Najdi forum

Biblija

Ma, ni panike… saj ime ni pomembno…:))Ko ravno omenjaš pijačo…A veš, da je dr.Rugelj napisal kar lepo vrsto knjig na to temo. En meter zagotovo, če jih postaviš pokonci v vrsto. Nisem jih brala, sem pa brala kritike. Baje so knjige berljive in zelo uredu, ne glede na to, da jih je on napisal. Njegovo razmišljanje mi namreč ni posebno všeč, pa njegovi komentarji v medijih tudi ne…
lp
Angel*

Angel! Bali, ja to bo! Zakaj pa ne Maldivi? Pa kaj pol če se potopijo! Skupaj bi odplavala v najgloblje vode tega sveta in raziskovala bog ve kaj…mogoče bi kdaj priplavala celo na Bermude! Lahko pa ostanema za vedno v tihih globinah morja, kjer boma imela svoje kraljestvo, kot povodni mož. Zate že imam rezervirano eno zlato sobo v kateri se boš počutila kot princeska iz sanj. Lepe sanje ti želim!*

LP, miki*

Ajsi…tole si pa uničevalsko lepo napisal…imaš eno sobo zame? Pazi ti njega…vreba me!*:)) In to na knjižnijh moljih! Yessssssss! Miki, saj veš, da sem za…kdaj pa? Bo kmalu una soba, da me ne bo vse minilo…? Sva že pri Prešernu in Povodnem možu…princeska Angel bi bila, izbrala povodnega bo moža-mikija*. Tole bo pa vroče…lahko pa napiševa, saj take zgodbe so za v Knjižnje molje.. ravno prave…bova?
Lepo sanjaj Miki tudi ti, naj kaj angelskega se ti zgodi!
Angel*

Odepeljal te bom k sebi. V svoje dišeče vrtove. Na zelene jase, obdane s cvetočim grmičevjem. Do čiste reke, polne ljubezni. K sebi. V svoje zlate sobe, polne svilenih oblačil. Imela boš vse kar ti srce poželi. Spala boš v zlati sobi, jedla iz zlatih krožnikov, pila iz zlatih čas polnih…vodke in redbulla, za posladek boš dobila jagode in čokolado ali pa kokosove poljubčke*

LP, miki*

Kako lepo je bilo pa tole brati…:)) Ti pa si nekaj posebnega…*Vse tiste lepe dragocenosti, ki jih ponujaš so mamljive…posebno reka mi je najbolj všeč. očarljivo na moč! Dragocenosti bi se ne branila, najbolj pa me mikajo jagode in čokolada…pa piškotki…mljami! Prevzela se bom, to pa angelsko ni, pa drugi bodo pozeleneli…na vrt bodo ravno pasali. Za figurce namesto palčkov. Pridem takoj. Jagode pojeva skupaj, s čokolado se posladkava in adijo pamet…pa saj imava žamet! Se bo ustavil čas? Bova le jaz in ti…v reki ljubezni…zanimiv razplet bo to, nadaljevanje zgodbe o Adamu in Evi v reki ljubezni…sedaj pa si na vrsti ti, nadaljevanje sodobne Biblije sledi…Napiši!
lp
Angel*

Angel, jaz sem prebral eno Rugljevo knjigo o alkoholizmu. Po njegovem bi moral biti zdajle na zdravljenju in ne za računalnikom. Z mano vred pa tudi 1.5 miliona Slovencev. Uvstil pa sem se na sam vrh lestvice… in kot kaže bom jutri, pojutrišnjem bebav. Na tem mestu pa moram dodati, da lahko na prste ene roke preštejem kolikokrat sem bil pijan v enem tednu:-)..potemtakem že ni tako hudo

Jan hvala bogu da teden nima 5 dni :))))

LP, miki

Poznam pot do kraja blizu bogov. Razmisli! Potovala bova mimo zvezd, skozi neskončna prostranstva, skozi temne predore v katerih bo najina ljubezen luč, brez katere do krajev blizu bogov ne bi nikoli prispela* Lahko pa ostaneš v zlati sobi in še naprej uživaš presenečenja in sladkosti le-te, izbira je tvoja*

