Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi ve pristale na tak preldog moža?

Bi ve pristale na tak preldog moža?

Imava tri otroke, oba zahtevni službi in sploh ne sfolgam službe, otrok, gospodinjstva in zvečer še seksa (može je zelo potenten in bi vsak dan, včasih tudi večkrat, meni pa preseda). Zato je mož predlagal, da bi pripeljal mlajšo žensko brez službe, ki bi mu bila kot druga žena, meni pa pomoč v gospodinjstvu in pri otrocih.
Najprej sem bila nad tem predlogom zgrožena, vendar se mi po temeljitem razmisleku niti ne zdi tako slab. Razmišljam koliko več časa bi imela zase in bi zvečer lahko brala ali gledala TV namesto, da moram zadovoljevati moža.
Prostora in finančnih sredstev imamo dovolj.
Me pa skrbi, kaj bi bilo, če bi se to razvedelo. Seveda bi mi govorili, da je to gospodinjska pomočnica, a saj veste, da vse pride na dan. Skrbi me tudi, kako bi to sprejeli otroci.
Kaj menite?

Tvoj mož ga itak že namaka drugje. Zato bi bila neumna, da ne bi pristavila svojega lončka in imela od tega še ti korist. Problem bo nastal, ko bo mož videl, da tebe več ne rabi in potem ne boš imela več veliko prostora in financ.

Hmm ja lej saj ni treba da se to razve. Probajte tako narediti. Saj niste kje iz kakšne vasi da use pride vsakemu na uho ane? Zanimivo pa da je dal ta predlog. A mogoče že ma kakšno tako vmes ali zakaj to? Kaj ti meniš avtorica?

…sploh ni problema, saj tudi ona zasluzi vec kot solidno, zato – ljubimca najdi poleg gospodinje, bos videla, kako potentna bos kar naenkrat 😎

Cudno je, da je to predlagal. To lahko pomeni, da ima kaksno drugo zensko in bi to pripeljal v vase zivljenje. No to lahko izves tako, da ga prasas, kaj pa ce bi namesto hisne pomocnice(zenske), imeli hisnega pomocnika(moskega).

Modre besede. Ni kaj.
Podpišem.

si mi vzela z jezika sem jaz hotla napisat. Kok bi bil kej vesel tvojga predloga? ;))

si mi vzela z jezika sem jaz hotla napisat. Kok bi bil kej vesel tvojga predloga? ;))
[/quote]

Verjetno zelo.
Ta čas, ko bi ona uživala s “hišnim pomočnikom”, bi on lepo prečrpal sredstva na varno, vložil zahtevo za ločitev in se na dokaj lahek in na zunaj lep način znebil žene, ki ne seksa.
V takih primerih se ne daje kontra predlogov, ampak se naredi popis premoženja in pripravi “grab bag”, iz katerega se črpa sredstva po ločitvi, ko si je potrebno na novo urediti življenje.
Draga avtorica, poskrbi zase in za otroke, na moža pa pozabi, ker je on nate že.

Verjetno zelo.
Ta čas, ko bi ona uživala s “hišnim pomočnikom”, bi on lepo prečrpal sredstva na varno, vložil zahtevo za ločitev in se na dokaj lahek in na zunaj lep način znebil žene, ki ne seksa.
V takih primerih se ne daje kontra predlogov, ampak se naredi popis premoženja in pripravi “grab bag”, iz katerega se črpa sredstva po ločitvi, ko si je potrebno na novo urediti življenje.
Draga avtorica, poskrbi zase in za otroke, na moža pa pozabi, ker je on nate že.
[/quote]

Ne mi reči, da ti verjameš avtoričini pravljici? Eh.

Ne mi reči, da ti verjameš avtoričini pravljici? Eh.
[/quote]

Morda je res pravljica, trolanje… Če ni trolanje pa…. bog pomagaj. 😉

Morda je res pravljica, trolanje… Če ni trolanje pa…. bog pomagaj. 😉
[/quote]

Možna je sicer ekstremna situacija…da mož žene niti malo ne spoštuje in ji da tak predlog. Če bi meni nekaj takega rekel, bi šla zelo hitro do odvetnika.

