Bi živeli tako, primitivno kot Rusi?
Vesel oče, 28.01.2023 ob 20:38
Pri 145 MIO Rusov to sodiš vse, ker jih 5 živi tako.
Po enaki logiki smo vsi Slovenci morilci, v letu 2021 je bilo pri nas sedem umorov, pa nas je bistveno manj.
Vesel oće, 28.01.2023 ob 21:35
Spominjajo me na ustaše in slovenske domobrance, ki so bežali pred odgovornostjo do domovine v Bleiburg, namesto da bi obračunali s komunističnimi raztrganci. Oboroženi do zob so strahopetno pobegnili pred enimi gošarji.
dobro so jih pobili partizani, ce bi leta 45 pobili vso ustasko in domobransko zalego se zdaj ne bi vec oglasala…..sem poznal mozaka ki je bil mitraljezec v zadnji bitki na poljani….je rekel…ko si jih slisal kako so cvilili ko smo useksli po njih….glasba za moja usesa
Julij Cezar, 28.01.2023 ob 22:02
dobro so jih pobili partizani, ce bi leta 45 pobili vso ustasko in domobransko zalego se zdaj ne bi vec oglasala…..sem poznal mozaka ki je bil mitraljezec v zadnji bitki na poljani….je rekel…ko si jih slisal kako so cvilili ko smo useksli po njih….glasba za moja usesa
Hej Julij Cezar, a cviljenje žensk in otrok v smrtni muki, ko so jih mučili komunisti po vojni, ti je tudi glasba za tvoja ušesa?
Mediji establišmenta nam sporočajo, da je Putin sovražnik, ki ga je treba premagati … za vsako ceno. V svojem nedavnem govoru … razpravlja o uničenju cerkva, verskih institucij, nuklearnih družin … in normalizaciji pedofilije. Tako se postavlja vprašanje … kdo je pravi sovražnik?
Veseli, kot kristijan si izbral napačno stran. Ali pa nisi kristijan? Vsekakor SDS jurišnik z distorzijo realnosti.
citat: Spominjajo me na ustaše in slovenske domobrance, ki so bežali pred odgovornostjo do domovine v Bleiburg, namesto da bi obračunali s komunističnimi raztrganci. Oboroženi do zob so strahopetno pobegnili pred enimi gošarji.
In kaj so naredili avstrijci? Spokali so jih v vagone, taksne in drugacne, in poslali nazaj. In zaradi taksnih kot si TI, se je zgodil eden najbolj crnih dogodkov v zgodovini Slovenije.
In sedaj vi jokate, ne omenjate pa kaj se je dogajalo, recimo na Sv. Urhu.
Sam si omenil, da ne bos cakal, Kadirova, ce Rusija zmaga. In da bos zbezal….
Vendar naj ti zaupam skrivnost: v tej vojni ni zmagovalca! Ni porazenca. Je le STRAHOVITA tragedija Ukrajincev!
WWI Replay.