Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi šel kdo na dugi otok – polrobinzonska hišica – za deset dni konec julija ??

Bi šel kdo na dugi otok – polrobinzonska hišica – za deset dni konec julija ??

Mi smo bili že dvakrat, dve hišici sta v samotnem zalivu, 2 km od mesta Sali, avto imaš dvesto metrov od hišice na hribu, prtljago pa ti dostavijo s čolnom, da je ne rabiš nositi iz avta po hribčku…

šli bi tudi letos, problem je , da oddajajo po tednih, en teden nam je premalo, dva pa preveč…. šli bi za 11 dni, pa poiskali še nekoga, ki bi šel za 10 dni, tako bi imel lastnik pokrite tri tedne, menjave so na soboto…od 13. 7. do 3. 8. imajo še prosto…

cena je 70 EUR za hiško, ki ima dve spalnici z zakonskima posteljama, kopalnico, kuhinjo in dve terasi, do morja je kakšnih 15 stopničk, ob plaži je senca, zastonj pa dobiš ribe brancine in orade od lastnika, ki ima ribogojnico 🙂

res pa ni klime in elektrika je za kakšen radio in polnilce za telefone….

če je kdo zainteresiran za 1o dni od 24. 7. do 3. 8. 2013 naj se javi…aja ta cena je zato, ker se dogovarjamo direkt z lastnikom, preko agencije je cena čez 100 EUR na dan…

Neudobna hiška za 4 ljudi pa 100 € na dan? Za ta denar se dobi fantastičen apartma s klimo, s svojo plažo s tušem na plaži in garažo za avto. Pa vse trgovine in ostalo v bližini. Tja ne grem, niti če mi plačaš. Kaj če se kaj zgodi? Si kot Robinson na pustem otoku.

Kakšna je pa plaža pri tej hiški? Imaš kakšen link, da si jo ogledam?

Oprosti, a ti znaš brat?? Cena je 70 eur na dan, avto imaš 200 m stran, mesto Sali z trgovinami, gostilnami, zdravnikom pa 2 km stran…

enim pač odgovarja, da imajo na dopustu svoj mir in to, da mi deset dni ni potrebno niti enkrat pogledat na uro, da imajo otroci 20 m od plaže hrano in pijačo in si lahko cel dan postrežejo sami, zvečer pa kaj skuhamo ali spečemo na žaru, drugače pa plavamo, se potapljamo, lovimo ribe, beremo ali se kartamo v senci…. je zame idealen dopust…

Imaš link, ali kakšno sliko?

Jaz bi tudi link. Potem bom lastniku ponudil 20 procentov višje plačilo in bom zasedel avtoričin termin, ki bo lahko rekla bye bye dopust. Heheheheh

Ha ha, model, ja pa hot dog v bližini, pa hamburger, pa šetanje po gradu! Sploh ne veste kakakšen Dopust (namenoma pisan z veliko) je to. Tudi cena ni pretirana, sicer pa kaj bi bilo če bi imeli vsi isti okus ali bi bili vsi po samotnih otočkih ali pa v ošmekanih s klimo opremljenih aparmajih, kamor ne grem če mi plačaš, dopust je zato, da spremeniš stil življenja, da se odklopiš, ampak spet bi lahko debatirali naprej…..

Kje pa dobis tak fantasticen apartma za tak denar?

jaz bi šel, obvezno pa rabim lokacijo in sliko plaže.

Živjo,

mi smo zelo zainteresirani za drugo leto, letos smo žal že rezervirali in delno plačali drugje. Tak dopust nam je enkraten, Dugi otok tudi.

Če je le hiša ok opremljena, se lahko zmenimo.

Prosim za kakšno sliko na petra@t-2.net.

LP!

Samo še ene kolege počakam, da mi odgovorijo, potem pa vam prilepim vse linke in podatke!!

Ll

Tule je link, ne vem, če bo kdo še gledal za toliko nazaj, moram pa javiti lastniku v parih dneh…

http://www.adriatic.hr/sl/hrvaska-dalmacija-dugi-otok-uvala-dumboka/namestitev/489/A-489-a

New Report

Close