Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi zamenjali službo za 200 € višjo plačo?

Bi zamenjali službo za 200 € višjo plačo?

Jaz ne bi. Če bi menjala službo, bi se mi morala plača konkretno zvišat. Za več odgovornosti in samo 200 € višjo plačo pa ne bi menjala.

Seveda. To je 2.400 na leto.

Bi, če so pogoji dela isti. To je 2400€ letno več, x 40 let = 96.000€

Premalo podatkov. Kaj vse prinese ta nova služba glede na staro, poleg 200 eur več?

Več odgovornosti in samo 200 EUR ne bo šlo.

To pa ne bi bilo samo odvisno od plače. No razen če bi bila res na nizki, z katero bi živela iz meseca v mesec. Potem bi. Če bi bila pa s svojo službo zadovoljna in predvsem če bi imela dobre sodelavce (to je zelo redko opažam), pa ni šans. Trenutno ni šans da menjam za toliko. Je nisem niti za 500e več. Raje tu delam na tem da se mi še zviša. Zanimivo delo v katerem si dober in ti je všeč, kjer lahko napreduješ, odlični sodelavci….vse to mi je trenutno bolj pomembno od par 100e. Je pa res da nisem na nizki plači. Če bi bila bi verjetno drugače gledala. Je pa teh 200 bruto predvidevam? Pa ta nova služba, delo, delovni čas, ljudje, podjetje, možnost napredovanja, možnost novih stvari se naučit? Vse faktorje preuči in boš vedela odgovor.

Tudi pri meni odvisno od odnosov v sedanji službi. Za 200eur ne bi šla. Pri 400 bi začela razmišljat o plusih in minusih.

Bi, takoj. Pri tej draginji so plače nenormalno nizke. Najbolje gredo na koncu skozi lopovi, preprodajalci, mafija, ipd.banda. Vsaj za položnice jim ni treba skrbeti. Sramota kam smo prilezli v 2024. Da pošteno delo nihče več ne ceni.

Težko bi menjala zaradi 200 EUR. Ker sem to v preteklosti naredila in šla na dosti slabše, v osje gnezdo, polno mobinga, slabši delovni čas, psihoza, stres, večja odgovornost. Dala sem odpoved ker je bilo neznosno.

Za ene pet jurjev več pa bi. ☺️

Ja, če dobim 200 neto več, plus maksimalen regres.

Zdej mam: okoli 1900 neto + minimalen regres je: okoli 24.100€ letno, tako bi bilo pa: 27.500. Ja, menjam.

Odvisno od več faktorjev..osebno sem dobila ponudbo za 400 eur višjo NETO plačo, in to delo katero sem želela opravljati (sedanje mi ni prav uau) pa nisem menjala zaradi pogojev. Lokacija dela (center Lj, časovni vidik-vožnje 1 ura v vsako smer, gneča, parkiranje) in delovni čas (1x tedensko dežurstvo, ki vsi vemo hitro postane večkrat tedensko, ni dela od doma). Tako da odvisno..če bi bili pogoji taki kot jih imam sedaj, pa delo kot mi je bilo ponujeno, bi menjala tudi brez povišice..tako pa mi denar ne odtehta časa, vožnje…toliko eur več na leto, napram toliko časa na cesti v gneči in nadur na leto…tako sem jaz dala stvari na tehtnico. Ti daj svoje pluse in minuse

Odvisno od odnosov v sluzbi, od oddaljenosti delovnega mesta, prevoza, od urnika, od delovnih nalog. Zame osebno je igrala najvecjo vlogo oddaljenost in prevoz, zato sluzbe nisem menjala, ker bi izgubila vec kot bi imela dodatne place.

New Report

Close