LP, miki*

Dan Jan Hrup! Veš, razumem te popolnoma. Dr. Ruglja cenim samo zaradi njegovega dr. naslova in njegovih knjig. Nekaj sem jih v resnici brala. Njegovi komentarji v medijih pa so za mene osebno znak njegove nemogoče osebnosti in zavrtosti. Žal, ga ne razumem. Njegova terapija zdravljenja odvisnosti od alkoholizma se mi gabi. Prisila. Prav tako njegovo razmišljenje o spolni usmerjenosti. Njemu ni uspel noben zakon-baje je bil poročen 2x, – v tretje ne vem. V bistvu je sam problematična osebnost, pa še nesramen je. Njegov komentar na temo samohranilk, me je prizadel v samo bistvo. Po njegovem so otroci samohranilk potencialni pijanci, zadrogiranci in kriminalci. A res? Kometiral je, da bi morali otroke samohranilk oduzeti materam!? Da si ne drzne. Sem vdova, samohranilka, ampak moja hči je najstnica 15-tih let, ni zavrta pa ne problematična, niti ni podvržena nobeni delikventnosti-zaenkart-. Upam in vem, da bo tako!
LP
Angel*
ps:napisala sem, . Bravo! Ostani tak, ker zdravniki so in bodo zmotljivi! Itak!!!

Dan Miki! Mene mamijo potovanja…taka prava…od malih nog, si želim ugrabitve vesoljcev…poseben časovni stroj, zamenjavo oblike, dimenzije in zavesti…nekje, nekoč, kod ve zakaj, obstoji nekaj, kar ne razumem, pa me mami…biti v podobi drugačnosti, sposoben drugačnih zaznav in dojemanj…mar ni mamljivo? Spoznati svet, ki za masrikoga ne obstoji, v domišljiji in fantaziji pa je mogoč, popolen in sprejemljiv. Poznam ljudi, ki si žele doseči stanje drugačne zavesti in spoznanj…je mažno ali ne…ne vem… Ostati samo del celote človeštva, biti zaklet v kalup vsakdanjosti, utečenosti…to pa me moti. Mamljive so tvoje sobane…ustaviva čas…spremeniva obliko zavesti. Kako očarljivo, mamljivo in žgečkljivo. Jaz upam. Kaj pa ti? Se mi zdi…da upaš tudi ti! Nekaj posebnega si. Vem in čutim.
Lep sončen dan, kjerkoli že si miki!
Angel*

Si pa me zmedel. Sedaj se še motim! Masrikoga=marsikoga, se ve. Oprosti!

Woow, le kdo bi ti verjel, da toliko si stara Angel. Lepo da ves, da vse zivljenje ucenje je in ga treba s polno zlico uziti je…..

Miki: stari ti si pa itak legenda, saj sem vedo, da si vrei det!!! ;-))

Hay Don Vito! Leta zame nisi merilo ničesar. Važno je, kakšen je človek in kako zgleda. Vseeno hvala! :)) Life is like a box fo chocolate…you never know, what you wana get…prezvečena fora, ki pa je resnična. Jaz ponavadi dobim kakšen piškotek*…ali pa bombonček!* :))
Lepo se imej Don Vito! Ej, glede parfuma. Poznaš
Lepo diši. Neka novost, bolj na izi, pa ker so ti všeč osvežujoči vonji-poskusi! Diši po mandarinah, sežem perilu, cimetu in pomarančah. Dodava še nageljnove žbice in ker je malo popra in vonj ebenovine. Napiši, kako se ti zdi! Boš?
lp
Angel*

Kaj pa Nejca Zaplotnika, si kaj brala Metka? Meni je bil vcasih terapevt in sem požirala njegove misli in Pot.

Sicer pa me zanima, s čim se ukvarjaš, poklicno. Pa, pa

Čer Sabina! Ja brala sem ga…Kranjčan je…kot fant je vsak dan tekel, pa ni bilo važno ne vreme, pa ne letni čas…škoda, da se je poneserečil, zapustil ženo in otroke…Spominjam se ga…čudoviti človek je bil…knjige so ostale, vedno me pretrese on misli nanj. Lepo ga je brati. Zelo lepo!
Nočka Sabina!
Abgel*

Mogoče zelo podobno branje je še od: Reinhold Stecher: Sporočilo gora.
lp
Angel*

New Report

Close