Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi village – kamp

Bi village – kamp

Ali je kdo kampiral zadnji dve teti v tem kampu?

Rada bi rezervirala parcelo v senci in čimbližje plaži, se kdo spozna na njihov zemljevid kampa?

Zemljevid je čisto uredu in se točno vidi, kje so šotori – čisto desno, v kotu kampa, najdlje od morja.
Ob morju so pa samo hiške (levo) in parcele za avtodome (zgoraj).

aaaa? Veš,da si nisem upala pomislit, da je samo tisto za šotore – sem mislila, da je tisto mišljeno kot parcela, tam kjer so šotori, se pač postavi prosto.

A potem ne moreš rezervirat parcele (ki je namenjena aprikolici) in tam postavit šotor? A kaj veš?

Ker drugej je pač parvela, parcela, cena kakršna pač je, kaj pa ti gor postaviš je pa tvoja stvar.

Kar veliko kampiramo (na Hrvaškem sicer ne), ampak če ima kamp na zemljevidu ločeno narisane parcele za avtodome/prikolice in šotore, potem navadno to drži. Mogoče izven sezone, ko so kampi še bolj prazni, kje malo pogledajo skoz prste. Po Italiji, Franciji, Avstriji … Za Hrvaško pa ne vem, kolk se držijo reda.

Hvala, si mi pomagala veliko!

aaa super.

Tudi na karti zgoraj čisto desno (smer Fažana, tik ob morju) sredi sezone stojijo šotori, se včasih kopamo tam.

Tudi na karti zgoraj čisto desno (smer Fažana, tik ob morju) sredi sezone stojijo šotori, se včasih kopamo tam.[/quote]

Aha, a misliš tam, kjer so ponavadi tudi taborniki? Tam je ful lepo, senčka, lepa plaža,….

A vi tudi tja hodite Barca?

Dajte mal več povedat o tem kampu – plaže npr… Mal sem gledala cene za apartmaje, ful drago, a se splača dat, je toliko dober kamp, izkušnje, prosim

Tudi na karti zgoraj čisto desno (smer Fažana, tik ob morju) sredi sezone stojijo šotori, se včasih kopamo tam.[/quote]

Aha, a misliš tam, kjer so ponavadi tudi taborniki? Tam je ful lepo, senčka, lepa plaža,….

A vi tudi tja hodite Barca?[/quote]

Samo včasih na kopanje, drugače smo cca 10 km proč.

New Report

Close