Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bi rekla……..?

bi rekla……..?

sej nad mojo glavo se bohotjo steklenice…mmm medica a bo uredu? matr se ne spoznam na te pjače…..

uh medicaa je kull ti kr nagn :)))))))))

Jest tud ne vem , ampak če je sladko kr nagnem še ke do konca leta po pa konc.

Moj mili ljubi Jani cukrček.
Ja sej vem sej bo , je zajček zdej full korajžen veš.
Pa bojevit , mu paše bojna uniforma pa šnelfajerca.
lubija

Mam jest skrito rezervo ja, tam doli, ane zajček, tam doli u rauh-kamri! Ti sam pridi, perla, ti sam pridi. Saj že sto let obljubljaš, da prideš, pa te še ni bilo okrog. Koko bi tvoja malčka imela lufta za laufat, a veš kok!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Kuuuuuuuuuuuuuuuugaaaaaaaaaaaaa, a spet se te je lotila tale čudna bolezen ??? A nimaš nobenega pravega antibiotika, bemu sveca. Kar naprej bolehaš in bolehaš za to boleznijo, sej ni čudno, če te kar zamnjkuje! Ti, ej, a je to zlo nalezljivo? Da nauš okužla vse okrog sebe! Jest se ne dam, bemtiš, jest ne! Jest se pustim sam smrkanju, pa kašljanju, tko!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja , ej prit Perla evo te pelem jest bemu sunce, da boš sploh vidla kaj se prav žiut tm pr Marički u kevdru:)) tm k je šnopc !

Pa kilo šnopca ! Janči banči, a si ti doma ?

Ja seeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj no, seeeeeeeeeeeeejjjjjjjj, sej smo mislili sam na fris, kukar jaz, ko si jo mažem, tole ……………..

suho kožo na frisu !

hehe ta je pa dobra.
Mah nč , je treba pomagat ji :)))))))))

hahahaha bemti k bom res pršla,naložila zajćka in gremooooooo k Marički aham…..a pridem…hihii pol boš vidla hudička…)))

New Report

Close