Bi si katera želela JJ za svojega moža? Bi šla z njim v posteljo?
Ampak jj mi je qul. Ko si je našel urško so nekaj govorili da je lovača oz, kje ga je staknila. Mene ubistvu ni nič kaj dosti presenetilo. Domnevam, da je v vezi pravi dec ali kako naj povem. Tak, ki drži familijo finančno gor, pelje druzino kam ven in mu ni nic težko narediti za svoje. Tak, ki se vedno odpre vrata svoji ženi in jo po letih in letih zakona še vedno povabi ven na vecerjo kot prvi dan. Tako mi deluje, kaj je res nevem. Če bi mene povabil ven bi šla 🙂
Neko dobro karizmo ima, ki mene kot žensko privlači. Ampak imam že nekoga podobnega doma. Je pa zanimivo, da je njegov volilec in ga podpira 100%. In je tak kot sem opisala zgoraj. Hm…. mogoce bo kaj na tem.
Pa ne se zdaj javljat levicarji s svojoimi nabluzami, o njem govorimo kot o moškem ne o politiku.
Na Janeza Janšo gledam na zelo spoštljiv način. Cenim ga kot človeka. Kot tip človeka se mi zdi zvesta oseba, verjamem, da se nikoli ni zapletal v avanture, ki je vedno iskal partnerko za dolgotrajno, resno partnerstvo. Mislim, da ima glede tega poštimane stvari v glavi v nasprotju z kakšnim Cerarjem, ki je v življenju zamenjal morje žensk (kako naj takšen vodi državo, če še žensk ne zmore obdržat).
Ker ima ženo in dva mlada otroka, mu želim predvsem trden zakon in prijetno starševstvo. O intimi z Janezom Janšo niti ne bom razmišljala (ker je od mene starejši več ko 20 let in mi je to preveč, da bi ga gledala kot na partnerja), verjamem pa, da zna biti šarmanten. Je pa moj tip človeka v smislu karizme, resnobnosti, pripadnosti tradicionalnim vrednotam, konzervatizmu.
Eh, jaz imam moža, ki ga ne bi menjala, mi je pa Janša tudi kot moški všeč. Zdi se mi dozorel, dorasel. Ne vem, če to lahko rečem za katerega koli drugega našega politika njegovih let, rečimo 50+.
Tudi Urška mi je ženska in pol. Lepa, sposobna… Po moje sta skupaj prav fajn. Pa Janez se mi zdi, da mora biti zasebno zabaven in iskriv.
Glede zgodovine pa… Če sta onadva zadovoljna, sem jaz tudi.
Na Janeza Janšo gledam na zelo spoštljiv način. Cenim ga kot človeka. Kot tip človeka se mi zdi zvesta oseba, verjamem, da se nikoli ni zapletal v avanture, ki je vedno iskal partnerko za dolgotrajno, resno partnerstvo. Mislim, da ima glede tega poštimane stvari v glavi v nasprotju z kakšnim Cerarjem, ki je v življenju zamenjal morje žensk (kako naj takšen vodi državo, če še žensk ne zmore obdržat).
Ker ima ženo in dva mlada otroka, mu želim predvsem trden zakon in prijetno starševstvo. O intimi z Janezom Janšo niti ne bom razmišljala (ker je od mene starejši več ko 20 let in mi je to preveč, da bi ga gledala kot na partnerja), verjamem pa, da zna biti šarmanten. Je pa moj tip človeka v smislu karizme, resnobnosti, pripadnosti tradicionalnim vrednotam, konzervatizmu.
[/quote]
Za božjo voljo, kaj vse po svetu lazi…
Pa sploh ne dvomim, da je zaljubljen v jj-a. Tudi violetki in mesecu je zmešal glavo. So kot pobesnele zatrapane najstnice, ki blatijo qul tipa samo zato ker jih ne šmirgla . Hahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahaha
Obračajte kakor želite, ampak jaz sploh ne dvomim da je nekaj na tem. Vsaj kar se tomičke tiče 😉
Pa sploh ne dvomim, da je zaljubljen v jj-a. Tudi violetki in mesecu je zmešal glavo. So kot pobesnele zatrapane najstnice, ki blatijo qul tipa samo zato ker jih ne šmirgla . Hahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahaha
Obračajte kakor želite, ampak jaz sploh ne dvomim da je nekaj na tem. Vsaj kar se tomičke tiče 😉
[/quote]
Ne vem, kako bi šlo pri njima na dolgi rok. On je strasten praktik, ona svobodna zrakoplovka. Sicer jo on podžiga iz energijskega vidika, vendar je njen energetski mars bolj sanjav in se posveča sebi in svojim nastopom pred publiko. Njegov Uran sedi na njenem Marsu; iskre se krešejo, kakšna elektrika! Ampak to ni ljubezen. Če bi bila ta planeta v posamezniki karti, bi rekli, da se ta človek požvižga na nevarnost in z glavo rine v zid, dokler ne pride do nesreče.
