdelo “silno ljubko”, hahahahaha

hahahaha
mariči, si mi polepšala dan:-)))
si tudi jaz kar predstavljam to kosmatost tam v vaši postelji, hahahaha

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ja u tistem ja ! Tm u tistem prostoru ko zajček lohka rauha
ej hahahaha si me narežala , a veš tam ko se ga midve usujeva naskrivaj:)))))))))))))
hahahah bemtiiiii koruzo , pa špinačo skup !

hahahahhaa opice babje…)) hihihi ke mata šnopc..da se ga še jaz usujem..ajdi hitr!:))))

heheh tamala , ma kaj se ne moreš navadit , da ne spiš v množini. hehhe…krščen matiček enga oreng opedeni:)))))))))
jutro , **********

Ja pridi.
Ti povem tele praznke se ga kr ULIJ !

HEHE

hahaha a ti eno anekdoto povem..moja sodelavka haha take smo ženske.ma naštudirano s katero kremo se mora namazat zvečer,da ji da mož mir…hihihihihi

in ko hoče met gmah hahah se namaže na debelo po obraz s kokosovo kremo…heheh dec se jo še dotaknt ne upa..hihi krema mu namreč tak smrdi..hihi da dol padeš,kolk je bilo solza ko smo debatirali o tem.)))

:)))))))))))))))))))))))))

jaz se spomnim časov ko se nikakor nisem mogla z njim pogovort kadar je blo kaj. Vedno ni mel časa…pa to in ono , ni mu blo zanimivo. In so bili še časi laufanja u austrijo , gužve grozne pa smo stal pred tunelom , on u autu jest u autu , pa sem se ga lotla :))))) ni meu kam :)))
dobr nima veze s seksom tole :)))))))))))))
ma katera ve , katera krema pa dobr užge za seks ? :))))))))))))

pismo je hudč,ko se ga začneš brant!!! hehehehehe

dejva midve mal zamenjat pozicijo..hihihi

Aja? hehehehe in kaj bo poj?

nikoli se ne sprašuj kaj bo pol ??????????????
hahahahah
smotka

ahhh zajčk..jest sem zalublena…dej mi liter sem!!

Ti , dam ti dam *
ma dam ti
sej bom ga jest tud :)))))))))

nenene ej neeeeeeeeeee
ne se brant če je ok :)))))))))

porka duš !

zajček a veš uno… saj po novem saj po novem letu boljše bo :)?

če si jo sem pa tja zapoješ, zna pomagat :)))

dobro jutro radni narod tega foruma :)))) pa jutro zajčku pa lupčka 🙂

sej nad mojo glavo se bohotlo steklenice…mmm medica a bo uredu? matr se ne spoznam na te pjače…..

New Report

Close