Bibinje pri Zadru

Hej. Jaz seicer nisem bil, so šli pa družinski prijatelji in prišli nazaj očarani. Menda je super za otroke. Bili pa so tukaj: http://www.tabazilika.si/index.php?option=com_hotproperty&view=property&id=298
Upam, da najdete kaj primernega :-).

Ja mi smo bili lansko leto……..Za otročke je res lepo,sam neki hude sence pa nimajo…
Bili smo v apartmaji ANNA 10m do morja……….Bom rekla tako,kar je prva vrsta do morja je super,ostalo pa mi ni bilo neki ………..Sicer pa stvar okusa……..
Lep dopust vam želim…Da me ne boste narobe razumeli,mi smo se imeli super sploh starejša…

Mi smo bili lani v bibinjah, z 8mesečnim otrokom. Šli smo v začetku julija, in res je blo zlo mirno, zame preveč. Zvečer nič kaj dogajanja, zelo tiho, sicer z otrokom je bilo tko ok, ker nama je zvečer kar v vozičku zaspal ko smo šli v mesto Plaža je pa lepa, mi smo se kopali na eni res lepi plaži, ven iz mesta, je tud velik borovcev, in je blo lepo. Me je pa motil da ni kkšne posebne izbire v trgovini, štante smo pogrešal, pa res malo več življenja. Tko da letos gremo v Biograd
je pa res blizu Zadra ja, mi smo šli en dan na izlet, pa mal po štantih, tam jih je pa res miljon
Pa maš vse ogromne centre, od interspara, merkatorja itd. Uživajte

Zdravo!
Prosim za informacije glede apartmaja Anna.
Predvsem kakšna je plaža in naravna senca na njej (na tisti čisto pri apartmaju). Pa za slike se tudi priporočam.
Hvala!
jure.komplet@koming.si
hvala za informacije in slike!

Mi smo bli letos v Bibinjah in je blo kar super ni tko velik prometa, plaže so super, primerne za otroke, niso ob cesti kar je meni res super.. trgovinic ni velik no usaj tam kjer smo mi bli, nismo bli v centru, mogoče je tam kej bol pestro. Ni velik življenja. Najbljižje je Zadar (5min) kjer je bolj gužva, tam so trgovinice in se bolj dogaja. Meni se je kar dopadlo. Priporočam vam da pogledate na internetu Apartmani Miro Bralić (Bibinje). Apartma se nahaja 5m od plaže, notri super, vse lepo opremljeno. Tudi lastnica je super, prijazna, simpatična. Imajo tudi roštilj če hočeš kaj spečti. Meni se je res dopadlo. Če pa vas zanima za kakšen enodnevni izlet priporočam da greste na Kornate ki so 11 km oddaljeni, če vas zanima. No mi nismo šli ampak priporočam glede na to kaj so mi ljudje rekli. Nekje po mestu lahko rezervirate in greste z ladjo iz Bibinj na Kornate se mi zdi da je 170 kun na osebo, na mlajše malo cenejše. Samo za informacijo če koga zanima

Mi smo bli letos v Bibinjah in je blo kar super ni tko velik prometa, plaže so super, primerne za otroke, niso ob cesti kar je meni res super.. trgovinic ni velik no usaj tam kjer smo mi bli, nismo bli v centru, mogoče je tam kej bol pestro. Ni velik življenja. Najbljižje je Zadar (5min) kjer je bolj gužva, tam so trgovinice in se bolj dogaja. Meni se je kar dopadlo. Priporočam vam da pogledate na internetu Apartmani Miro Bralić (Bibinje). Apartma se nahaja 5m od plaže, notri super, vse lepo opremljeno. Tudi lastnica je super, prijazna, simpatična. Imajo tudi roštilj če hočeš kaj spečti. Meni se je res dopadlo. Če pa vas zanima za kakšen enodnevni izlet priporočam da greste na Kornate ki so 11 km oddaljeni, če vas zanima. No mi nismo šli ampak priporočam glede na to kaj so mi ljudje rekli. Nekje po mestu lahko rezervirate in greste z ladjo iz Bibinj na Kornate se mi zdi da je 170 kun na osebo, na mlajše malo cenejše. Samo za informacijo če koga zanima

