Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi šla v hribe

Bi šla v hribe

Ok 🙂 čestitam? sam zdaj mi še prosim oddaj skrivnost: kako narediš črnega smejkota? 😁

Ok 🙂 čestitam? sam zdaj mi še prosim oddaj skrivnost: kako narediš črnega smejkota? 😁
[/quote]

Ti pokažem v nedeljo na Golakih ♥☻♥☻♥

[/quote]

Pod katerim vzdevkom si prej norelo?

Ti pokažem v nedeljo na Golakih ♥☻♥☻♥
[/quote]

Aaam…ne bo šlo. Ne družim se z neznanimi ljudmi. Hvala vseeno. 👍 bom že pogruntala 😁

Aaam…ne bo šlo. Ne družim se z neznanimi ljudmi. Hvala vseeno. 👍 bom že pogruntala 😁
[/quote]

Planinci – hribolazci smo pa ja fajn ljudje.

[/quote]

Ja, ne vem povsod po spletnih omrežjih piše, da ste čudaki, težaki in zlobni, nekaj bo na tem, kaj misliš?😁 Ljudje to povedo na podlagi izkušenj. Očitno lazite v hribe zaradi nekih težav betici.

[/quote]

V to sploh ne dvomim.. a tudi med njimi se najde vse sorte ljudi.

Ja, ne vem povsod po spletnih omrežjih piše, da ste čudaki, težaki in zlobni, nekaj bo na tem, kaj misliš?😁 Ljudje to povedo na podlagi izkušenj. Očitno lazite v hribe zaradi nekih težav betici.
[/quote]

Glej Viharc, povsod se najdejo težaki in zlobneže, celo tukaj na monu.

V to sploh ne dvomim.. a tudi med njimi se najde vse sorte ljudi.
[/quote]Bosanka v novi kikli?😁

Ti avtorica sploh ne veš kaj bi rada imela. Nek javskaš, ko pa imaš že vse pri riti.

Tista, ki res dela ne bo lazila v hribe, tega ti ne boš skokodakala, da bi lo čez, veš? Puhlače ste vzele ta trend za svetega, sicer ne bo dolgo trajal, a mpak trenutno je fensi, s cuckom ali pa brez.
[/quote]

Pelji kdaj svojo drago, boš videl kako lepo se bosta imela. Hoja krepi še duha, ne bo nič sitna in še odvečno energijo bo porabila, pa bo mir v hiši 😊

Meni dene dobro. To mi je najbolj pomembno

Eh,, odpre temo samo da nekaj kvasi. Čakaj dan dav, da se pokaže katera čoknjemka je spet spremenila vzdevek, bosanka ali katera druga.

Glej Viharc, povsod se najdejo težaki in zlobneže, celo tukaj na monu.
[/quote]

S tem se pa strinjam

In kaj točno naj bi imela pri riti? 🤔 Drugače pa ne javkam, če se tako bere, bom morala očitno izpiliti svojo tehniko pisanja….

To verjeten že veš, da v hribih se tikamo 🙂
Na mangartsko sedlo pojdi enkrat, se pripelješ z avtom skor do vrha 🙂

Sem že bila tam. Lepo! Samo sem skoraj uničila žlajfe navzdol po cesti 😬😁

In kaj točno naj bi imela pri riti? 🤔 Drugače pa ne javkam, če se tako bere, bom morala očitno izpiliti svojo tehniko pisanja….
[/quote]

Mal se ti blodi po glavi, k bi mela vse in hkrati nič (obveznosti). Take filane paprike ste prave cvetke.

Mal se ti blodi po glavi, k bi mela vse in hkrati nič (obveznosti). Take filane paprike ste prave cvetke.
[/quote]

Ne razumem..od izleta v hribe do obveznosti in filanih paprik…jaz sem se malo izgubila. Razloži kako to misliš, pa rečemo še kakšno.. ali pa zs če je kaj osebnega. Dejansko ne vem o čem mi pišeš?

Ne razumem..od izleta v hribe do obveznosti in filanih paprik…jaz sem se malo izgubila. Razloži kako to misliš, pa rečemo še kakšno.. ali pa zs če je kaj osebnega. Dejansko ne vem o čem mi pišeš?
[/quote]

Ti si ena tistih, ki bi samo da ti ne uđe.

Ti si ena tistih, ki bi samo da ti ne uđe.
[/quote]

Ma ne vem na podlagi česa taka ocena.. a če smo že pri tem, jaz točno vem kaj in kako in koga bi… in samo to bo dobrodošlo. Vse ostalo, sorry ampak ne. Če pa kaj, pol mi res v življenju nihče ne more očitati, da jaz ne vem kaj hočem.

Sem že bila tam. Lepo! Samo sem skoraj uničila žlajfe navzdol po cesti 😬😁
[/quote]

Pol do vrha Mangarta pa nisi šla? Je res mal težja pot z jeklenicami sam ni pa pretežka, razgled je pa čudovit na italjansko stran in slovensko

Ma ne vem na podlagi česa taka ocena.. a če smo že pri tem, jaz točno vem kaj in kako in koga bi… in samo to bo dobrodošlo. Vse ostalo, sorry ampak ne. Če pa kaj, pol mi res v življenju nihče ne more očitati, da jaz ne vem kaj hočem.
[/quote]

No, pol pejd lomit jajca tistemu tvojemu ogledanemu in mogoče možu doma in nas pusti pri miru s svojimi blodnjami.

Pol do vrha Mangarta pa nisi šla? Je res mal težja pot z jeklenicami sam ni pa pretežka, razgled je pa čudovit na italjansko stran in slovensko
[/quote]

To je po SLO strani. Po Italijanski hodi folk v natikačih. Bog ne daj kakšnega dežja, ker so skale spolzke kot bi bile poledenele, ker so že toliko zdrsane.

[/quote]

Enkrat pred leti sem bila. Mi je skoraj padla skala na glavo na tistih serpentinah. Se je ne spomnim več. Ma bi raje mal nižje ostala zaenkrat. Med korono je šla kondicija, pa jo postopoma pridobivam. A je en lesen križ gor?

No, pol pejd lomit jajca tistemu tvojemu ogledanemu in mogoče možu doma in nas pusti pri miru s svojimi blodnjami.
[/quote]
Kakšen neotesanec. Kje vidiš blodnje mi nikoli ne bo jasno..a važno je provocirati v vsaki temi, kajne? Cccc…

New Report

Close