Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Bi šli v posteljo s transeksualko/cem?

Bi šli v posteljo s transeksualko/cem?

Razmišljam, da ima tak človek za vsakega nekaj… Morda je edini problem v tem, ker eden nudi vse… 🙂

Torej npr., da imate sušo, ste tik pred tem, da dobite mokre sanje pri belem dnevu – in dobite enkratno priložnost – transekcualca/ko za potešitev… Bi si jo/ga privoščili? Seveda, predpostavimo, da vam ustreza v večini kriterijev.

Ne.

Ne, so mi preveč všeč natur zadeve.

Bi. 😉

Bi.
Saj bi ga slekla, pa bi bil potem še vedno dedec, ni res?!?!?!?!

Aja, nimam prav.
Če je transsesksualec, potem je nekaj na svojem telesu že spremenil. Si dal joške implantirat, na primer.
Ne, potem pa ne bi!
Če bi bila sila res tako velika, bi raje z žensko kot pa s takim, ki ni ne tič ne miš.

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

meni že metroseksualci niso petitlih, kaj šele to. bi mogla pa bit res ornk suša….

Hehe, tudi mene moti podobno. Ni problem obraz in joške, problem je rit in tič! Boke imajo preozke, z dvema tičema pa nevem kaj bi… 😉

U bistvu…ne.

Ne.

Samo, če je čisto ta prava biološka ženska.

lahko pa se ti zgodi, da te pričaka ta_pravi;-)))

Oooooooooooo…. jaz pa vem, kaj bi z dvema tičema….

:-)))))))))))))))))))))))))))))

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

a tud tebi ni blo treba prav dolgo tuhtat, kajne?;-)

kar se biologije tiče – vse štima … morda ne bi štimalo ostalo?!? čustev se pač ne da izklopit … no, razen če je to stranski učinek dveh tičev;-))))

New Report

Close