In odgovor na vprašanje: JJ me kot moški odbija.
Ne vem, kako bi šlo pri njima na dolgi rok. On je strasten praktik, ona svobodna zrakoplovka. Sicer jo on podžiga iz energijskega vidika, vendar je njen energetski mars bolj sanjav in se posveča sebi in svojim nastopom pred publiko. Njegov Uran sedi na njenem Marsu; iskre se krešejo, kakšna elektrika! Ampak to ni ljubezen. Če bi bila ta planeta v posamezniki karti, bi rekli, da se ta človek požvižga na nevarnost in z glavo rine v zid, dokler ne pride do nesreče.
In odgovor na vprašanje: JJ me kot moški odbija.
[/quote]
Jj dol visi za violetko. Njej se pa sanja o njem 🙂
Ima neko posebno energijo, sem ga gledala in poslušala na eni prireditvi v živo. Pred njim je bilo mnogo govorcev, ki sem jih težko poslušala, že ko je prišel Janša, se je energija povsem spremenila in dobesedno sem požirala njegove besede, njegove kretnje, pavze…res je odličen govorec in me je res izjemno presenetilo, da lahko ena oseba tako spremeni energijo v prostoru, do takrat mi je deloval bolj zaspano, ko sem ga gledala po televiziji, ampak ko ga vidiš v živo in začutiš to energijo, je pa čisto druga pesem.
Ima neko posebno energijo, sem ga gledala in poslušala na eni prireditvi v živo. Pred njim je bilo mnogo govorcev, ki sem jih težko poslušala, že ko je prišel Janša, se je energija povsem spremenila in dobesedno sem požirala njegove besede, njegove kretnje, pavze…res je odličen govorec in me je res izjemno presenetilo, da lahko ena oseba tako spremeni energijo v prostoru, do takrat mi je deloval bolj zaspano, ko sem ga gledala po televiziji, ampak ko ga vidiš v živo in začutiš to energijo, je pa čisto druga pesem.
[/quote]
Waw!… saj verjamemo no, kako so veliki vodje tekm zgodovine vedno lahko manišulirali z množicami. Na račun takih putktutk, ko ste nekatere. Od 16.10.1919 napirej 🙂
Oho, pa še kako. In to že od nekdaj. Bil je moja skrita velika simpatija takoj oziroma kmalu po osamosvojitvi. Sem celo njegovo fotko nosila v denarnici. Deloval mi je/in mi še deluje izredno seksi, karizmatičen, pozitivna oseba, v kateri ne vidim vse tiste zlobe, s čimer ga obkladate rdečkarji. Prav nasprotno, zdi se mi, da ste mu fauš, oziroma, da mu polena pod noge mečejo same meuže kot so Küčan, Cmerar, Šarac, Kordeš, Mesec in tud Pahor ki mu ne seže do kolen.
Je pa seveda v njegovih političnih odločitvah tudi marsikatera taka, da se z njo ne strinjam niti jaz, njegova velika fenica. Naprimer dejstvo, kakšne ministre in predvsem ministrce je izbral v svojo vlado. Seveda natürlich, da je bil to eden od pogojev, da je sploh zasedel premiejski fotelj, ampak sama bi mu svetovala/ukrepala drugače. S takimi capini in capinkami kot sta, predvsem Počivalšek in una kurbenhause Simona ministrca za šolstvo, ne bi šla v vlado niti pod razno. Rajši bi speljala nove volitve in ker bi (vsaj upam) folk videl/razumel, da ne grem skup s cigani za nobeno ceno, gladko zmagala. In potem bi imela koalicijo z večino člani iz svoje stranke in mi ciganska opozicija ne bi mogla povzročat težav pri izbiri ministrov iz lastnih vrst.
Seveda, pa je Tomićka in še marsikatera rdečkarca od glave do nohtov na nogi zatrapana vanj. In dejstvo je, da je JJ ne šmirgla. In katera ranjena lisica v takem primeru ni napadalna? Violetkin ponos zelo mukotrpno trpi, ker ona je pa ja filmska diva, kot bi primerjala Greto Garbo z eno navadno amatersko razcapanko v vaškem gledališču. Samo da je v tem primeru ta razcapanka Violetka Tomićeva in ne Greta Garbo-jasno kot beli dan, a ne?