Bi se radi znebili dedka in babice
Evo cepci, imate lepo možnost, da se na popolnoma legalen način znebite dedka in babice:
Ugledni njemački Institut Robert Koch savjetuje: Cjepivo AstraZenece ne bi trebalo davati starijima od 65 godina!
v kateri pa si?
se ti bom z veseljem pridružil, če imate še kaj prostora v sobi in če vas ni preveč okuženih
[/quote]
posebno sobo. Prijatelj dela tam, če češ , ti lahko rezerviram. VIP kartico dobiš takoj. Mater ti mora bit hudo v tvoji koži. Saj veš kaj pravijo. Nora glava, celo telo trpi. Daj vsaj kaj glede besedne zveze, ki jo tako specifično tvoriš. Kaj spremen, da te ne bo vsak pogruntal, če že bolehaš z več osebnostno motnjo. Tudi domišlije za laganje ti primanjkuje.
posebno sobo. Prijatelj dela tam, če češ , ti lahko rezerviram. VIP kartico dobiš takoj. Mater ti mora bit hudo v tvoji koži. Saj veš kaj pravijo. Nora glava, celo telo trpi. Daj vsaj kaj glede besedne zveze, ki jo tako specifično tvoriš. Kaj spremen, da te ne bo vsak pogruntal, če že bolehaš z več osebnostno motnjo. Tudi domišlije za laganje ti primanjkuje.
[/quote]
jaz pišem pod enim nickom že kar nekaj let.
kaj pa ti in tvoj VIP prijatelj?
se mi je zdelo, bolje sem vedel.
vsi hinavci počnete enako…
[/quote]
ego ne bi preveč v višave odnesel, se ti lahko zgodi, da boš močno tresnil ob tla. En kup nickov imaš pišeš, lažežeš, potvarjaš pod njimi in ti drugim pripišeš hinavščino. Daj vsaj spremni stil pisanja, da te folk ne bo pogruntal. Potem lahko komot, lažeš še naprej.