bi rekla……..?
Ojej, ojej, Stephi, vidim ta fris, vidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm ga,
vidim tiste veliiiiikeeee oči in vidim tiste iztegnjene roke, ki ostajajo
po odvzemu časopisa iztegnjene, kot bi vse svetnike moledovale
za pomoč, vidim ta prizor in se hahljam, hahljam …. ja, mučeniki so
tile gospodje, o pa kakšni mučeniki.
Veš, kakšna je bila prva, ki jo je to jutro naš “gospod” izustil, ko
sem tulila gor po stopnicah, naj dvigne rito iz postelje …????
“Pa zakaj me moraš spraviti ven, ko pa je notri tako lepo in tiho in mirno in … ja in uspavajoče …? Še bi, a veš, čisto lahko bi še, pa prav res bi še …!”
Kdo ne ve, da bi še, ko si je tako lepo “ogrel” ??? Mene pa zagrabi živa groza in krik ob pogledu na njegovo frizuro in vse, kar sledi “razpuščenemu grmovju” navzdol do kosmatega obraza, ko se mi v hipu zazdi, da sem se srečala z enim od dvanajstih ….. tistih iz povesti o Petru Klepcu, saj veš, kaj mislim ane, no, krik groze onemi in se spremeni v zlobni nasmešek, tisti najbolj zlobni, kar jih premorem, ko mu povem:
“Eh, prijateljček, bo kar treba iti v tuto, pa v čevlje, jaz pa bom šla na kavč, pod topli kovtrček, odprla si bom TV, pila bom kavico in mi bo takooooooo zelooooooo lepoooooooooo!!!”
Hm, hm, hm … komentarjev ne bi ponavljala.
jaz že celo živlenje iščem primerno kremo, ki bi bila ravno prav mastna in vlažna za MOJ OBRAZ
(da ne bo kešnih perverznih drugih misli!)
hahahahahaha
a ni zanimivo mariči…….
so bili časi, ko se je človeku vse našteto zdelo “silno ljubko”, hahahahaha
hahahaha
mariči, si mi polepšala dan:-)))
si tudi jaz kar predstavljam to kosmatost tam v vaši postelji, hahahaha
hahaha a ti eno anekdoto povem..moja sodelavka haha take smo ženske.ma naštudirano s katero kremo se mora namazat zvečer,da ji da mož mir…hihihihihi
in ko hoče met gmah hahah se namaže na debelo po obraz s kokosovo kremo…heheh dec se jo še dotaknt ne upa..hihi krema mu namreč tak smrdi..hihi da dol padeš,kolk je bilo solza ko smo debatirali o tem.)))
:)))))))))))))))))))))))))
jaz se spomnim časov ko se nikakor nisem mogla z njim pogovort kadar je blo kaj. Vedno ni mel časa…pa to in ono , ni mu blo zanimivo. In so bili še časi laufanja u austrijo , gužve grozne pa smo stal pred tunelom , on u autu jest u autu , pa sem se ga lotla :))))) ni meu kam :)))
dobr nima veze s seksom tole :)))))))))))))
ma katera ve , katera krema pa dobr užge za seks ? :))))))))))))