Bi šel kak resen+SAMSKI na Pohorje?
Sem iz SV dela naše kokoške, a ker nimamo hribov, se rada zapeljem do vnožja Pohorja ali Kalvarije, in grem na šetnjo. S psom ali pa tudi brez (če grem višje do Bellvue). Ker sem nekaj časa nazaj končala zvezo, bi bilo lepo kdaj to samoto zapolniti z družbo nekoga, ki je easy-going (30+), no drama zone, ki ga zanima pohodništvo, ko bo toplejše vreme recimo s SUPom na kakšno jezero ipd. Ker nimam želje po druženju s komerkoli, saj prijatelje imam, iščem kvečjemu enega samega, s katerim bi se družila zgolj prijateljsko, da se spoznava in vidiva, če je to to (brez skritih namenov, NE iščem avantur). Če si sproščen, zabaven, rad športaš (hribi, smučaš, kolesariš/tečeš), potuješ, skratka ceniš življenje in ga živiš s polnimi pljuči, bom vesela novega poznanstva. Nekaj let sem preživela v tujini, zato mi sedejo odprti ljudje, ki radi spoznavajo tuje dežele in kulture.
Vezani/poročeni/avanturisti naredite obvoz prosim. Dolgoročno dopisovanje me ne zanima, pač pa par mailov, da se spoznamo, in dogovorimo, če bo prišlo do ujemanja.
Jaz delam pogosto v Mariboru , ker izvajam delo na terenu. Drugače sem originalno iz Krškega, zadnja leta dosti hodim v gozdove, hribe in odrivam lepote narave. Sem pa bolj umetniški tip, veliko pišem. Zanimivo bi te bilo spoznati. Lahko me kontaktiraš na [email protected] ,pa zveš še kaj več, na srečanje.
Hej hej!
Poslji mi email na [email protected]
Sem za kako pohodniško družbo. Obožujem hribe, kolo, plavanje in imam tudi sam psičko, ki prav tako obožuje družbo ljudi, še bolj pa drugih psov.
Sem iz štajerske.
Forum je zaprt za komentiranje.