Bi šla v hribe
Na svojo razvajeno rit se podpiši. Točno vidim kako znaš komandirati in manipulirati z ljdmi, da je vse po tvoje.
[/quote]
Najprej mi očitaš, da ne vem kaj hočem, potem pa da preveč vem kaj hočem. Zmeni se sam s seboj.
Jaz ti pa povem, da manipulirati mi ni nikoli bilo treba. Sem pa odločna in jasna…sama do sebe in tudi do drugih. Če vedo pri meni na čem so in kaj hočem od njih, to ne more biti manipulacija, mar ne?
Najprej mi očitaš, da ne vem kaj hočem, potem pa da preveč vem kaj hočem. Zmeni se sam s seboj.
Jaz ti pa povem, da manipulirati mi ni nikoli bilo treba. Sem pa odločna in jasna…sama do sebe in tudi do drugih. Če vedo pri meni na čem so in kaj hočem od njih, to ne more biti manipulacija, mar ne?
[/quote]
Ma saj vem. Tečna razvajena baba si, ki bi hotela ,da je vse po tvoje, ker drugače je ogenj v strehi. Pejd tja v hribe in naj te medved obdela v tvojo razvajeno rit.
A nis ti tista ko je zanc jamrala glede zasebcov, zdaj pa??
Jaooo potrebna pozornosti…
[/quote]
Mene je v zs motila le 1 oseba. Zdaj imam pred njo mir. Na zs pa sem napisala zato, da ne smetimo po temi z nekimi osebnimi zadevami…kar mi “sam povem” očita ne spada pod to temo. Pa še kakšen drug podoben napad in provokacija ne. A nimajo vsi kulture
Ma saj vem. Tečna razvajena baba si, ki bi hotela ,da je vse po tvoje, ker drugače je ogenj v strehi. Pejd tja v hribe in naj te medved obdela v tvojo razvajeno rit.
[/quote]
Saj se lahko tudi tako tolažiš, če drugače ne moreš..meni je prav vseeno kaj si tisti, ki me ne poznajo mislijo Bolj mi je zanimivo s kakšno vnemo se me trudiš očrniti in potlačiti, kot bi ti kaj manjkalo…hm
A daj no, saj si sama odprla temo, bi pomislila da z resnim namenom iskanja hribovskih poti, drugic pa bod direktna in ne okolisi, pac napis, vsi razen tistega enega dajte z mano na privat klepetat. Pa zraven dopis obljubljam, da ne bo slo nikamor predalec, tko sam neobvezen klepet, brez srecanj in posiljanja fotk in izmenjave mailov in cifer.
Ohhh dajte plis spotoma se men kaj napisat. Nikar hribovske poti…saj veste kaj men laufa….jezik:)))
Brez zamere ampak stir strani okolisenja macke okol vrele kase. Se v vrtcu se otroc prej povohajo in najdejo.
Mal sem izkoristla tvojo temo, ce bo vsaj pr men kaj uspeha :-)))
Ne vem zakaj se tako sekiraš, če se s kom dopisujem ali menim za kaj, morda pošiljam fotke ali cifro ali karkoli…zakaj te to toliko matra? Če bi se s komerkoli, ki ga poznam želela zmeniti, da greva skupaj, bi ga že poklicala. Enako velja za vse, ki imajo mojo cifro- ko želijo me pač pokličejo.
Temo sem odprla, ker me je kot rečeno zanimalo kam še vse lahko grem, dobila sem en kup zelo lepih nasvetov… a potem se mora nekdo vpičit v to, da sem nekomu rekla, če mi ima kaj osebnega za povedat (ze ker me tako javno obtožuje), naj razčisti to z mano na zs, ne v temi. Ne vidim problema tu.
Po nepotrebnem insinuiraš, da kdo ve kaj bi rada jaz s to temo dosegla. Dolgo nisem nobene odprla,a očitno še dolgo ne bom več. Vsakič isto… obtoževanja, napadi, podtikanja, … vse pokvarite…
Ne vem zakaj se tako sekiraš, če se s kom dopisujem ali menim za kaj, morda pošiljam fotke ali cifro ali karkoli…zakaj te to toliko matra? Če bi se s komerkoli, ki ga poznam želela zmeniti, da greva skupaj, bi ga že poklicala. Enako velja za vse, ki imajo mojo cifro- ko želijo me pač pokličejo.
Temo sem odprla, ker me je kot rečeno zanimalo kam še vse lahko grem, dobila sem en kup zelo lepih nasvetov… a potem se mora nekdo vpičit v to, da sem nekomu rekla, če mi ima kaj osebnega za povedat (ze ker me tako javno obtožuje), naj razčisti to z mano na zs, ne v temi. Ne vidim problema tu.
Po nepotrebnem insinuiraš, da kdo ve kaj bi rada jaz s to temo dosegla. Dolgo nisem nobene odprla,a očitno še dolgo ne bom več. Vsakič isto… obtoževanja, napadi, podtikanja, … vse pokvarite…
[/quote]
Bos sla v kot jokat? Zarad mene, tud ce…ne da se mi pregovarjat, sam okol tebe je nonstop drama. Sorry, jst to tko vidim. Ajde zdaj pa lepo spanciraj kadar se bos res odlocla da bos mrbit sla.
Meni se pa zdi da se ti vrtis okrog nje.
Bi bil rad njen hrib? Da gre po tebi, a?
Masazni hrib…
[/quote]
Ne ne, nočem imet opravka z njo. Sam mi gre na qurac ko tako piše, kako ona bi, pa so vsi čudaki, pa bišla, pa ne z nobenim, sama se počuti ogroženo, ko jo čaka medved že za prvo skalo. Mater komedija Kaj mora biti šele v real life.
Ne ne, nočem imet opravka z njo. Sam mi gre na qurac ko tako piše, kako ona bi, pa so vsi čudaki, pa bišla, pa ne z nobenim, sama se počuti ogroženo, ko jo čaka medved že za prvo skalo. Mater komedija Kaj mora biti šele v real life.
[/quote]
Sebe preslikujes na njo.
Ti ne stekas ljudi. Falis 100/h.
Mislim da si 100x hujsi od zenske ki pise glede izleta.
Matra te, drugace ne bi zapel v njo…