Bi si katera želela JJ za svojega moža? Bi šla z njim v posteljo?
Če bi jaz lahko tako legalno kradel milijone, kot jih on, bi ženo vozil v privatnem letalu, na morje ne bi hodili več na slovensko obalo in v kampe ampak na maldive, prenočevala bi pa v hotelu pod vodo itd. Ja, ob takih milijonih bi tudi jaz lahko razvajal in igral vse, kar lahko. Ne pa, ko primanjkuje denarja do naslednje plače, pa se začneva že prepirati koliko denarja za kaj porabiti, pa zakaj si zdaj tokupil/a, ko pa do konca meseca ne bomo imeli za hrano itd? Na restavracijo pomisliva samo, če kaj kdaj preko bolhe prodava, kar ne rabiva. oz. bolj natančno, v restavracijo greva dvakrat ali pa trikrat na leto. Janša ob nakradenem denarju lahko hodi 3x na dan jest ven v najdražjo restavracijo, kjer jima še z rdečo preprogo posebej pogrnejo pot do mize.
Tebi se še sanja ne, kako bi rad kdaj sam svojo ženo razveselil, presenetil in ji naredil nepozaben trenutek, da bi jo kam peljal, pa ne morem, ker na koncu čisto vsak mesec upava, da kaj ne crkne, ker za hrano še bo, za bencin pa komaj.
Janša ima toliko denarja, da lahko vedoč, da je sam star, ona pa mlada, razvaja svojo ženo na vse možne načine, da bi pri njemu ostala. Dvakrat pa ni za reči, da nima zraven njega še koga drugega.
Poglej si Jelinčiča. Si je mislil, da je tata mata, ker ima zelo mlado, in da je osvajalec ženskih src … konec koncev pa se mu je gonila za vogalom, ko je on rihtal biznise in mu pokradla nakraden denar oz. nepremičnino in še kaj.
Ja, daj mi vsaj milijon evrov, neki drobiž v primerjavi z janšo, pa bova z ženo živela kot v raju. Nikoli se kregala, nikoli gledala v denarnico, koliko še imava, ampak samo, kaj še dela ta denar v denarnici.
Največja razloga za razhode oz. ločitve sta samo denar in varanje.
Se tudi sama strinjam, ne vem zakaj se takoj zgodijo napadi, če se samo pove svoje mnenje, že tako ali tako je ta tema tak tabu, da se nihče ne želi v živo o njej pogovarjati.
Jaz priznam, da bi se težko pogovarjala o tem v živo, mi je pa JJ privlačen, čeprav še nisem ugotovila, kaj me na njem najbolj privlači, se mi pa zdi, da je v zadnjih nekak letih zelo zrasel kot oseba.
Sicer je on poročen moški, tako da mu želim vse dobro v zakonu ter veliko sreče.
Zvesta oseba,bi se lahko reklo za človeka, ki je pri tej starosti ŠE VEDNO z materjo otrok, ki jih je imel v mladih letih.
Moški ki ima otroke z več kot eno žensko pa ne moremo reči da je zvest, da je vedno iskal partnerko za dolgotrajno resno partnerstvo…mislim da je bil z materjo prvih dveh otrok precej v daljši zvezi kot je z Urško…
Jaz bi tudi njega izbrala, če bi imela vse naše politike na razpolago. Mladci mi vsi delujejo mehkužno, mlečno, pa ni pomembno ali so iz leve ali desne stranke.
Mislim, da je Janša zelo dober mož, boljši kot je politik.
[/quote]
Pa a ti in tebi podobne, ki padate naj se zavedate, da padate na “masko za javnost” ? :D.