Možna je sicer ekstremna situacija…da mož žene niti malo ne spoštuje in ji da tak predlog. Če bi meni nekaj takega rekel, bi šla zelo hitro do odvetnika.
[/quote]
Bi štartala debato s špeglom?:-))

[/quote]

Če je tip prišel s takim predlogom, je verjetno svoj obilni “grab bag” že pospravil na varno. Pot do odvetnika bi morda ne bila več najboljša rešitev. 😉
Folk je prebrisan in umazan. Največkrat prav do tistih, ki bi jim morali biti najbližji.

Če je tip prišel s takim predlogom, je verjetno svoj obilni “grab bag” že pospravil na varno. Pot do odvetnika bi morda ne bila več najboljša rešitev. 😉
Folk je prebrisan in umazan. Največkrat prav do tistih, ki bi jim morali biti najbližji.
[/quote]

Včasih je dobro biti neporočen. :))))

[/quote]

Če bi jaz seks dojemala kot prisilno zadovoljevanje moža, ne pa nekaj, kar je obema v veselje, bi bil iniciator razhoda moj partner.

Razmišljam koliko več časa bi imela zase in bi zvečer lahko brala ali gledala TV namesto, da moram zadovoljevati moža.

Saj vama gre čisto dbro, razumeta se mega, oba sta uspešna, denarja imata dovolj, zakaj si ne bi omislila oba, pomočnico in baby sitterja? Zdaj je moderno, da otroe čuvajo moški, sploh pa se lahko izgovoriš pred javnostjo, da otroci potrebujejo moško figuro in ker njihovega očeta nikdar ni doma, ste nabavili baby sitterja, ki bo pozneje lahko trokom pomagal tudi z inštrukcijami za šolo, šport in glasbeno – all in one.

Ja, seveda, mož ti zelo zaupa in tudi ti njemu, absolutno se strinjaj z njegovim predlogom in vsemu skupaj dodajte še postavnega varuha za otroke, boš videla, kako hepi femilli boste, vsi vam bodo zavidali!

Bi ti razmišljala drugače, on pa tudi. In imela bi hišno pomočnico ali pomočnika, ki bi poskrbel za otroke (razvoz po dejavnostih), opral, polikal, poskrbel za hišo. Ti bi bila spočita, zadovoljna in seveda – zvečer željna, ne samo volna.

In potem bi kar naenkrat bili vajini in njuni otroci pri hiši. Milina za odraščanje…
P.s. Si prepričana, da ne bi postala ljubosumna na mlajšo ženo?

Zanima me, katera bi pristala na tako delo hišne pomočnice? Kaka Ukrajinka al kako ste to mislila? Plača bo morala biti kar dobra.

da sta oba fuknj*** in mi je resnično žal za vajine otroke.

Včasih je dobro biti neporočen. :))))
[/quote]

Danes te tudi to ne reši. Baje je dovolj, da skupaj živita 1 leto, če ne še manj…

[/quote]
Tudi jaz sem na to pomislila. Druga varjanta je, da najamete pomočnico, ki pa bi samo prihajala, vse pospravila, skuhala, zlikala…, potem pa šla domov. Tako tebi ne bi bilo treba delat in bi samo še hodila v službo, potem pa doma imela prosti čas, za klepet s prijateljicami, masažo, … Potem boš imela tudi voljo za seks, če ti je mož sploh še privlačen, drugače pa lahko začneš hodit v fitnes, da te vodi skozi rekvizite kakšen postaven mačo. Predlagaj možu, boš videla. V vajino hišo kurbice pa gotovo ni spodobno jemat, a niso otroci že tako preveč moteni dandanašnji.

Če to ni provokacija so nekateri ljudje zelo bolni. Pa ta mlada brez službe bi se strinjala, da se praktično prodaja? Ne vem, jaz bi raje umrl od lakote, kot pristal na to in požrl vso svoje dostojanstvo. No je pa varianta, da se ti počasi umakneš in te nadomesti mlada, ki bi pa to vse uspela, heh nazadnje boš še na suhem :D.

Če mož nima ravno ljubice, ki bo odigrala to vlogo, potem take ženske ne bo našel. Ker se ne da najeti ženske, ki bi bila prostitutka in varuška otrok obenem. Lahko je eno ali drugo, oboje bota pa drago plačala.

Namesto, da bi on podelal svoj del opravil, pa potem podelal še bolj spočito ženo…zdaj fantazira, kako bi imel “rezervo” kar doma :))))
Kok ste fooknjeni, pa to ni res. In pol bo žena bolj spočita in si bo pripeljala “pomočnika” ki jo bo pa res znal popedenati – in pol bodo živeli srečno do konca svojih dni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close