Bi šla v hribe
Tista, ki res dela ne bo lazila v hribe, tega ti ne boš skokodakala, da bi lo čez, veš? Puhlače ste vzele ta trend za svetega, sicer ne bo dolgo trajal, a mpak trenutno je fensi, s cuckom ali pa brez.
[/quote]
Pelji kdaj svojo drago, boš videl kako lepo se bosta imela. Hoja krepi še duha, ne bo nič sitna in še odvečno energijo bo porabila, pa bo mir v hiši
Meni dene dobro. To mi je najbolj pomembno
Mal se ti blodi po glavi, k bi mela vse in hkrati nič (obveznosti). Take filane paprike ste prave cvetke.
[/quote]
Ne razumem..od izleta v hribe do obveznosti in filanih paprik…jaz sem se malo izgubila. Razloži kako to misliš, pa rečemo še kakšno.. ali pa zs če je kaj osebnega. Dejansko ne vem o čem mi pišeš?
Ma ne vem na podlagi česa taka ocena.. a če smo že pri tem, jaz točno vem kaj in kako in koga bi… in samo to bo dobrodošlo. Vse ostalo, sorry ampak ne. Če pa kaj, pol mi res v življenju nihče ne more očitati, da jaz ne vem kaj hočem.
[/quote]
No, pol pejd lomit jajca tistemu tvojemu ogledanemu in mogoče možu doma in nas pusti pri miru s svojimi blodnjami.
Pol do vrha Mangarta pa nisi šla? Je res mal težja pot z jeklenicami sam ni pa pretežka, razgled je pa čudovit na italjansko stran in slovensko
[/quote]
To je po SLO strani. Po Italijanski hodi folk v natikačih. Bog ne daj kakšnega dežja, ker so skale spolzke kot bi bile poledenele, ker so že toliko zdrsane.
Pol do vrha Mangarta pa nisi šla? Je res mal težja pot z jeklenicami sam ni pa pretežka, razgled je pa čudovit na italjansko stran in slovensko
[/quote]
Enkrat pred leti sem bila. Mi je skoraj padla skala na glavo na tistih serpentinah. Se je ne spomnim več. Ma bi raje mal nižje ostala zaenkrat. Med korono je šla kondicija, pa jo postopoma pridobivam. A je en lesen križ gor?