apartmaji Bralič in apartma Anna so sosedje:-)
Glede marine Dalmacija, naj bi bila čista oziroma naj bi imela plažo za kopalce..me ni bilo tam neki časa….
Drugač je tudi Sukošan fajn, ampak mora biti app obrnjen na plažo dječji raj…
Za Brelo vem, da je zakon ulica Kneza Domogoja……
Za Dubrovnik je Lapad in Babin kuk super……
Ma tko bom rekla vse kar je od Zadra južno je super……….
Pag,Rab nam ni všeč, ni sence in to pri malih otrocih odpade…..

Lani smo bili na Pašman , Ugrinić , mirnem kraju , plaža pred hišo . Lahko pustite otroke v posteljo in vi na plaži, ali pa jih gledamo z balkona na plaži
Ležerno
http://www.apartmanija.hr/apartmani/tkon/apartmani-mera/13288

Mi smo že bili v Bibinjah pri Zadru. Apartma Miro Bralič. Govorim naše izkušnje za apartma. Apartma še zdaleč ni tako super! Tv ne dela, Wi-fi lovi samo skoraj pri wc-ju. Pa še to vedno ven meče. Školjka v wc je čisto majava, da ne veš kdaj bo odletela. Tuš je zgoraj v steni slabo pritrjen in je tudi dol zletel. V kuhinji nobene dile za rezat. Ena majcena dilca, da sam gledaš. Da ne govorim o posodah. Ene dve ogrooomni posodi. Imeli smo lep razgled ker je bil to v 1.nadst pogled na morje. Na balkonu ti vsak dan zamaka od klime, ker ni speljano ven iz balkona cev. Klime sploh ne moreš imeti vklopljene kadar si na balkonu, ker ti toplo piha, ker je zunanja enota ravno tam. Zelo mi je bila všeč plaža, mali kamenčki, sence dovolj. Veliko družin z otroki. Že navsezgodaj si je potrebno rezervirati prostor v senci.. Prva trgovina je blizu 5 min peš. Pogrešala sem kakšen koš na plaži. Lastnica je takoj ko smo prišli skoraj zahtevala denar v naprej, kar se nam v vsej tej praksi še ni zgodilo. Pa ji ga seveda nismo dali. Kaj če otrok zboli pa je kaj nujno treba res v SLo. Pri kolegih ki so bili zraven našega, niso delovali programi hrvaški, samo satelitska. Pa ni prišla pogledat. Štekar na balkonu ni deloval. Tok enih malenkosti. Pa slišali smo, da v preteklosti niso bili ravno prijazni z gosti. Niso dovolili da so gosti na njihovi travi na parceli. Potem pa so si naredili pred tem eno mini hiško z navpično streho ,kjer pridejo lastniki popoldne na kopanje. Aja čez vse pa je bilo to, da je imel hladilnik samo en mini pici zmrzovalnik!!! Tako da tudi mesa za 10 dni nismo mogli dat notr. Za dve južni smo potem mogli to jesti za večerjo. Pa rečem lastnici, pravi jah k ni placa. Prostora je dovolj, samo če se hoče. Tukaj imaš občutek da te samo hočejo ožeti, nič pa ne vložijo za to. To so žal naše izkušnje. Škoda da to pokvari, ker plaža s senco je pa res ok.

Školjka vem kaj opisuješ. Vem in verjamem, da si razočarana. Tudi mi smo bili. Bili smo tako zelo razočarani ,da smo si kljub temu da akontacije nismo dobili nazaj… in po 5 urah vožnje, ko smo bili res naveličani vsega in ko komaj čakaš da se v tisti vročini razpakiraš, poiskali apartma drugje -tudi v Bibinjah samo nekaj 100 metrov stran. K sreči smo sprejeli pravo odločitev. Plaže v tem delu so pa res lepe, voda je čista, vhod v morje primeren za otroke… mi smo potem zelo, zelo uživali.