Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi šla v hribe

Bi šla v hribe

V nedeljo bi se rada odpravila na kakšen lažji pohod v hribe…po možnosti na Primorskem koncu. Na Slavniku in Nanosu sem že bila, Snežnik, Prešnica tudi. Prosila bi, če mi svetujete kakšno lažjo pot – do max 2 uri v eno smer, ker mi je že zmanjkalo idej…

Kraški rob, Lačna, Tinjan, Kojnik, do cerkve Marije Snežne… samo tako na hitro.

Hvala! 😊 niti ene od teh nisem poznala…

Detajli izletov (s seznamom hribov po pokrajinah in z res dobrimi opisi poti, za kar vse pohvale tamkajšnjim moderatorjem) na:
hribi.net

Kamor sem krenila, vedno sem varno prišla domov. 🙂

Detajli izletov (s seznamom hribov po pokrajinah in z res dobrimi opisi poti, za kar vse pohvale tamkajšnjim moderatorjem) na:
hribi.net

[/quote]

O waw. Hvala! Ja, saj to mi je najbolj pomembno. Da pridem varno domov in da je realna ocena težavnosti poti in morebitni nevarni odseki ali zajle…tega ne maram, ker se bojim višine in prepadov. 😬

hribi.net

[/quote]

Ja, meni se tudi zdi hribi.net super.

Hvala za luštno temo, ravno v soboto sva bila na Nanosu. 🙂

Misli, pot na Kokoško je tudi enostavna.

Krim, Šmarna Gora, Krnica, Golica, Vremščica, Robanova planina, Trdinov vrh, Volovje rebro, Kokoška, Viševnik, Peca, Blegoš, Kum in Kuk, Velika planina, Kriška gora, Otliško okno, Blejski vintgar…

Vzpon do Krnskega jezera, okoli Bohinjskega, Blejskega in Cerkniškega jezera

slapovi (Savica, Kozjak, Peričnik, Boka, Orglice, Šum…)

pohodi (termine poiščeš) okoli Ljubljane, Od Litije do Čateža, Vertovčeva pot

Kaj boš pa drugega, če ne slediš črednemu trendu puhloglavk, nisi enakovredna. Samo čudno da nimaš googla, da prideš to na mon naznanit?😁

Ja, meni se tudi zdi hribi.net super.

Hvala za luštno temo, ravno v soboto sva bila na Nanosu. 🙂

Misli, pot na Kokoško je tudi enostavna.
[/quote]

Hvala! 😊

Vsekakor pa – kot vedno – vzameš, kar ti ustreza. Ostalo odmisliš. Lahko je uporabno, a za druge.

Krim, Šmarna Gora, Krnica, Golica, Vremščica, Robanova planina, Trdinov vrh, Volovje rebro, Kokoška, Viševnik, Peca, Blegoš, Kum in Kuk, Velika planina, Kriška gora, Otliško okno, Blejski vintgar…

Vzpon do Krnskega jezera, okoli Bohinjskega, Blejskega in Cerkniškega jezera

slapovi (Savica, Kozjak, Peričnik, Boka, Orglice, Šum…)

pohodi (termine poiščeš) okoli Ljubljane, Od Litije do Čateža, Vertovčeva pot
[/quote]

Wooow , neprecenljiva pomoč. Se prav lepo zahvaljujem.

Če bi šla rada v hribe, ti svetujem venerin hribček. Si že šla?

Kaj boš pa drugega, če ne slediš črednemu trendu puhloglavk, nisi enakovredna. Samo čudno da nimaš googla, da prideš to na mon naznanit?😁
[/quote]

Nimam googla. Me je blokiral 🤣 pravi da sem tečna …

Raje poklepetam z ljudmi, ker je bolj osebno, povedo iz lastnih izkušenj in tako sem vedno do sedaj. Google je kot katalog. Jaz nisem za to.. sigurno poznaš tudi ti kakšen lep hribček, bi mi pomagal?

Mali golak. Najkrajša varianta 45 min eno stran, druga 2h. Štartamo v nedeljo ob 7 iz Ajdovščine.

Hvala! A je to kakšen organiziran pohod?

Nimam googla. Me je blokiral 🤣 pravi da sem tečna …

Raje poklepetam z ljudmi, ker je bolj osebno, povedo iz lastnih izkušenj in tako sem vedno do sedaj. Google je kot katalog. Jaz nisem za to.. sigurno poznaš tudi ti kakšen lep hribček, bi mi pomagal?
[/quote]
Ja, k meni pridi, boš lahko še delala zraven, da ne boš imelale na četrt rekreacijo. Jebo vas blesave, ki ne veste več kaj bi sploh še počele….eh

Hvala! A je to kakšen organiziran pohod?
[/quote]

Ne. Grem v lastni režiji. Mogoče tudi spremenim smer, stvar navdiha. Čaven – Kucelj.

Ne. Grem v lastni režiji. Mogoče tudi spremenim smer, stvar navdiha. Čaven – Kucelj.
[/quote]
Pol pa puhlačo iz nekerg grabna vlečejo s helikopterjem, to je že kar redna praksa.😁

Pol pa puhlačo iz nekerg grabna vlečejo s helikopterjem, to je že kar redna praksa.😁
[/quote]

Tu ni potrebe po helikopterjih. Je polno dovoznih gozdnih poti, da se da pridet dokaj zdraveven, če se kaj zgodi.

Ja, k meni pridi, boš lahko še delala zraven, da ne boš imelale na četrt rekreacijo. Jebo vas blesave, ki ne veste več kaj bi sploh še počele….eh
[/quote]

🤣🤣🤣 ma smo čoknjene a? He he… veš, ravno zato, ker res garam cele dneve, potem še doma in v vrtu, si zaslužim 1 dan za dušo, da spočijem oči in da naredim nekaj za zdravje, kondicijo in dobro počutje. Potem še bolje delam! 😉

Pa razgledi so tako romantični!

☺

[/quote]

V bližini pa nepozabno (meni v maju videno) Vitovsko jezero…
http://www.hribi.net/izlet/vitovlje_caven_mimo_vitovskega_jezera/26/1210/6599

[/quote]

Aa tako. Hvala za priporočila. 👍 ja, če poznaš poti je potem lažje in se človek lažje odloči za smer. Do sedaj sem vedno šla po istih, je čas za malo spremembe in nove dogodivščine. Malo me je strah kakšnih živalim.zadnje čase srečujejo vse živo po boških, zato sprašujem za organiziran izlet… ne da grem z njimi, ampak da je bolj ” razgibano” in obljudeno, da me ne bo strah

V bližini pa nepozabno (meni v maju videno) Vitovsko jezero…
http://www.hribi.net/izlet/vitovlje_caven_mimo_vitovskega_jezera/26/1210/6599
[/quote]

To jezerce je res lepo!

🤣🤣🤣 ma smo čoknjene a? He he… veš, ravno zato, ker res garam cele dneve, potem še doma in v vrtu, si zaslužim 1 dan za dušo, da spočijem oči in da naredim nekaj za zdravje, kondicijo in dobro počutje. Potem še bolje delam! 😉

Pa razgledi so tako romantični!
[/quote]

Tista, ki res dela ne bo lazila v hribe, tega ti ne boš skokodakala, da bi lo čez, veš? Puhlače ste vzele ta trend za svetega, sicer ne bo dolgo trajal, a mpak trenutno je fensi, s cuckom ali pa brez.

New Report

Close